085 - 06 06 668 [email protected]

Pre-incasso

Pre-incasso is de manier om uw klant een laatste herinnering te sturen

Wilt u vandaag nog een pre-incasso brief laten versturen?

Pre-incasso is de oplossing als u niet uw debiteur direct wilt belasten met een incassoprocedure. Bij pre-incasso stuurt Mens Incasso in naam van uw bedrijf de debiteur een laatste herinnering. Uw debiteur wordt nog eenmaal de gelegenheid gegeven openstaande facturen met u af te handelen. U houdt de communicatie met uw debiteur in eigen hand. Daarnaast worden gelden rechtstreeks naar uw rekening overgemaakt. Pre-incasso is veelal succesvol voor het incasseren van openstaande rekeningen en zorgt meestal voor het behoud van uw klantrelatie.

Wat is pre-incasso

Een duidelijke waarschuwing zonder kosten voor uw klant

Pre-incasso is een middel om uw debiteur vriendelijk te verzoeken om tot betaling over te gaan. Er wordt gebruik gemaakt van de uitstraling en autoriteit van Incassobureau Mens Incasso in de communicatie, maar u houdt contact met uw debiteur in eigen hand. Pre-incasso is het middel wanneer u uw debiteur nog niet wilt belasten met incassokosten, maar wel op een gepaste manier druk wilt toepassen om tot betaling over te laten gaan.

Pre-incasso versturen? Dien direct in!

Wanneer gebruik maken van pre-incasso

Wilt u uw debiteur nog eenmaal een laatste kans geven om tot betaling over laten gaan? Dan biedt pre-incasso de oplossing. Hierbij wordt uw debiteur op correcte wijze door ons aangeschreven zonder dat hier kosten voor uw debiteur aan vast zitten. Een duidelijke boodschap waarbij uw debiteur wordt ingelicht over de eventuele gevolgen van het niet betalen van de openstaande factuur. Pre-incasso is uw laatste waarschuwing aan de debiteur voordat er wordt overgegaan op een minnelijk incassotraject.

Hoe pre-incasso werkt

Bij pre-incasso wordt uw debiteur per brief en e-mail geïnformeerd over de openstaande factuur(en). U geeft uw debiteur een laatste mogelijkheid zijn openstaande factuur(en) te betalen zonder dat hier voor uw debiteur extra kosten aan verbonden zijn. In de pre-incassobrief worden uw bedrijfsgegevens opgenomen en communicatie tussen u en uw debiteur blijft behouden. U bepaalt zelf welk betalingstermijn u stelt, waarbij vermeld wordt dat bij het verstrijken hiervan een incassotraject gestart zal worden door Mens Incasso.

De kosten van pre-incasso

Een vast tarief per pre-incasso brief

De kosten voor het gebruik maken van pre-incasso ligt bij u als opdrachtgever. Wij stellen u in staat om voor een bedrag van € 14,95 ex btw , uw klant op de hoogte te stellen van de achterstallige betaling. De successcore van pre-incasso is erg hoog omdat u gebruik kunt maken van onze faciliteiten zonder dat u de debiteur daarmee extra belast.

 

Vandaag nog een pre-incasso versturen?