Direct contact

Wij beantwoorden graag al uw incasso vragen

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Incassobureau Nijmegen

Heeft u voor een klantvriendelijk en sociaal maatschappelijk incassobureau Nijmegen afgezocht?

Mens Incasso is het incassobureau van Nijmegen dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.
N

Landelijke dekking

N

Specialist in minnelijke incasso

N

Klantbehoud

Waar wij als incassobureau Nijmegen mee ondersteunen

Mens Incasso ondersteunt als incassobureau Nijmegen, zijn ondernemers en haar klanten bij incassoprocedures waarbij de focus ligt op het behouden van uw klant relatie. Met onze klantvriendelijke en persoonlijke aanpak helpen we zowel u, als uw klant weer op weg.

Over Mens Incasso

Incassobureaus staan in Nederland veelal in een kwaad daglicht. Berichten over incassobureaus in de media zijn veelal negatief en termen als agressief, hoge kosten en onvriendelijk.
Ook Floris Simons, oprichter van Mens Incasso, heeft zulke praktijken enkele jaren geleden aan den lijve ondervonden. Als ondernemer ondervond hij financiële problemen en klopten incassobureaus vervolgens aan de deur. Hierbij zorgde de extra financiële en psychische druk vanuit incassobureaus er uiteindelijk voor dat hij zijn onderneming uiteindelijk diende te sluiten.

Tijd voor verandering

Na sluiting van betreffende onderneming en de aflossing van de bijkomende schulden, bleef het gevoel van de onmenselijke behandeling door incassobureaus hangen. Met dit gevoel heeft Floris Simons het heft in eigen handen genomen en Mens Incasso opgericht.
Bij Mens Incasso draaien incassozaken niet alleen om het verschuldigde bedrag, maar ook om de oorzaak die daar ten grondslag aan ligt. Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen verhaal. Aan de hand van dit verhaal zoeken wij gezamenlijk met uw klant naar een oplossing die beide partijen schikt.
Mens Incasso heeft als incassobureau Nijmegen als een van steden gekozen om haar sociaal maatschappelijke incassodiensten aan te bieden. Als een van de grootste steden van Nederland is Nijmegen een belangrijke stad voor Mens Incasso om als incassobureau zijn diensten aan te bieden.

Oprichter Mens Incasso bij TEDx

Mens Incasso wilt dienen als voorbeeldfunctie binnen de Nederlandse incassomarkt. Onze aanpak, waarbij het hulp bieden aan ondernemingen met schuldproblemen een onderdeel is, heeft sinds de oprichting succes geboekt. Ook het wereldwijde platform voor inspiratie TEDx is dit opgevallen. Oprichter Floris Simons werd dan ook in 2016 gevraagd om zijn verhaal met TEDx te delen.

Onze incassodiensten

Mens Incasso biedt 3 verschillende incassodiensten aan; Pre-incasso, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso.

Pre-incasso

Wilt u uw klant nog eenmaal de mogelijkheid geven uw onbetaalde factuur alsnog te betalen, zonder dat daar extra kosten aan het adres van uw klant gerekend worden? Dan is pre-incasso de uitgelezen mogelijkheid dit aan uw klant de communiceren. Met de look-and-feel van een incassobrief sturen wij uw klant die allerlaatste herinnering. Voor slechts € 14,95 excl. btw laat u uw klant duidelijk weten dat het geduld op is.

Minnelijke incasso

Is uw geduld op? Met onze minnelijke incassodienst gaan wij voor u aan het werk. Onze klantvriendelijke en persoonlijke aanpak zorgt voor een snel resultaat, waarbij het in stand houden van uw relatie met uw klant in een hoog vaandel staat. Onze duidelijke communicatie en geboden hulp aan uw klant helpen we ook uw klant vooruit. Zo kunt u in de toekomst weer gerust opnieuw zaken met uw klant doen.

Gerechtelijke incasso

Mocht uw klant na een minnelijke incassoprocedure nog steeds weigeren te betalen, dan is de gang naar de kantonrechter een mogelijke stap. Wij werken samen met gerechtsdeurwaarders die zorgvuldig voor u te werk gaan. Vooraf zullen wij uitgebreid met u eventuele kosten en risico’s met u bespreken, zodat u niet onverwacht hoge rekeningen krijgt toegestuurd.

Wat zijn de kosten

Pre-incasso

Voor het versturen van een pre-incassobrief brengen wij € 14,95 excl. btw bij u in rekening. Eenmalig wordt uw klant aangeschreven over te gaan tot betaling en gewaarschuwd voor een incassoprocedure.

Minnelijke incasso

Bij een minnelijke incasso zijn de kosten afhankelijk van de uitkomst van het dossier.

  • Mocht uw klant het factuurbedrag + incassokosten betalen, dan zitten er voor u geen kosten aan verbonden.
  • Mochten wij geen succes behalen met het dossier, dan zitten er geen kosten voor u aan verbonden.
  • Alleen bij onvolledige of kruisbetaling brengen wij tot maximaal 11,25% van geïncasseerde bedrag bij u in rekening, afhankelijk van de looptijd van het dossier en de hoogte van het geïncasseerde.

Gerechtelijke incasso

Kosten van gerechtelijke incasso zijn van veel factoren afhankelijk. Vooral af zullen wij uitgebreid mogelijke kosten en risico’s met u bespreken. Ongeacht de uitkomst worden gemaakte kosten 1-op-1 aan u doorgerekend.

Hoe dient u een vordering in

Via de website kunt u snel en gemakkelijk een vordering indienen. Mochten er onduidelijkheden zijn, dan nemen wij uiteraard contact met u op. Mocht u zelf vragen hebben of de situatie met uw klant willen bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Vordering indienen

Klik hier en ga direct naar vordering indienen

Vul de gegevens in

In slechts enkele minuten vult u de gegevens in die wij nodig hebben.

Upload de factuur

1 of meerdere facturen? Upload ze snel en gemakkelijk.

Wij doen de rest

Dezelfde dag nog gaan wij voor u aan de slag.

Wat Mens Incasso voor uw klant doet

Wij streven er naar als incassobureau Nijmegen, zijn ondernemers en diens klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Ons incassotraject stopt dan ook niet bij het incasseren van uw openstaande factuur. Wij kijken ook naar de situatie van uw klant. Waar nodig begeleiden en adviseren we uw klant naar een gezondere toekomst. Mocht uw klant in een benarde situatie zitten? Wij hebben tal van samenwerkende partijen die uw klant kan ondersteunen.

Oorzaak

Iedere niet betaalde factuur heeft een oorzaak. Samen met uw klant stellen we deze oorzaak vast en pakken deze bij de kern aan. Hiermee willen we voorkomen dat uw klant in herhaling valt.

Samenwerken

Wij kunnen zelf niet altijd uw klant helpen. Daarom werken we samen met o.a. (budget)coaches, bedrijfsadviseurs en schuldhulpverlening-instanties. Zo vinden we voor ieder probleem een oplossing.

Klantvriendelijk

Onze benadering naar uw klant is vriendelijk en eerlijk. Hiermee creëren we welwillendheid bij uw klant om mee te werken. Een menselijke behandeling bij incassozaken staat bij ons bovenaan, vandaar Mens Incasso.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Het werven van nieuwe klanten kost veel meer dan het behouden van een klant. Daarom behandelen wij uw klant als onze klant, om er voor te zorgen dat u uw klant behoudt. Onze aanpak is maatwerk, omdat iedere vordering zijn eigen verhaal heeft en dus ook een eigen oplossing. Door middel van onze menselijke behandeling creëren wij welwillendheid bij uw klant om tot een oplossing te komen.

Uw klant is onze klant

Voordat een klant klant wordt, steekt u tijd en geld erin om deze te werven. Het is dan ook vervelend als een klant niet betaald, maar het verliezen van een klant om een onbetaalde factuur is dubbel verlies. Wij behandelen uw klant als onze klant en zien onszelf als verlengstuk van uw onderneming.

Maatwerk

Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen aanleiding. Wij bespreken deze aanleiding met uw klant en zoeken naar een oplossing die u beiden schikt. Mocht uw klant financiële problemen ondervinden, dan doen wij een stapje extra. Met onze samenwerkende partijen helpen wij uw klant weer naar een gezonde financiële toekomst.

Menselijke benadering

Een ondernemer vraagt vaak niet om hulp bij financiële problemen, daarom bieden wij het aan. Onze vriendelijke insteek, beperkte kosten bij een snelle oplossing en hulp aan hulpbehoevende debiteuren zorgt voor welwillendheid bij debiteuren om mee te werken. Wij behandelen uw klant, zoals u zelf ook behandelt zou willen worden als u problemen zou ondervinden.

Waarom wij als incassobureau Nijmegen kiezen?

Omdat wij als incassobureau Nijmegen en zijn ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt

Heeft u voor een incassobureau Nijmegen helemaal afgezocht? Zoekt u een incassobureau dat niet alleen voor u, maar ook voor uw klant dat stapje extra zet? Dan bent u bij Mens Incasso aan het goede adres!
Mens Incasso beschouwt als incassobureau Nijmegen als een van haar focussteden om haar diensten aan te bieden. Sinds mei 2017 zijn wij als incassobureau in Nijmegen en omliggende plaatsen Arnhem, Oss en Den Bosch actief en hebben al menig onderneming mogen ondersteunen met onze incassodiensten.
Wij streven er naar om niet alleen u, maar ook uw klant zo goed mogelijk te ondersteunen. Met dit streven proberen wij uw klantrelatie te waarborgen. Wij zien onszelf dan ook als verlengstuk van uw onderneming en niet de boze buitenstaander die geld voor u incasseert.
Om uw klant zo goed mogelijk te ondersteunen, werken wij met tal van partijen samen. Deze samenwerkingen met o.a. budgetcoaches, schuldhulpverleningsbedrijven en adviesbureaus resulteren veelal in het behoud van uw klantrelatie.
Er zijn altijd debiteuren die geen medewerking verlenen en blijven weigeren om de factuur te betalen. Voor dergelijke klanten hebben wij samenwerkingen met gerenommeerde gerechtsdeurwaarderskantoren in Nederland, om gerechtelijk incassoprocedures uit te voeren.
Zoekt u een incassobureau in regio Nijmegen dat u en uw klant kan ondersteunen en de benodigde diensten biedt om het gewenste resultaat te behalen? Dan is Mens Incasso uw geschikte incassopartner.

Wij zijn uw ideale incassopartner

Als u de relatie met uw klant wilt behouden bij incassozaken

Als u graag uw klant weer op weg helpt

Als u houdt van heldere en eerlijke communicatie

Als u open staat voor creatieve oplossingen

Als u voorkeur heeft naar een persoonlijke aanpak

Als u een bewuste keuze maakt voor uw incassopartner

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u met ons kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier, of bel ons op onderstaande telefoonnummer.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 9:00u – 18:00u.
Op zaterdagen zijn wij van 11:00u tot 16:00u telefonisch bereikbaar.

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.