085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Vlaardingen

Mens Incasso is het incassobureau van Vlaardingen dat dient als verlengstuk van uw organisatie.
Wij helpen zowel u als uw klant vooruit.

Ontdek wat wij als incassobureau Vlaardingen voor u kunnen betekenen

Incassodiensten

Sociaal incasseren met uw klantrelatie in gedachten

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso

Het sociale incassobureau met een verhaal

Mens Incasso doet het anders en met een reden. Oprichter Floris Simons heeft jaren geleden zelf veel te maken gehad met incassobureaus door dat hij in de schulden belandde. Nadat hij zich hier van had ontdaan bleef de wrok naar de manier van behandelen door incassobureaus hangen. In 2014 heeft hij besloten Mens Incasso op te richten om een tegengeluid naar de gevestigde incassomarkt te laten klinken.

Dit tegengeluid is er om aan te tonen dat ook met een klantvriendelijke behandeling een even goed resultaat bij incassozaken gehaald kan worden. Daarnaast wordt er hulp aan bedrijven en particulieren in schuldproblemen aangeboden. Hierbij is het doel om betalingsachterstanden op te lossen. Deze aanpak is intensiever, maar zorgt ook voor een betere medewerking vanuit debiteuren. Het bieden van een oplossing die vooruitzicht geeft naar een financieel gezonde toekomst is dan ook het streven.

Waarom kiest u voor incassobureau Vlaardingen

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Mens Incasso ondersteunt B2B-bedrijven bij het incasseren van onbetaalde facturen. Eenmalig of op wekelijkse basis, u kunt altijd bij ons terecht. Wij hebben als incassobureau Vlaardingen al vele bedrijven in de regio geholpen.

Heeft u ook hulp nodig met onbetaalde facturen?

Wat wij als incassobureau Vlaardingen doen

Mens Incasso streeft er naar om als incassobureau Vlaardingen, haar ondernemers en diens klanten te ondersteunen bij incassozaken. Wij incasseren niet alleen uw openstaande factuur, maar helpen uw klant waar mogelijk naar een financieel gezonde toekomst. Onze sociaal maatschappelijk aanpak zorgt er voor dat u in de toekomst weer met een gerust hart zaken kan doen met uw klant.

Wat wij voor uw klant doen

Ook in Vlaardingen zien wij als incassobureau ondernemers die het moeilijk hebben. Zij houden het hoofd zo goed mogelijk boven water, maar dit lukt niet alleen. Met onze sociaal maatschappelijk aanpak helpen wij deze ondernemers weer zwemmen. Wij kijken niet alleen naar de openstaande factuur, maar vooral naar de oorzaak van de betaalachterstand. Samen met uw klant pakken we deze aan of verwijzen hen door naar een gespecialiseerde partij.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Mens Incasso gebruikt andere methodes om uw openstaande factuur te incasseren dan de meeste incassobureaus in Nederland. Wij kijken dan ook verder dan de openstaande factuur en helpen uw klant naar een gezonde financiële toekomst. Met onze vestiging in Rotterdam zien wij als incassobureau Vlaardingen als één van de focussteden. Hier introduceren we onze manier van incasseren en ontwikkelen we deze verder. Dit om op termijn ons werkgebied steeds verder uit te breiden en de incassobranche te veranderen.

Persoonlijk

Een persoonlijke aanpak

Achter iedere onbetaalde factuur schuilt een klant. Een persoon met een verhaal, met problemen, met hoogte- en dieptepunten, net als iedereen. Een onbetaalde factuur is een gevolg van een achterliggend probleem. Met onze persoonlijke aanpak kijken wij samen met uw klant waar de oorsprong ligt van het probleem. Door dit aan te pakken, creëren we de mogelijkheden voor uw klant om weer vooruit te kijken en te gaan.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid staat voorop

Een goed gesprek brengt veel aan het licht. Wij luisteren naar uw klant om ze te begrijpen en aan de hand daarvan, hen te helpen waar het nodig is. Onze klantvriendelijke benadering zorgt voor een oplossingsgerichte sfeer welke ten goede komt aan het resultaat. Onze aanpak, waarbij adviseren en motiveren van uw klant de overhand heeft, zorgt voor relatie met een toekomstperspectief.

Klantbehoud

Klantbehoud is ons streven

Een klant die een factuur niet betaalt, is altijd vervelend, maar hoeveel is de relatie met deze klant waard. De meeste niet betalende klanten zijn wel welwillend, maar hebben niet de mogelijkheid de factuur te betalen. Dit betekent niet dat de relatie tot een einde hoeft te komen. Wij streven naar het klantbehoud van onze opdrachtgever, want wie weet is de klant die vandaag niet kan betalen, volgend jaar uw grootste afnemer.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Vlaardingen kiezen?

Omdat wij als incassobureau Vlaardingen en haar ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Heeft u voor een klantvriendelijk incassobureau Vlaardingen afgezocht? Bent u op zoek naar een incassobureau dat streeft naar het behouden van uw klantrelatie? Dat uw klant hulp biedt in plaats van benadeeld? Dan is Mens Incasso het incassobureau uit Rotterdam uw geschikte partner voor uw incassozaken.

Mens Incasso beschouwt als incassobureau Vlaardingen als een thuisbasis. Sinds 2015 is incassobureau Mens Incasso hier dan ook actief en breiden wij ons werkgebied steeds verder uit. Ons streven is om hulp te bieden aan zowel u als uw klant en hierbij de relatie tussen beide partijen in stand te houden.

Mens Incasso ziet zowel u, als uw klant als partij die geholpen dient te worden. Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die u beiden ten goede komt. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om uw klant de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een gerechtsdeurwaarder. Zij kunnen eventuele gerechtelijke incasso voor ons en onze opdrachtgevers uitvoeren. Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Vlaardingen en omstreken helemaal afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres!