085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Spijkenisse

Mens Incasso is het incassobureau in Spijkenisse dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat wij als incassobureau Spijkenisse voor u kunnen betekenen

Incassodiensten 

Efficiënt en klantvriendelijk incasseren

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso

Het incassobureau met een andere benadering

Mens Incasso de grondleggers van sociaal maatschappelijk incasseren in Nederland. Onze aanpak is uniek en gericht op het behoud van uw klantrelatie. Het inschakelen van een incassobureau hoeft niet het einde van uw klant te betekenen.

Een klein incassobureau met grote impact. Wij houden van korte lijnen en snel handelen. Een vast contactpersoon dat uw zaken behartigd. Snel, efficiënt en klantvriendelijk. 

 

Waarom kiezen voor incassobureau Spijkenisse

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk  van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

 Steeds meer ondernemingen kiezen voor een klantvriendelijke aanpak bij incassozaken. Mens Incasso heeft honderden partijen geholpen bij het incasseren van onbetaalde facturen. 

Krijgt u uw factuur niet betaald?

Onze taak als incassobureau Spijkenisse

Mens Incasso streeft er naar om als incassobureau Spijkenisse, haar ondernemers en diens klanten te ondersteunen bij incassozaken. Naast het incasseren van facturen ligt onze focus op het verhelpen van schulden bij debiteuren. Onze klantvriendelijke en ondersteunende incassomethode helpen we niet alleen u, maar ook uw klant vooruit. Wij richten ons op een financieel gezonde toekomst voor alle betrokken partijen.

Wat wij voor uw klant doen

Mens Incasso ondersteunt niet alleen als incassobureau Spijkenisse zijn ondernemers, maar ook hun klanten. Met onze sociaal maatschappelijke aanpak pakken wij problemen bij de kern aan. Gezamenlijk met uw klant zoeken we naar de oorzaak van de betaalachterstand. Heeft uw klant meer hulp nodig, dan verwijzen wij hen door naar een van onze samenwerkende partijen die uw klant kan ondersteunen.

 Wat Mens Incasso uniek maakt

Bij Mens Incasso staat niet alleen uw openstaande factuur, maar ook het welzijn van uw klant hoog in het vaandel. Dat wij als incassobureau Spijkenisse en haar ondernemers onze incassomethode aanbieden is dan ook meer dan logisch. Onze methode waarbij we zowel uw factuur incasseren als wel naar het welzijn van uw klant kijken, is in vele steden al goed gevallen. Onze kijk op incasso is dan ook gericht op het behouden van uw klantrelatie, zodat u in de toekomst zaken kan blijven doen.

Persoonlijk

Maatwerk voor ieder dossier

Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen verhaal. Veelal licht onmacht aan ten grondslag. Wij kijken samen met uw klant naar de oorzaak. Gezamenlijk zoeken we naar een passende oplossing. Heeft uw klant professionele hulp nodig bij schulden, wij helpen uw klant op weg. Gedurende een dossier houden we contact met uw klant en ondersteunen waar nodig. Dat is maatwerk bij incassozaken.

Klantvriendelijk

Uw klantrelatie voorop

Wij zien ons als verlengstuk van uw bedrijf. De benadering richting uw klant is altijd vriendelijk. Wij richten ons op een oplossing die alle betrokkenen schikt. Wij zorgen dat uw klantrelatie geen schade oploopt bij incassozaken. Wij ondersteunen als incassobureau Spijkenisse’s onderneming en diens klanten. Zo kan er ook na een incassoprocedure met een gerust hart weer zaken worden gedaan.

Klantbehoud

Incasseren met een langetermijnvisie

Wij willen dat u uw klant kan behouden. Daarom helpen we uw klant waar we dat kunnen. Hiervoor hebben we tal van samenwerkingen, zodat we de juiste hulp kunnen bieden. Uw voordeel daarbij is dat u in de toekomst weer met een gerust hart zaken kan doen. Wij willen voorkomen dat uw klant in herhaling valt.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Spijkenisse kiezen?

Omdat wij als incassobureau Spijkenisse en haar ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Heeft u voor een klantvriendelijk incassobureau Spijkenisse afgezocht? Bent u op zoek naar een incassobureau dat streeft naar uw klantbehoud? Een incassobureau dat uw klant hulp biedt in plaats van benadeeld? Dan is Mens Incasso het incassobureau uit Rotterdam uw geschikte partner voor uw incassozaken.

Mens Incasso beschouwt als incassobureau Spijkenisse als een thuisbasis. Sinds oktober 2017 is incassobureau Mens Incasso hier dan ook actief en breiden wij ons werkgebied steeds verder uit. Ons streven is om hulp te bieden aan zowel u als uw klant en hierbij de relatie tussen beide partijen in stand te houden.

Mens Incasso ziet zowel u, als uw klant als partij die geholpen dient te worden. Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die u beiden ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om uw klant de hulp te bieden die zij wellicht nodig heeft. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een Gerechtsdeurwaarder, welke eventuele juridische procedures voor ons en onze opdrachtgevers kan uitvoeren.

Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Spijkenisse en omstreken afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres!