085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Tilburg

Mens Incasso is het incassobureau van Tilburg dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat wij als incassobureau Tilburg voor u kunnen betekenen.

Incassodiensten

Efficiënt en vriendelijk geïncasseerd

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

 

Over Mens Incasso

Het incassobureau voor u en uw klant

Bij Mens Incasso draaien dossiers niet alleen om het verschuldigde bedrag, maar ook om de oorzaak die daar ten grondslag aan ligt. Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen verhaal. Aan de hand van dit verhaal zoeken wij gezamenlijk met uw klant naar een oplossing die beide partijen schikt.

Mens Incasso heeft als incassobureau Tilburg als een van steden gekozen om haar sociaal maatschappelijke incassodiensten aan te bieden. Als zesde grootste stad van Nederland, met meer dan 200.000 inwoners en 11.000 bedrijven, beschouwen wij als incassobureau Tilburg als één van onze kernsteden om onze diensten aan te bieden.

Waarom kiezen voor incassobureau Tilburg

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk  van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Mens Incasso helpt bedrijven en ZZP’ers bij het incasseren van onbetaalde facturen. Honderden bedrijven hebben al gebruik gemaakt van onze dienst. Onze unieke methode sluit aan op uw debiteurenbeleid. Wij richten ons zowel op incasseren, als op de klantrelatie.

Hulp nodig met onbetaalde facturen?

Onze taak als incassobureau Tilburg

Incassobureau Mens Incasso is de specialist in Tilburg op het gebied van klantbehoud bij incassozaken. Wij benaderen uw klant op een eerlijke en heldere manier. Wij hanteren een persoonlijke benadering richting uw klant, waarbij de focus ligt op een oplossing die voor beide partijen geschikt is.

Wat Mens Incasso voor uw klant doet

Wij streven er naar als incassobureau Tilburg, zijn ondernemers en diens klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Ons incassotraject stopt dan ook niet bij het incasseren van uw openstaande factuur. Wij kijken ook naar de situatie van uw klant. Waar nodig begeleiden en adviseren we uw klant naar een gezondere toekomst. Mocht uw klant in een benarde situatie zitten? Wij hebben tal van samenwerkende partijen die uw klant kan ondersteunen.

 

Wat Mens Incasso uniek maakt

Het werven van nieuwe klanten kost veel meer dan het behouden van een klant. Daarom behandelen wij uw klant, als onze klant, om er voor te zorgen dat u uw klant behoudt. Onze aanpak is maatwerk, omdat iedere vordering zijn eigen verhaal heeft en dus ook een eigen oplossing. Door middel van onze menselijke behandeling creëren wij welwillendheid bij uw klant om tot een oplossing te komen.

Klantvriendelijk

Uw klant is onze klant

Voordat een klant klant wordt, steekt u tijd en geld erin om deze te werven. Het is dan ook vervelend als een klant niet betaald, maar het verliezen van een klant om een onbetaalde factuur is dubbel verlies. Wij behandelen uw klant als onze klant en zien onszelf als verlengstuk van uw onderneming.

 

 

Maatwerk

Ieder dossier dezelfde aandacht

Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen aanleiding. Wij bespreken deze aanleiding met uw klant en zoeken naar een oplossing die u beiden schikt. Mocht uw klant financiële problemen ondervinden, dan doen wij een stapje extra. Met onze samenwerkende partijen helpen wij uw klant weer naar een gezonde financiële toekomst.

Menselijk

Menselijke benadering

Een ondernemer vraagt vaak niet om hulp bij financiële problemen, daarom bieden wij het aan. Onze vriendelijke insteek, beperkte kosten bij een snelle oplossing en hulp aan hulpbehoevende debiteuren zorgt voor welwillendheid bij debiteuren om mee te werken. Wij behandelen uw klant, zoals u zelf ook behandelt zou willen worden als u problemen zou ondervinden.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Tilburg kiezen?

Omdat wij als incassobureau Tilburg en zijn ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Heeft u voor een incassobureau Tilburg helemaal afgezocht? Zoekt u een incassobureau dat niet alleen voor u, maar ook voor uw klant dat stapje extra zet? Dan bent u bij Mens Incasso aan het goede adres! Mens Incasso beschouwt als incassobureau Tilburg als een van haar focussteden om haar diensten aan te bieden. Sinds mei 2015 zijn wij als incassobureau in Tilburg en omliggende plaatsen Goirle en Oisterwijk actief en hebben al menig onderneming mogen ondersteunen met onze incassodiensten.

Wij streven er naar om niet alleen u, maar ook uw klant zo goed mogelijk te ondersteunen. Met dit streven proberen wij uw klantrelatie te waarborgen. Wij zien onszelf dan ook als verlengstuk van uw onderneming en niet de boze buitenstaander die geld voor u incasseert.Om uw klant zo goed mogelijk te ondersteunen, werken wij met tal van partijen samen. Deze samenwerkingen met o.a. budgetcoaches, schuldhulp- en adviesbureaus resulteren veelal in het behoud van uw klantrelatie.

Er zijn altijd klanten die geen medewerking verlenen en blijven weigeren om de factuur te betalen. Voor dergelijke klanten hebben wij samenwerkingen met gerechtsdeurwaarders in Nederland om gerechtelijk procedures uit te voeren. Zoekt u een incassobureau in Tilburg dat u en uw klant kan ondersteunen en om het gewenste resultaat te behalen? Dan is Mens Incasso uw geschikte incassopartner.