085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Schiedam

Mens Incasso is het incassobureau in Schiedam dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat wij als incassobureau Schiedam voor u kunnen betekenen

Incassodiensten

Efficiënt incasseren met uw klantrelatie in gedachten

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso

Meer dan een incassobureau

Mens Incasso is één van de grondleggers van sociaal maatschappelijk incasseren in Nederland. Bij het incasseren van uw openstaande factuur kijken we ook naar het welzijn van uw klant. Mocht uw klant betalingsproblemen ondervinden, dan helpen we deze op te lossen. Hiermee voorkomen we dat uw klant in herhaling valt.

Deze methode is ontstaan nadat Floris Simons, oprichter van Mens Incasso, zelf in aanraking kwam met incassobureaus. De agressieve wijze waarop hij werd benaderd droeg niet bij aan een oplossing. In tegendeel, het maakte de bestaande problemen alleen maar erger.

In 2014 in Mens Incasso in het leven geroepen. Het klantvriendelijk incasseren waarbij hulpbehoevende debiteuren hulp op maat ontvangen is bij vele bedrijven goed gevallen. Mens Incasso ziet zich als verlengstuk van uw bedrijf. Het in stand houden van uw klantrelatie staat bij ons in een hoog vaandel.

Waarom kiezen voor incassobureau Schiedam

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Mens Incasso ondersteunt B2B-bedrijven bij het incasseren van onbetaalde facturen. Onze werkzaamheden vinden door heel Nederland plaats. Wij bieden als incassobureau Schiedamse ondernemingen meerdere diensten aan. 

Ook hulp nodig bij onbetaalde facturen?

Waar wij doen als incassobureau Schiedam

Mens Incasso streeft er naar om als incassobureau Schiedam, haar ondernemers en diens klanten te ondersteunen bij incassozaken. Hierbij incasseren wij niet alleen de openstaande factuur, maar helpen uw klant naar een financieel gezonde toekomst. Met onze sociaal maatschappelijke aanpak pakken wij problemen bij de kern aan. U kunt vervolgens met een gerust hart zaken blijven doen met uw klant.

 Wat wij voor uw klant doen

Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen verhaal. Bij Mens Incasso hebben wij belang bij dit verhaal, zodat wij uw klant zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij zoeken naar de oorzaak, adviseren uw klant hoe dit probleem op te lossen of verwijzen uw klant door naar een samenwerkende partij. Met onze klantvriendelijke benadering zorgen wij ervoor dat u klant zich niet bezwaard voelt om in de toekomst weer zaken met u te willen doen.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Bij Mens Incasso kijken wij verder dan uw openstaande factuur. Wij streven naast het incasseren van uw factuur er ook naar dat u uw klant relatie behoud. Wij werken vanuit Rotterdam en zien als incassobureau Schiedam als een belangrijke stad om onze diensten aan te bieden. Onze klantvriendelijke benadering en persoonlijke aanpak bij schuldproblemen zorgt voor een positief resultaat, zowel voor u als uw klant. Met onze incassomethode streven we er naar dat uw factuur betaald word en dat uw klantrelatie blijft bestaan.

Persoonlijk

Gericht op klantbehoud

Achter iedere onbetaalde factuur schuilt een klant. Een persoon met een verhaal, met problemen, met hoogte- en dieptepunten, net als iedereen. Een onbetaalde factuur is een gevolg van een achterliggend probleem. Met onze persoonlijke aanpak kijken wij samen met uw klant waar de oorsprong ligt van het probleem. Door dit aan te pakken, creëren we de mogelijkheden voor uw klant om weer vooruit te kijken. 

Klantvriendelijk

Vriendelijke benadering gericht op een oplossing

Een goed gesprek brengt veel aan het licht. Wij luisteren naar uw klant om ze te begrijpen en aan de hand daarvan, hen te helpen waar het nodig is. Onze klantvriendelijke benadering creëert welwillendheid bij klanten om tot een oplossing te komen die alle betrokken partijen schikt. Onze aanpak, waarbij adviseren en motiveren van uw klant de overhand heeft, zorgt voor relatie met een toekomstperspectief.

Klantbehoud

Incasseren met een langetermijnvisie

Een klant die een factuur niet betaalt is altijd vervelend, maar hoeveel is de relatie met deze klant waard. De meeste niet betalende klanten zijn wel welwillend, maar hebben niet de mogelijkheid de factuur te betalen. Dit betekent niet dat de relatie tot een einde hoeft te komen. Wij streven naar het klantbehoud van onze opdrachtgever, want wie weet is de klant die vandaag niet kan betalen, volgend jaar uw grootste afnemer.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Schiedam kiezen?

Omdat wij als incassobureau Schiedam en haar ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schik

Heeft u voor een sociaal maatschappelijk en klantvriendelijk incassobureau Schiedam afgezocht? Bent u op zoek naar een incassobureau dat streeft naar het behouden van uw klantrelatie? Dat uw klant hulp biedt in plaats van benadeeld? Dan is Mens Incasso het incassobureau uit Rotterdam uw geschikte partner voor uw incassozaken. Mens Incasso beschouwt als incassobureau Schiedam als een thuisbasis. Sinds 2015 is incassobureau Mens Incasso hier dan ook actief en breiden wij ons werkgebied steeds verder uit. Ons streven is om hulp te bieden aan zowel u als uw klant en hierbij de relatie tussen beide partijen in stand te houden.

Mens Incasso ziet zowel u, als uw klant als partij die geholpen dient te worden. Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die u beiden ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om debiteuren de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een Gerechtsdeurwaarder, welke eventuele juridische procedures voor ons en onze opdrachtgevers kan uitvoeren. Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Schiedam en omstreken helemaal afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres!