Over Mens Incasso

Een factuur waarvan de betalingstermijn is overschreden is een last voor elke ondernemer. De tijd en het geld dat wordt besteed om een openstaande factuur te incasseren wekt veelal frustraties op. Toch is het overdragen van een openstaande factuur aan een incassobureau vaak een grote stap. U wilt nu eenmaal niet de relatie met uw klant op het spel zetten.
Mens Incasso ontzorgt u van de lasten die u heeft van debiteuren met betalingsachterstanden. Wij benaderen uw debiteur, zoals uzelf ook benaderd zou willen worden, als mens.
Door onze persoonlijke en informele manier van communiceren met de debiteur zorgen we voor een open dialoog, waar de debiteur de oorzaak van de betalingsachterstand kan toelichten. Wanneer deze oorzaak bekend is wordt er overgegaan op het vinden van een oplossing.
Ieder probleem heeft zijn eigen oplossing. Wij zoeken naar de meest geschikte oplossing voor u en uw debiteur.

Klant aan het woord

Als zelfstandig ondernemer kreeg ik voor het eerst te maken met een debiteur die verzuimde te betalen. De stap naar een incassobureau leek groot, maar door de heldere uitleg, professionele aanpak en korte lijntjes bij Mens Incasso is het factuur uiteindelijk binnen 5 weken naar mij overgemaakt. Zonder extra kosten (en tijd) voor mij als ondernemer en dat is fijn.

E. Buitendijk

Eigenaar, Blogstreet

Het ontstaan van Mens Incasso

Mens Incasso is ontstaan uit de frustratie waarop incassobureaus in Nederland debiteuren benaderen. Oprichter van Mens Incasso, Floris Simons, zat zelf jaren geleden in financiële problemen. Vele incassobureaus eisten geld, maar geen enkel incassobureau vroeg naar de oorzaak of deed een poging verder te kijken dan het incasseren van het openstaande bedrag.
Deze gebreken bij incassobureaus deed Floris Simons ertoe zetten Mens Incasso in 2014 op te richten. De essentie van Mens Incasso is niet alleen om opdrachtgevers te dienen, maar net zo goed om debiteuren een weg te wijzen wanneer financiële problemen zich voordoen.

Vragen over Mens Incasso?

Wij vertellen graag meer over ons zelf

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.