085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Utrecht

Mens Incasso is het incassobureau in Utrecht dat dient als verlengstuk van uw organisatie.
Wij helpen zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat wij als incassobureau Utrecht voor u kunnen betekenen

Incassodiensten

Incassodiensten gericht op uw klantbehoud

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso

Sociaal, klantvriendelijk en gericht op klantbehoud

Niet betalende klanten is frustrerend voor iedere onderneming. Gezien er ook tijd en geld wordt besteed om de klant binnen te halen voelt het als een dubbel verlies. 

Mens incasso streeft naar meer dan het incasseren van uw factuur. Ook het in stand houden of verbeteren van uw klant relatie is voor ons belangrijk. Wij ondersteunen als incassobureau Utrechtse ondernemers bij het incasseren en het behoud van de klantrelatie.  

Waarom kiezen voor incassobureau Utrecht Mens Incasso

Landelijke dekking

Wij zijn in heel Nederland werkzaam als incassobureau Utrecht.

Klantvriendelijk

Wij zijn als incassobureau het verlengstuk voor Utrechtse bedrijven naar debiteuren.

Hulp aan debiteuren

Ook uw klant krijgt hulp van Mens Incasso. Maatwerk voor noodlijdende bedrijven.

Vrijblijvend advies

Wilt u uw situatie bij ons voorleggen? U kunt altijd bij ons terecht voor vrijblijvend advies.

Geen vaste kosten

Wij werken op dossierbasis zonder vast kosten. Behalen wij 100% score, dan ontvangt u de gehele factuur.

Onze klanten

Mens Incasso ondersteunt B2B MKB-bedrijven bij het incasseren van onbetaalde facturen. Wij hebben een landelijke dekking. Graag helpen wij als incassobureau Utrechtse ondernemers met een passende incasso-oplossing. 

Hulp nodig met openstaande facturen?

Onze taak als incassobureau Utrecht

Mens Incasso ondersteunt Utrecht, zijn ondernemers en diens klanten met incassowerkzaamheden waarbij de focus ligt op klantbehoud. Wij benaderen uw klant op een eerlijke en heldere manier. Wij hanteren een persoonlijke benadering richting uw klant, waarbij de focus ligt op een oplossing die voor beide partijen geschikt is.

Wat wij voor uw klant doen

In de meeste gevallen zal uw klant welwillend zijn om de factuur te betalen, maar dit uit onmacht niet kunnen. Gezamenlijk met uw klant zoeken we naar de oorzaak en pakken deze bij de kern aan. Waar nodig verwijzen wij uw klant door naar samenwerkende partijen die uw klant kunnen ondersteunen. Wij streven er naar uw klant weer een kans te geven en herhaling te voorkomen.

 

Wat Mens Incasso uniek maakt

Mens Incasso heeft als incassobureau Utrecht verkozen als één van de steden om haar unieke incassomethodes aan te bieden. Onze persoonlijke en klantvriendelijke manier van incasseren is inmiddels bij vele bedrijven in de regio Utrecht goed gevallen. Dit komt mede doordat onze werkzaamheden een goede balans hebben tussen het incasseren van een niet betaalde factuur en het behouden van uw klantrelatie. Deze balans is uniek in Nederland en heeft dan ook een langetermijngedachte voor alle betrokken partijen. Met onze aanpak voelt uw klant zich niet beschaamd in de toekomst weer opnieuw zaken met u te doen.

Persoonlijk

Wij kijken verder dan alleen de factuur

Ook wij zien als incassobureau Utrecht als stad van mensen en bedrijven met ieder een eigen probleem. Met onze persoonlijke aanpak, kijken wij niet alleen naar de openstaande factuur, maar vooral naar de oorzaak. Wij luisteren naar uw klant en zoeken gezamenlijk naar een oplossing die alle betrokkenen ten goede komt. Onze aanpak is intensiever, maar leidt naar een fundamentele oplossing, waarmee uw klant weer vooruit kan.

Klantvriendelijk

Het verlengstuk van uw bedrijf

Uit ervaringen hebben wij geleerd dat dreigen, druk zetten en hoge kosten geen redenen voor debiteuren zijn om een openstaande factuur te betalen. Onze aanpak is dan ook klantvriendelijk en gericht op een open gesprek met uw klant om tot een oplossing te komen. Deze klantvriendelijkheid is wat iedere ondernemer in Utrecht zijn klanten wenst, dus dat mag toch ook verwacht worden van een incassobureau? Bij Mens Incasso staat klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel.

 

Klantbehoud

Wij zetten dat stapje extra

Een klant verliezen over een incassoprocedure is nooit gunstig. Er is immers tijd en geld gestoken in het binnenhalen van de klant. Onze methodes zijn er op gericht om zowel de factuur betaald te krijgen, als het behouden van de klantrelatie.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau
Utrecht kiezen?

Omdat wij als incassobureau Utrecht en zijn ondernemers graag naar een oplossing helpen die iedereen schikt

Heeft u voor een incassobureau Utrecht helemaal afgezocht? Bent u op zoek naar een incassobureau dat streeft naar uw klantbehoud? Een incassobureau dat uw klant hulp biedt in plaats van benadeelt? Een incassobureau waarbij u niet voor onverwachte kosten komt te staan? Dan is incassobureau Mens Incasso uw geschikte partner voor uw incasso’s.

Mens Incasso beschouwt als incassobureau Utrecht als belangrijke regio om haar diensten aan te bieden. Sinds mei 2015 is incassobureau Mens Incasso hier dan ook actief. Wij breiden ons werkgebied steeds verder uit. Ons doel is om hulp te bieden aan zowel u, als uw klant. Hierbij is het behouden van uw klantrelatie een belangrijk doel. Incassobureau Mens Incasso ziet zowel opdrachtgever als haar debiteur als klant en streven ernaar om beide partijen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die zowel u als uw klant ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om debiteuren de hulp te bieden die zij nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een gerechtsdeurwaarder, welke eventuele gerechtelijke incassoprocedures voor ons uitvoeren.

Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Utrecht en omstreken helemaal afgezocht? Dan bent u bij incassobureau Mens Incasso aan het juiste adres! Wij streven naar uw klantbehoud en kunnen u en uw klant de hulp aanbieden die nodig is.