085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Nijmegen

Mens Incasso is het incassobureau van Nijmegen dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat wij als incassobureau Nijmegen voor u kunnen betekenen

 

Incassodiensten

Incasseren met u klantrelatie in gedachte

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

 

Over Mens Incasso

Het incassobureau met een verhaal

Bij Mens Incasso draaien incassozaken niet alleen om het verschuldigde bedrag, maar ook om de oorzaak die daar ten grondslag aan ligt. Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen verhaal. Aan de hand van dit verhaal zoeken wij gezamenlijk met uw klant naar een oplossing die beide partijen schikt.
Mens Incasso heeft als incassobureau Nijmegen als een van steden gekozen om haar sociaal maatschappelijke incassodiensten aan te bieden. Als een van de grootste steden van Nederland is Nijmegen een belangrijke stad voor Mens Incasso om als incassobureau zijn diensten aan te bieden.

Waarom kiezen voor incassobureau Nijmegen

Landelijke dekking

We zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk  van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

We helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Mens Incasso ondersteunt MKB-bedrijven en ZZP’ers bij het incasseren van onbetaalde facturen. Honderden bedrijven maken inmiddels gebruik van onze dienstverlening. Ook debiteuren hebben profijt van onze diensten. 

Blijven uw facturen onbetaald?

Onze taak als incassobureau Nijmegen

Mens Incasso ondersteunt als incassobureau Nijmegen, zijn ondernemers en haar klanten bij incassoprocedures waarbij de focus ligt op het behouden van uw klant relatie. Met onze klantvriendelijke en persoonlijke aanpak helpen we zowel u, als uw klant weer op weg. Onze combinatie van incasseren en schuldhulpverlening is uniek in Nederland.

Wat Mens Incasso voor uw klant doet

Wij streven er naar als incassobureau Nijmegen, zijn ondernemers en diens klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Ons incassotraject stopt dan ook niet bij het incasseren van uw openstaande factuur. Wij kijken ook naar de situatie van uw klant. Waar nodig begeleiden en adviseren we uw klant naar een gezondere toekomst. Mocht uw klant in een benarde situatie zitten? Wij hebben tal van samenwerkende partijen die uw klant kan ondersteunen.

 

Wat Mens Incasso uniek maakt

Het werven van nieuwe klanten kost veel meer dan het behouden van een klant. Daarom behandelen wij uw klant als onze klant, om er voor te zorgen dat u uw klant behoudt. Onze aanpak is maatwerk, omdat iedere vordering zijn eigen verhaal heeft en dus ook een eigen oplossing. Door middel van onze menselijke behandeling creëren wij welwillendheid bij uw klant om tot een oplossing.

klantvriendelijk

Uw klant is onze klant

Voordat een klant uw klant wordt, steekt u tijd en geld erin om deze te werven. Het is dan ook vervelend als een klant niet betaald, maar het verliezen van een klant om een onbetaalde factuur is dubbel verlies. Wij behandelen uw klant als onze klant en zien onszelf als verlengstuk van uw onderneming.

Maatwerk

Geen massa maar kwaliteit

Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen aanleiding. Wij bespreken deze aanleiding met uw klant en zoeken naar een oplossing die u beiden schikt. Mocht uw klant financiële problemen ondervinden, dan doen wij een stapje extra. Met onze samenwerkende partijen helpen wij uw klant weer naar een gezonde financiële toekomst.

Menselijk

Een andere benadering met positief effect

Een ondernemer vraagt vaak niet om hulp bij financiële problemen, daarom bieden wij het aan. Onze vriendelijke insteek, beperkte kosten bij een snelle oplossing en hulp aan hulpbehoevende debiteuren zorgt voor welwillendheid bij debiteuren om mee te werken. Wij behandelen uw klant, zoals u zelf ook behandelt zou willen worden als u problemen zou ondervinden.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Nijmegen kiezen?

Omdat wij als incassobureau Nijmegen en zijn ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt

Heeft u voor een incassobureau Nijmegen helemaal afgezocht? Zoekt u een incassobureau dat niet alleen voor u, maar ook voor uw klant dat stapje extra zet? Dan bent u bij Mens Incasso aan het goede adres!Mens Incasso beschouwt als incassobureau Nijmegen als een van haar focussteden om haar diensten aan te bieden. Sinds mei 2017 zijn wij als incassobureau in Nijmegen en omliggende plaatsen Arnhem, Oss en Den Bosch actief en hebben al menig onderneming mogen ondersteunen met onze incassodiensten.
Wij streven er naar om niet alleen u, maar ook uw klant zo goed mogelijk te ondersteunen. Met dit streven proberen wij uw klantrelatie te waarborgen. Wij zien onszelf dan ook als verlengstuk van uw onderneming en niet de boze buitenstaander die geld voor u incasseert. Om uw klant zo goed mogelijk te ondersteunen, werken wij met tal van partijen samen. Deze samenwerkingen met o.a. budgetcoaches, schuldhulpverleningsbedrijven en adviesbureaus resulteren veelal in het behoud van uw klantrelatie.
Er zijn altijd debiteuren die geen medewerking verlenen en blijven weigeren om de factuur te betalen. Voor dergelijke klanten hebben wij samenwerkingen met gerenommeerde gerechtsdeurwaarderskantoren in Nederland, om gerechtelijk incassoprocedures uit te voeren.
Zoekt u een incassobureau in regio Nijmegen dat u en uw klant kan ondersteunen en de benodigde diensten biedt om het gewenste resultaat te behalen? Dan is Mens Incasso uw geschikte incassopartner.