Direct contact

Wij beantwoorden graag al uw incasso vragen

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Incassobureau Westland

Heeft u voor een klantvriendelijk en sociaal maatschappelijk incassobureau Westland afgezocht?

Mens Incasso is het incassobureau in Westland dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.
N

Landelijke dekking

N

Specialist in minnelijke incasso

N

Klantbehoud

Over Mens Incasso

Mens Incasso is één van de grondleggers in Nederland van de sociaal maatschappelijke aanpak bij incassozaken. Wij zien als incassobureau Westland als belangrijke regio om onze diensten aan te bieden. Wij dragen zorg voor het incasseren van uw onbetaalde factuur. Daarnaast ondersteunen we uw klant wanneer zij betalingsproblemen ondervinden. Hiervoor werken wij samen met organisaties die zich richten op schuldproblemen.

Onze incassomethode is ontstaan vanuit de ervaring met incassobureau van oprichter Floris Simons. Zelf kampte hij enkele jaren met schulden. De behandeling door incassobureaus droegen niet bij aan het vinden van een oplossing. In tegendeel, ze werkte deze veelal tegen.

De reactie hierop was het oprichten van Mens Incasso. Een incassobureau dat zowel opdrachtgever als diens klant verder helpt. Klanten die facturen niet betalen ervaren veelal achterliggende problemen. Wij pakken samen met uw klant deze problemen aan. Zo incasseren we uw factuur en voorkomen dat uw klant in herhaling
valt.

Naast het incasseren van uw openstaande factuur staat uw klantrelatie bij ons voorop. Wij behandelen uw klant zoals uzelf ook behandeld zou willen worden. Wij zien ons dan ook als verlengstuk van uw onderneming.

Floris Simons

Floris Simons

Oprichter

“Het inschakelen van een incassobureau hoeft niet ten koste te gaan van de relatie met uw klant. Bij ons is het incasseren van uw openstaande factuur net zo belangrijk als het juist behandelen van uw klant, zodat u in de toekomst met een gerust hart weer zaken kan doen.”

Incassodiensten

Afhankelijk van de situatie met u klant kunt u kiezen tussen verschillende aangeboden diensten. Wilt u uw klant een laatste waarschuwing geven, dan is pre-incasso de manier om mee te beginnen. Is uw klant aan meermalen afspraken niet nagekomen, dan is het starten van een minnelijke incasso de weg om in te slaan.

Pre-Incasso

Het inschakelen van een incassobureau is vaak een grote stap. Onze pre-incasso dienst is er om uw klant een laatste waarschuwing te geven. Met onze pre-incassobrief geeft u uw klant een laatste mogelijkheid om tot een onderlinge oplossing te komen. U houdt de communicatie dan ook in eigen hand.
Met de uitstraling en autoriteit van Mens Incasso wordt uw klant eenmalig aangeschreven. Daarbij wordt u klant verzocht over te gaan tot betaling, of contact met u op te nemen. Zo kunt u zelf een regeling met de klant sluiten. Daarnaast wordt een incassoprocedure aangekondigd wanneer reactie of betaling uitblijft.

Minnelijke incasso

Is uw klant al meerdere afspraken niet nagekomen, dan is het starten van een minnelijke incasso een goede keuze. U kunt een vordering indienen via de website. Zodra deze is ontvangen wordt er een dossier gestart.
Dezelfde dag nog wordt een eerste aanmaning verstuurd. Vervolgens benaderen we uw klant met als doel tot een passende oplossing te komen. Daarbij worden problemen die uw klant mogelijk ondervindt besproken. Waar nodig begeleiden we uw klant naar hulp die hen behoefd.

Gerechtelijke incasso

Werkt uw klant in een minnelijke incasso niet mee, dan is het starten van een gerechtelijke incasso een mogelijkheid. Wij dragen het dossier over aan een gerechtsdeurwaarder. Uw klant zal gedagvaard worden om via een vonnis betaling af te dwingen.
Een gerechtelijke incasso brengt kosten en risico’s met zich mee. Wij zullen vooraf dit met u bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Mocht een gerechtelijke incasso slagen, dan worden de meeste kosten voor de procedure verhaald op uw klant.

Waar wij als incassobureau Westland mee ondersteunen

Mens Incasso helpt als incassobureau Westland, haar ondernemers en diens klanten naar een gepaste oplossing bij betalingsachterstanden. Onze sociaal maatschappelijke aanpak bij incassozaken ondersteunen we niet alleen u, maar ook uw klant. Wij pakken gezamenlijk met uw klant betalingsachterstanden bij de oorzaak aan. Hiermee voorkomen we dat uw klant in herhaling valt. Wij richten ons op het vinden van een passende oplossing voor zowel u, als uw klant. Mocht uw klant in financieel zwaar weer verkeren, dan helpen wij uw klant naar een financieel gezonde toekomst.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Mens incasso staat zowel in dienst van u, als uw klant. Wij streven er naar om ondernemers en diens klanten vooruit te helpen. Met onze persoonlijke aanpak pakken we problemen bij de kern aan. Doordat we ook uw klant helpen zal uw relatie met de klant niet in gevaar komen. U kunt vervolgens weer met een gerust hart zaken doen.

Een persoonlijke aanpak

Achter iedere onbetaalde factuur schuilt een klant. Een persoon met een verhaal, met problemen, met hoogte- en dieptepunten, net als iedereen. Een onbetaalde factuur is een gevolg van een achterliggend probleem. Met onze persoonlijke aanpak kijken wij samen met de debiteur waar de oorsprong ligt van het probleem. Door dit aan te pakken creëren we de mogelijkheden voor debiteuren om weer vooruit te kijken en te gaan.

Klantvriendelijkheid staat voorop

Wij benaderen uw klant, zoals u zelf benaderd zou willen worden. Wij voeren de dialoog en zoeken naar een passende oplossing. Incassowerk is maatwerk en zo behandelen we iedere vordering. Onze klantvriendelijkheid creëert welwillendheid dat zorgt voor een snelle afhandeling.

Klantbehoud is ons streven

Een klant die vandaag niet betaalt kan volgend jaar uw grootste afnemer zijn. Daarom streven wij er naar dat uw klantrelatie behouden wordt. Eveneens voorkomen we dat uw klant in de toekomst in herhaling valt.

Wat wij voor uw klant doen

Een onbetaalde factuur heeft veelal een achterliggend probleem. Deze problemen hebben vaak een vicieuze cirkel waar uw klant moeilijk uit komt. Met onze sociaal maatschappelijke aanpak doorbreken we deze cirkel. Samen met uw klant zoeken we naar de oorzaak en pakken we deze bij de kern aan. Uw klant kan in grote financiële problemen verkeren. Wij werken samen met organisaties die uw klant hierbij kunnen helpen.

Oorzaak

Waarom uw klant niet betaald heeft een oorzaak. Samen met uw klant zoeken we dit uit, zodat deze kan worden aangepakt. Het bij de kern aanpakken zorgt er voor dat uw klant niet in herhaling valt.

Samenwerken

Om uw klant volledig te kunnen ondersteunen, werken we samen met organisaties en bedrijven. Van accountant tot adviesbureau, voor ieder probleem is er een oplossing. Wij inventariseren welke hulp uw klant nodig heeft. Waar nodig verwijzen wij uw klant naar de meest geschikte partij.

Klantvriendelijk

Wij benaderen uw klant, zoals u zelf ook benaderd zou willen worden. Samen met uw klant zoeken we naar een oplossing die alle partijen schikt. Wij streven ernaar uw klant zo min mogelijk financieel te belasten, zodat uw factuur nog sneller betaalt wordt. Het creëren van welwillendheid bij uw klant om mee te werken in de incassoprocedure zorgt ervoor dat een oplossing snel gevonden wordt.

Waarom wij als incassobureau Westland kiezen?

Omdat wij als incassobureau Westland en haar ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Ons streven is om als incassobureau Westland en haar ondernemers een oplossing te bieden voor incassozaken. Hierbij staat het behouden van uw klantrelatie in een hoog vaandel. Dit doen wij door uw klant bewust te maken van zijn probleem. Vervolgens lossen we deze gezamenlijk op.

Mens Incasso is in 2015 begonnen in Rotterdam. wij zien als incassobureau Westland dan ook als een tweede thuis. Na onze uitgebreide conceptfase zijn wij sinds 2017 actief in Westland.

Wij zien zowel u, als uw klant als partij die geholpen dient te worden. Onze samenwerkende partijen komt alle betrokken partijen ten gunste. Wij werken samen met o.a. budgetcoaches en bewindvoerders om debiteuren de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een gerechtsdeurwaarder, welke gerechtelijk procedures voor ons uitvoeren.

Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Westland helemaal afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres!

Wij zijn uw ideale incassopartner

Als u de relatie met uw klant wilt behouden bij incassozaken

Wanneer u graag uw klant weer op weg helpt

Indien u houdt van heldere en eerlijke communicatie

Ingeval u open staat voor creatieve oplossingen

U voorkeur heeft naar een persoonlijke aanpak

U een bewuste keuze maakt voor uw incassopartner

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u met ons kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier, of bel ons op onderstaande telefoonnummer.

 

 

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 9:00u – 18:00u.
Op zaterdagen zijn wij van 11:00u tot 16:00u telefonisch bereikbaar.

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.