Direct contact

Wij beantwoorden graag al uw incasso vragen

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Incassobureau Tilburg

Heeft u voor een klantvriendelijk en sociaal maatschappelijk incassobureau Tilburg afgezocht?

Mens Incasso is het incassobureau van Tilburg dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.
N

Landelijke dekking

N

Specialist in minnelijke incasso

N

Klantbehoud

Over Mens Incasso

Incassobureaus staan in Nederland veelal in een kwaad daglicht. Berichten over incassobureaus in de media zijn veelal negatief en termen als agressief, hoge kosten en onvriendelijk.

Ook Floris Simons, oprichter van Mens Incasso, heeft zulke praktijken enkele jaren geleden aan den lijve ondervonden. Als ondernemer ondervond hij financiële problemen en klopten incassobureaus vervolgens aan de deur.

Tijd voor verandering

Na sluiting van betreffende onderneming en de aflossing van de bijkomende schulden, bleef het gevoel van de onmenselijke behandeling door incassobureaus hangen. Met dit gevoel heeft Floris Simons het heft in eigen handen genomen en Mens Incasso opgericht.

Bij Mens Incasso draaien incassozaken niet alleen om het verschuldigde bedrag, maar ook om de oorzaak die daar ten grondslag aan ligt. Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen verhaal. Aan de hand van dit verhaal zoeken wij gezamenlijk met uw klant naar een oplossing die beide partijen schikt.

Mens Incasso heeft als incassobureau Tilburg als een van steden gekozen om haar sociaal maatschappelijke incassodiensten aan te bieden. Als zesde grootste stad van Nederland, met meer dan 200.000 inwoners en 11.000 bedrijven, beschouwen wij als incassobureau Tilburg als één van onze kernsteden om onze diensten aan te bieden.

Floris Simons

Floris Simons

Oprichter

“Het inschakelen van een incassobureau hoeft niet ten koste te gaan van de relatie met uw klant. Bij ons is het incasseren van uw openstaande factuur net zo belangrijk als het juist behandelen van uw klant, zodat u in de toekomst met een gerust hart weer zaken kan doen.”

Waar wij als incassobureau Tilburg mee ondersteunen

Incassobureau Mens Incasso is de specialist in Tilburg op het gebied van klantbehoud bij incassozaken. Wij benaderen uw klant op een eerlijke en heldere manier. Wij hanteren een persoonlijke benadering richting uw klant, waarbij de focus ligt op een oplossing die voor beide partijen geschikt is.

Oprichter Mens Incasso bij TEDx

Mens Incasso wilt dienen als voorbeeldfunctie binnen de Nederlandse incassomarkt. Onze aanpak heeft sinds de oprichting succes geboekt. Ook het wereldwijde platform voor inspiratie TEDx is dit opgevallen. Oprichter Floris Simons werd dan ook in 2016 gevraagd om zijn verhaal met TEDx te delen.

Onze incassodiensten

Mens Incasso biedt 3 verschillende incassodiensten aan; Pre-incasso, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso.

Pre-incasso

Heeft u een klant die een factuur niet betaald, maar wilt u deze niet direct op kosten jagen? Dan is Pre-incasso de uitgelezen dienst voor u. Met onze pre-incasso dienst geeft u een duidelijke laatste waarschuwing aan uw klant. Hierbij behoudt u zelf de communicatie met de klant, maar met de look-and-feel van een incassobureau geeft u een duidelijke boodschap.

Minnelijke incasso

Heeft uw klant naar meerdere herinnering en telefoontjes de factuur nog steeds niet betaald? Met onze minnelijke incassodienst gaan wij het gesprek met uw klant aan. Gezamenlijk met uw klant zoeken we naar een oplossing die zowel u als uw klant schikt. Daarbij streven streven wij naar behoud van uw klantrelatie.

Gerechtelijke incasso

Mocht uw klant ook bij minnelijke incasso weigeren om tot betaling over te gaan, dan biedt gerechtelijke incasso wellicht de uitkomst. Bij gerechtelijke incasso zal door tussenkomst van de rechter uw klant worden gedwongen om tot betaling over te gaan. Wij bespreken altijd van te voren de risico’s en kosten die bij deze procedure komen kijken.

Wat zijn de kosten

Pre-incasso

Voor het versturen van een pre-incassobrief brengen wij € 14,95 excl. btw bij u in rekening. Eenmalig wordt uw klant aangeschreven over te gaan tot betaling en gewaarschuwd voor een incassoprocedure.

Minnelijke incasso

Bij een minnelijke incasso zijn de kosten afhankelijk van de uitkomst van het dossier.

  • Mocht uw klant het factuurbedrag + incassokosten betalen, dan zitten er voor u geen kosten aan verbonden.
  • Mochten wij geen succes behalen met het dossier, dan zitten er geen kosten voor u aan verbonden.
  • Alleen bij onvolledige of kruisbetaling brengen wij tot maximaal 11,25% van geïncasseerde bedrag bij u in rekening, afhankelijk van de looptijd van het dossier en de hoogte van het geïncasseerde.

Gerechtelijke incasso

Kosten van gerechtelijke incasso zijn van veel factoren afhankelijk. Vooral af zullen wij uitgebreid mogelijke kosten en risico’s met u bespreken. Ongeacht de uitkomst worden gemaakte kosten 1-op-1 aan u doorgerekend.

Hoe dient u een vordering in

Via de website kunt u snel en gemakkelijk een vordering indienen. Mochten er onduidelijkheden zijn, dan nemen wij uiteraard contact met u op. Mocht u zelf vragen hebben of de situatie met uw klant willen bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Vordering indienen

Klik hier en ga direct naar vordering indienen

Vul de gegevens in

In slechts enkele minuten vult u de gegevens in die wij nodig hebben.

Upload de factuur

1 of meerdere facturen? Upload ze snel en gemakkelijk.

Wij doen de rest

Dezelfde dag nog gaan wij voor u aan de slag.

Wat Mens Incasso voor uw klant doet

Wij streven er naar als incassobureau Tilburg, zijn ondernemers en diens klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Ons incassotraject stopt dan ook niet bij het incasseren van uw openstaande factuur. Wij kijken ook naar de situatie van uw klant. Waar nodig begeleiden en adviseren we uw klant naar een gezondere toekomst. Mocht uw klant in een benarde situatie zitten? Wij hebben tal van samenwerkende partijen die uw klant kan ondersteunen.

Oorzaak

Iedere niet betaalde factuur heeft een oorzaak. Samen met uw klant stellen we deze oorzaak vast en pakken deze bij de kern aan. Hiermee willen we voorkomen dat uw klant in herhaling valt.

Samenwerken

Wij kunnen zelf niet altijd uw klant helpen. Daarom werken we samen met o.a. (budget)coaches, bedrijfsadviseurs en schuldhulpverlening-instanties. Zo vinden we voor ieder probleem een oplossing.

Klantvriendelijk

Onze benadering naar uw klant is vriendelijk en eerlijk. Hiermee creëren we welwillendheid bij uw klant om mee te werken. Een menselijke behandeling bij incassozaken staat bij ons bovenaan, vandaar Mens Incasso.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Het werven van nieuwe klanten kost veel meer dan het behouden van een klant. Daarom behandelen wij uw klant, als onze klant, om er voor te zorgen dat u uw klant behoudt. Onze aanpak is maatwerk, omdat iedere vordering zijn eigen verhaal heeft en dus ook een eigen oplossing. Door middel van onze menselijke behandeling creëren wij welwillendheid bij uw klant om tot een oplossing te komen.

Uw klant is onze klant

Voordat een klant klant wordt, steekt u tijd en geld erin om deze te werven. Het is dan ook vervelend als een klant niet betaald, maar het verliezen van een klant om een onbetaalde factuur is dubbel verlies. Wij behandelen uw klant als onze klant en zien onszelf als verlengstuk van uw onderneming.

Maatwerk

Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen aanleiding. Wij bespreken deze aanleiding met uw klant en zoeken naar een oplossing die u beiden schikt. Mocht uw klant financiële problemen ondervinden, dan doen wij een stapje extra. Met onze samenwerkende partijen helpen wij uw klant weer naar een gezonde financiële toekomst.

Menselijke benadering

Een ondernemer vraagt vaak niet om hulp bij financiële problemen, daarom bieden wij het aan. Onze vriendelijke benadering zorgt voor een snelle oplossing. De hulp die uw klant wordt geboden zorgt voor welwillendheid om mee te werken. Wij behandelen uw klant, zoals u zelf ook behandelt zou willen worden wanneer u problemen zou ondervinden.

Waarom wij als incassobureau Tilburg kiezen?

Omdat wij als incassobureau Tilburg en zijn ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt

Heeft u voor een incassobureau Tilburg helemaal afgezocht? Zoekt u een incassobureau dat niet alleen voor u, maar ook voor uw klant dat stapje extra zet? Dan bent u bij Mens Incasso aan het goede adres!

Mens Incasso beschouwt als incassobureau Tilburg als een van haar focussteden om haar diensten aan te bieden. Sinds mei 2015 zijn wij als incassobureau in Tilburg en omliggende plaatsen Goirle en Oisterwijk actief en hebben al menig onderneming mogen ondersteunen met onze incassodiensten.

Wij streven er naar om niet alleen u, maar ook uw klant zo goed mogelijk te ondersteunen. Met dit streven proberen wij uw klantrelatie te waarborgen. Wij zien onszelf dan ook als verlengstuk van uw onderneming en niet de boze buitenstaander die geld voor u incasseert.

Om uw klant zo goed mogelijk te ondersteunen, werken wij met tal van partijen samen. Deze samenwerkingen met o.a. budgetcoaches, schuldhulpverleningsbedrijven en adviesbureaus resulteren veelal in het behoud van uw klantrelatie.

Er zijn altijd klanten die geen medewerking verlenen en blijven weigeren om de factuur te betalen. Voor dergelijke klanten hebben wij samenwerkingen met gerechtsdeurwaarders in Nederland om gerechtelijk procedures uit te voeren.

Zoekt u een incassobureau in Tilburg dat u en uw klant kan ondersteunen en om het gewenste resultaat te behalen? Dan is Mens Incasso uw geschikte incassopartner.

Wij zijn uw ideale incassopartner

Als u de relatie met uw klant wilt behouden bij incassozaken

Wanneer u graag uw klant weer op weg helpt

Indien u houdt van heldere en eerlijke communicatie

Ingeval u open staat voor creatieve oplossingen

U voorkeur heeft naar een persoonlijke aanpak

U een bewuste keuze maakt voor uw incassopartner

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u met ons kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier, of bel ons op onderstaande telefoonnummer.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 9:00u – 18:00u.
Op zaterdagen zijn wij van 11:00u tot 16:00u telefonisch bereikbaar.

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.