085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Zoetermeer

Mens Incasso is het incassobureau in Zoetermeer dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat wij als incassobureau Zoetermeer voor u kunnen betekenen

Incassodiensten

Incasseren met klantbehoud voorop

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso

Het incassobureau met een eigen verhaal

Mens Incasso is het voorbeeld voor klantvriendelijk en sociaal maatschappelijk incasseren in Nederland. Wij beschouwen als incassobureau Zoetermeer als een belangrijke stad om onze incassomethode aan te bieden. Onze methodes zorgen ervoor dat zowel uw factuur betaald wordt, als dat uw klant de juiste hulp krijgt bij betalingsachterstanden. 

Naast onze incassowerkzaamheden geven wij advies en begeleiding bij schuldproblemen. Waarnodig verwijzen we uw klant door de juiste partij voor de juiste hulp. Zo is ook uw klant bij ons in goede handen.

Waarom kiezen voor incassobureau Zoetermeer

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Wij ondersteunen als incassobureau Zoetermeerse business-to-business bedrijven die problemen ondervinden met niet betalende klanten. Onze werkzaamheden worden door heel Nederland uitgevoerd. Ongeachte in welke branche u werkzaam bent, wij kunnen u helpen.

Betalen uw klanten niet op tijd?

Onze taak als incassobureau Zoetermeer 

Wij ondersteunen als incassobureau Zoetermeer, haar ondernemers en diens klanten bij incassozaken en schuldproblemen. Met onze sociaal maatschappelijke aanpak ondersteunen we alle betrokken partijen. Wij incasseren de openstaande factuur door uw klant te helpen. Door onze klantvriendelijke benadering creëren we welwillendheid bij uw klant en pakken we problemen bij de kern aan. Wij kijken niet alleen naar de openstaande factuur, maar naar de algehele gesteldheid van uw klant. Waar nodig adviseren en begeleiden we uw klant naar een financieel gezonde toekomst. Zo voorkomen we dat uw klant in herhaling valt.

Wat wij voor uw klant doen

Uw klant ondervindt mogelijk meer problemen dan bij u bekent. Mens Incasso stelt als doel om deze problemen bij de kern aan te pakken. Wij streven er naar om als incassobureau Zoetermeer, haar ondernemers, maar zeker ook diens klant te helpen. Dit doen wij door met uw klant te zoeken naar de oorzaak van de betalingsachterstand. Gezamenlijk pakken we deze met uw klant aan om zo herhaling te voorkomen. Waar nodig schakelen we ons netwerk in om uw klant van professionele hulp te voorzien.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Mens Incasso is meer dan een incassobureau. Wij adviseren uw klant bij schuldproblemen. Met onze unieke incassomethode streven we er naar om als incassobureau Zoetermeer en haar ondernemers dichter bij elkaar te brengen. Wij zorgen er voor dat uw factuur geïncasseerd word en dat uw relatie met uw klant verbeterd. Waar nodig brengen wij de hulp van derden om uw klant weer op de goede weg te helpen.

Maatwerk

Ieder dossier heeft z’n eigen oplossing

Achter iedere onbetaalde factuur schuilt een klant. Een persoon met een verhaal, met problemen, met hoogte- en dieptepunten, net als iedereen. Een onbetaalde factuur is een gevolg van een achterliggend probleem. Met onze persoonlijke aanpak kijken wij samen met uw klant waar de oorsprong ligt. Wij creëren voor uw klant de mogelijkheid klant om weer vooruit te kijken.

Klantvriendelijk

Vriendelijke en efficiënte benadering richting uw klant

Onze methodes zijn erop gericht om zo snel mogelijk tot een oplossing met uw klant te komen. U wilt immers uw factuur zo snel mogelijk betaald krijgen. Een klantvriendelijk benadering is hierbij van belang. Een open gesprek over de ontstane situatie en het daarbij direct werken naar een gepaste oplossing leidt naar het gewenste resultaat. Zo ontvangt uw factuur betaald en de relatie niet geschaad.

Klantbehoud

Incasseren met een blik op de toekomst

Een klant die een factuur niet betaalt is al vervelend genoeg. U heeft immers al moeten investeren om de klant binnen te halen. De meeste niet betalende klanten zijn wel welwillend, maar hebben niet de mogelijkheid de factuur te betalen. Dit betekent niet dat de relatie tot een einde hoeft te komen. Wij streven naar het klantbehoud van onze opdrachtgever, want wie weet is de klant die vandaag niet kan betalen, volgend jaar uw grootste afn

Betaalt uw klant niet?

 

Waarom wij als incassobureau Zoetermeer kiezen?

Omdat wij als incassobureau Zoetermeer en haar ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Ons streven is om als incassobureau Zoetermeer, haar ondernemers en diens klanten een oplossing te bieden die alle betrokken partijen schikt. Hierbij staat het behouden van uw klantrelatie in een hoog vaandel. Dit doen wij door uw klant op een vriendelijke manier bewust te maken van zijn probleem. Gezamenlijk zoeken we naar een passende oplossing.

Mens Incasso is in 2015 begonnen in Rotterdam en wij zien als incassobureau Zoetermeer dan ook als een tweede thuis. Na onze uitgebreide testfase van onze methode zijn wij sinds 2017 actief in Zoetermeer en omstreken.

Wij zien zowel u, als uw klant als partij die geholpen dient te worden. Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die u beiden ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetbeheerders en bewindvoerders om uw klant de hulp te bieden die zij wellicht nodig heeft. Daarnaast hebben wij een samenwerking met gerechtsdeurwaarders, welke eventuele gerechtelijke incasso’s voor ons uitvoeren.

Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Zoetermeer afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres!