085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Rotterdam

Wij zijn het incassobureau in Rotterdam dat dient als het verlengstuk van uw bedrijf.
Wij helpen zowel u als uw klant graag weer verder op weg.

Ondek wat wij als incassobureau Rotterdam voor u kunnen betekenen

Incassodiensten

Vriendelijk en efficiënt geïncasseerd

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso

Een echt Rotterdams incassobureau

 

Als oud-inwoner van Rotterdam heeft oprichter van Mens Incasso, Floris Simons, met zijn incassobureau Rotterdam dan ook gekozen om zich te vestigen. Vanuit de iconische oude Heineken Brouwerij aan de Linker Rottekade verricht Mens Incasso zijn werkzaamheden.

Floris Simons is als ondernemer al jaren actief binnen Rotterdam. Ook hij heeft in het verleden een periode gehad waar het nakomen van betalingsverplichtingen helaas niet ging. Uiteindelijk heeft hij een eerder bedrijf moeten sluiten met schulden als gevolg. Hierbij heeft de manier waarop hij werd behandeld door incassobureau geleid tot het oprichten van Mens Incasso

Waarom kiezen voor incassobureau Rotterdam Mens Incasso

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Wij hebben het beste met u en uw klant voor.

Hulp aan debiteuren

Uw klant krijgt de hulp die hij nodig heeft.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Vrijblijvend advies

Kosteloos advies over uw situatie. U kunt altijd contact opnemen.

Onze klanten

Wij hebben als incassobureau al vele Rotterdamse bedrijven mogen ondersteunen bij het incasseren van onbetaalde facturen. Uiteraard bent ook u van harte welkom zich aan te sluiten.

Ook klant worden van incassobureau Rotterdam?

Onze taak als incassobureau

Een incassobureau is een onderneming die zich bezighoudt met het innen van openstaande vorderingen in opdracht van, hoofdzakelijk, andere ondernemingen. Steeds meer ontstaat er de vraag naar vernieuwende methodes die zich meer richten op het herstel van de klantrelatie naast het incasseren van de factuur. Mens Incasso is als incassobureau grondlegger van sociaal maatschappelijk en klantvriendelijk incasseren in Nederland. Onze methodes zijn er op gericht om voor alle betrokken partijen een zo  goed mogelijk lange termijn resultaat te behalen.

Wat wij voor uw klant doen

80% van alle onbetaalde facturen komt voort uit onmacht. Slecht een klein deel uit onwil. Wij streven als incassobureau ernaar om deze 80% de begeleiding te geven die zijn nodig hebben met als doel de onmacht weg te nemen. Hierbij analyseren wij de toestand van uw klant en kijken we waar verbetering mogelijk is. Waar nodig verwijzen wij uw klant door naar samenwerkende partijen die professionele ondersteuning geven bij financiële problemen. Zo helpen we u klant er bovenop en zorgen voor het welzijn van uw klant.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Dat Mens Incasso als vooruitstrevend incassobureau Rotterdam gekozen heeft om zich te vestigen, spreekt voor zich. De stad aan de Maas, waar zaken doen gaat om samen doen, is de plek om de onze unieke aanpak te introduceren. Onze persoonlijke aanpak is dan ook goed gevallen bij vele bedrijven in Rotterdam. Bij ons staat klantvriendelijkheid voorop. Het voeren van de dialoog veelal de oplossing biedt om ook weer samen weer verder te kunnen. Onze focus op uw klantbehoud is dan ook onze drijfveer om alle betrokken partijen goed van dienst te zijn.

Persoonlijk

Een persoonlijke aanpak

Achter iedere onbetaalde factuur schuilt en persoon of bedrijf met een verhaal. Met ieder zijn problemen, met hoogte- en dieptepunten. Wanneer uw klant niet betaald heeft dit een achterliggend probleem. Met onze persoonlijke aanpak kijken wij samen met uw klant waar de oorsprong ligt. Door dit aan te pakken creëren we de mogelijkheid voor uw klant om weer vooruit te kijken en te gaan

Klantvriendelijk

Incasseren met een lange termijnvisie

Een goed gesprek brengt veel aan het licht. Wij luisteren naar debiteuren om ze te begrijpen en aan de hand daarvan, hen te helpen waar het nodig is. Door onze klantvriendelijke benadering creëren we welwillendheid bij uw klant om tot een oplossing te komen. Onze adviserende en motiverende aanpak richting uw klant, zorgt voor relatie met een toekomstperspectief.

Klantbehoud

De klantrelatie staat voorop

Een klant die een factuur niet betaalt is altijd vervelend, maar hoeveel is de relatie met deze klant waard. De meeste niet betalende klanten zijn wel welwillend, maar hebben niet de mogelijkheid de factuur te betalen. Dit betekent niet dat de relatie tot een einde hoeft te komen. Wij streven naar het klantbehoud van onze opdrachtgever. Want wie weet is de klant die vandaag niet kan betalen, volgend jaar uw grootste afnemer.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Rotterdam kiezen?

Omdat wij als incassobureau Rotterdam en haar ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Heeft u voor een incassobureau Rotterdam helemaal afgezocht? Bent u opzoek naar een incassobureau dat streeft naar uw klantbehoud? Een partner die uw klant hulp biedt in plaats van benadeeld? Een incassobureau waarbij u niet voor onverwachte kosten komt te staan? Dan is Mens Incasso in Rotterdam uw geschikte partner voor al uw incassozaken. Wij beschouwen als incassobureau Rotterdam als onze thuisbasis. Sinds oktober 2014 is Mens Incasso hier dan ook actief en breiden wij ons werkgebied steeds verder uit. Ons streven is om hulp te bieden aan zowel u, als uw klant en hierbij de relatie tussen beide partijen in stand te houden.

Mens Incasso ziet zowel opdrachtgever als de debiteur als klant en streeft er naar om beide partijen zo goed mogelijk te ondersteunen. Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die zowel u, als uw klant ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om debiteuren de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met gerechtsdeurwaarder, welke eventuele juridische procedures voor ons en onze opdrachtgevers kan uitvoeren. Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Rotterdam en omstreken helemaal afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso in Rotterdam aan het juiste adres!