085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Naaldwijk

Mens Incasso is het incassobureau in Naaldwijk dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat we als incassobureau Naaldwijk voor u kunnen betekenen.

Incassodiensten van Mens Incasso

Efficiënt en klantvriendelijk incasseren

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

 

Over Mens Incasso

Het incassobureau met een persoonlijke touch

Mens Incasso is één van de eerste sociaal maatschappelijke incassobureaus in Nederland. Wij zien als incassobureau, Naaldwijk als een belangrijke stad om onze diensten aan te bieden. Wij incasseren uw factuur op een klantvriendelijke manier. Daarnaast bieden wij uw klant hulp om schuldproblemen op te verhelpen. Wij werken samen met tal organisaties die zich gespecialiseerd hebben in het oplossen van schuldproblemen.

 

Waarom kiezen voor incassobureau Naaldwijk

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk  van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Mens Incasso ondersteunt business-to-business bedrijven binnen Nederland bij onbetaalde facturen. Wij zien als incassobureau Naaldwijk met al zijn bedrijvigheid als een belangrijke regio om onze diensten aan te bieden. Ondervind u als zzp’er of MKB-bedrijf problemen met de betaling  van uw facturen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u uw factuur geïncasseerd hebben?

Onze taak als incassobureau Naaldwijk

Mens Incasso ondersteunt als incassobureau Naaldwijk, haar ondernemers en diens klanten bij het vinden een oplossing bij betalingsachterstanden. Met onze sociaal maatschappelijke aanpak ondersteunen we niet alleen u, maar ook uw klant. Hierbij pakken wij, met uw klant, betalingsproblemen bij de oorzaak aan. Daardoor voorkomen we dat uw klant in herhaling valt. Wij richten ons op het vinden van een gepaste oplossing voor alle betrokken partijen. Mocht uw klant in zwaar weer verkeren, dan helpen wij uw klant samen met onze samenwerkende partijen naar een financieel stabiele toekomst.

Wat wij voor uw klant doen

Het is vervelend dat u uw factuur niet betaald krijgt. Toch blijkt vaak dat uw klant met grotere problemen kampt. Naast dat wij u ondersteunen om uw factuur geïncasseerd te krijgen, kijken we met uw klant mee wat er aan ten grondslag ligt. Op grond van de oorzaak van de onbetaalde factuur bieden wij uw klant help en begeleiding dit aan te pakken. Hiermee voorkomen we dat uw klant in herhaling valt. Onze benadering is dan ook klantvriendelijk en gericht op een oplossing die ieder schikt.

Wat Mens Incasso uniek maakt

 

Mens Incasso kijkt verder dan uw openstaande factuur. Wij streven er naar als incassobureau Naaldwijk, zijn ondernemers en diens klanten een oplossing voor de lange termijn te bieden bij incassozaken. Hierbij pakken wij het probleem van uw klant bij de kern aan om zo herhaling te voorkomen. Onze klantvriendelijke benadering en sociaal maatschappelijke aanpak zorgt voor welwillendheid bij uw klant om mee te werken. Hierbij streven we naar het behouden van uw klantrelatie, zodat u in de toekomst omzetten kan behouden.

Persoonlijk

Samen op zoek naar een oplossing

Iedere klant is anders. Een persoon met een verhaal, met problemen, met hoogte- en dieptepunten, net als iedereen. Een onbetaalde factuur is een gevolg van een probleem. Met onze persoonlijke aanpak kijken wij samen met uw klant waar de oorsprong ligt. Door dit aan te pakken creëren we de mogelijkheden voor uw klant om weer vooruit te kijken en te gaan.

Klantvriendelijk

Een andere benadering, net zo effectief

Een goed gesprek brengt veel aan het licht. Met onze klantvriendelijk benadering creëren wij welwillendheid bij uw klant, waardoor een oplossing aanstaande is. Daarnaast hoeft u zich achteraf zorgen dat u met een scheef oog wordt aangekeken. Het is voor ons belangrijk dat uw klantrelatie intact wordt gehouden.

Klantbehoud

Zodat u ook in de toekomst omzet kan genieten

Een klant die vandaag niet betaalt kan in de toekomst een groot afnemer worden. Daarom streven wij er naar dat u de relatie met u klant kan behouden. Wij zien ons dan ook als verlengstuk van uw onderneming.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Naaldwijk kiezen?

Omdat wij als incassobureau Naaldwijk en haar ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Ons streven is om als incassobureau Naaldwijk, haar ondernemers en diens klanten een oplossing te bieden die alle betrokken partijen schikt. Hierbij staat het behouden van uw klantrelatie in een hoog vaandel. Dit doen wij door uw klant op een vriendelijke manier bewust te maken van zijn probleem en deze gezamenlijk op te lossen.
Mens Incasso is in 2015 begonnen in Rotterdam en wij zien als incassobureau Naaldwijk dan ook als een tweede thuis. Na onze conceptfase zijn wij sinds 2017 actief in Naaldwijk en omstreken.
Wij zien zowel u, als uw klant als partij die geholpen dient te worden. Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die u beiden ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om debiteuren de hulp te bieden die zij nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een gerechtsdeurwaarder, welke gerechtelijke procedures voor ons uitvoeren. Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Naaldwijk helemaal afgezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!