Direct contact

Wij beantwoorden graag al uw incasso vragen

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Incassobureau Naaldwijk

Heeft u voor een klantvriendelijk en sociaal maatschappelijk incassobureau Naaldwijk afgezocht?

Mens Incasso is het incassobureau in Naaldwijk dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.
N

Landelijke dekking

N

Specialist in minnelijke incasso

N

Klantbehoud

Over Mens Incasso

Mens Incasso is één van de eerste sociaal maatschappelijke incassobureaus in Nederland. Wij zien als incassobureau Naaldwijk als een belangrijke stad om onze diensten aan te bieden. Wij incasseren uw factuur op een klantvriendelijke manier. Daarnaast bieden wij u klant hulp om schuldproblemen op te verhelpen. Wij werken samen met tal organisaties die zich gespecialiseerd hebben in het oplossen van schuldproblemen.

Mens Incasso is ontstaan door dat oprichter Floris Simons zelf met schulden heeft gezeten . De behandeling door incassobureaus die op zijn pad kwamen droegen niet bij aan het vinden van een oplossing. In tegendeel, ze werkte deze veelal tegen. Door de oprichting van Mens Incasso laat hij een tegengeluid horen ten opzichte van de bestaande incassomarkt.

Bij Mens Incasso draait het niet alleen om het incasseren van openstaande facturen. Het voorkomen van betalingsproblemen bij uw klant proberen wij voor de toekomst te voorkomen. Hiermee stellen we het behouden van uw klantrelatie als doel. Zo kunt u in de toekomst genieten van nieuw inkomsten van dezelfde klant.

Floris Simons

Floris Simons

Oprichter

“Het inschakelen van een incassobureau hoeft niet ten koste te gaan van de relatie met uw klant. Bij ons is het incasseren van uw openstaande factuur net zo belangrijk als het juist behandelen van uw klant, zodat u in de toekomst met een gerust hart weer zaken kan doen.”

Waar wij als incassobureau Naaldwijk mee ondersteunen

Mens Incasso ondersteunt als incassobureau Naaldwijk, haar ondernemers en diens klanten bij het vinden een oplossing bij betalingsachterstanden. Met onze sociaal maatschappelijke aanpak ondersteunen we niet alleen u, maar ook uw klant. Hierbij pakken wij met uw klant betalingsproblemen bij de oorzaak aan. Daardoor voorkomen we dat uw klant in herhaling valt. Wij richten ons op het vinden van een gepaste oplossing voor alle betrokken partijen. Mocht uw klant in zwaar weer verkeren, dan helpen wij uw klant samen met onze samenwerkende partijen naar een financieel stabiele toekomst.

Oprichter Mens Incasso bij TEDx

TEDx heeft in 2016 Floris Simons, oprichter van Mens Incasso, gevraagd om zijn verhaal te doen tijdens een TEDx-evenement. In zijn verhaal beschrijft hij zijn verleden, hoe hij werd behandeld door incassobureaus en zijn visie over hoe de incassobureau meer zal moeten bijdragen aan schuldproblemen in het algemeen.

Incassodiensten van Mens Incasso

Bij Mens Incasso kunt u terecht voor zowel pre-, minnelijk als gerechtelijke incasso. Hetgeen wat ons onderscheidt van andere bureaus is dat wij zowel voor u, als uw klant klaar staan.

Pre-Incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant een duidelijke laatste verzoek te doen om over te gaan tot betaling. Wanneer u een pre-incassobrief laat versturen heeft dit de uitstraling van een incassobrief, maar wordt u klant hier financieel niet mee belast. Daarnaast houd u de communicatie met uw klant in eigen hand.
De pre-incassobrief is er op gericht om een incassoprocedure te voorkomen. U geeft uw klant een duidelijke laatste waarschuwing. Uw klant kan overgaan tot betaling of kan contact met u opnemen om een alternatief te bespreken.

Minnelijke incasso

Hoewel u alles er aan heeft gedaan uw klant tot betaling te laten overgaan, blijft de factuur onbetaald. Het starten van een minnelijke incasso is dan een volgende stap. Door middel van het overdragen van openstaande facturen en klantgegevens zal er een dossier gestart worden. Vervolgens schrijven wij uw klant aan en zal deze telefonisch benaderd worden. Wij zoeken voor u naar een passende oplossing waardoor u de factuur betaald krijgt. Daarnaast bieden we waar nodig uw klant de hulp die hen behoefd. Zo kunt u zich bezighouden met wat voor u belangrijk is.

Gerechtelijke incasso

Indien uw klant bij minnelijke incasso niet overgaat tot betaling, kan er een gerechtelijke incasso gestart worden. Wij dragen het dossier over aan een gerechtsdeurwaarder. Vervolgens wordt er een dagvaarding opgesteld en uitgebracht. Het verdere verloop van de procedure is afhankelijk van vele factoren. Voordat een gerechtelijke procedure gestart wordt zullen wij de procedure uitgebreid met u bespreken, zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan. Eveneens heeft u zelf altijd de keuze een gerechtelijke incasso wel of niet in te zetten.

Wat zijn de kosten

Pre-incasso

Voor het versturen van een pre-incassobrief brengen wij € 14,95 excl. btw bij u in rekening.
Met de uitstraling van autoriteit van Mens Incasso sturen we uw klant een laatste herinnering. Hierbij houdt u verdere communicatie met de klant in eigen hand.

Minnelijke incasso

Bij een minnelijke incasso zijn de kosten afhankelijk van de uitkomst van het dossier.

  • Mocht uw klant het factuurbedrag + incassokosten betalen, dan zitten er voor u geen kosten aan verbonden.
  • Mochten wij geen succes behalen met het dossier, dan zitten er geen kosten voor u aan verbonden.
  • Alleen bij onvolledige of kruisbetaling brengen wij tot maximaal 11,25% van geïncasseerde bedrag bij u in rekening, afhankelijk van de looptijd van het dossier en de hoogte van het geïncasseerde.

Gerechtelijke incasso

Kosten van gerechtelijke incasso zijn van veel factoren afhankelijk. Vooral af zullen wij uitgebreid mogelijke kosten en risico’s met u bespreken. Ongeacht de uitkomst worden gemaakte kosten 1-op-1 aan u doorgerekend.

Hoe dient u een vordering in

Doordat u zelf al genoeg tijd heeft besteed aan het herinneren en na bellen van uw klant hebben we het indienen van een vordering gemakkelijk gemaakt. In slechts enkele minuten dient u een dossier bij ons in en gaan wij voor u aan de slag.

Vordering indienen

Klik hier en ga direct naar vordering indienen

Vul de gegevens in

In slechts enkele minuten vult u de gegevens in die wij nodig hebben.

Upload de factuur

1 of meerdere facturen? Upload ze snel en gemakkelijk.

Wij doen de rest

Dezelfde dag nog gaan wij voor u aan de slag.

Wat wij voor uw klant doen

Het is vervelend dat u uw factuur niet betaald krijgt. Toch blijkt vaak dat uw klant met grotere problemen kampt. Naast dat wij u ondersteunen om uw factuur geïncasseerd te krijgen, kijken we met uw klant mee wat er aan ten grondslag ligt. Op grond van de oorzaak van de onbetaalde factuur bieden wij uw klant help en begeleiding dit aan te pakken. Hiermee voorkomen we dat uw klant in herhaling valt. Onze benadering is dan ook klantvriendelijk en gericht op een oplossing die ieder schikt.

Oorzaak

Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen oorzaak. Gebrek aan liquiditeit, een tegenvallend kwartaal, het ontbreken van overzicht zijn veel voorkomende redenen. Samen met uw klant zoeken we naar deze oorzaak, zodat deze kan worden aangepakt. Indien uw klant hier hulp bij nodig heeft zal deze geboden worden.

Samenwerken

Om uw klant volledig te kunnen ondersteunen, werken we samen met verschillende organisaties en bedrijven. Van accountants tot faillissementspreventiespecialisten, voor ieder probleem is er een oplossing. Wij inventariseren welke hulp uw klant nodig heeft en waar nodig verwijzen wij uw klant naar de meest geschikte partij.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid staat bij ons in een hoog vaandel. Wij zien ons dan ook als verlengstuk van uw bedrijf. Ook hanteren wij een persoonlijke aanpak richting uw klant, zodat die op de beste manier geholpen wordt. U kunt in het vervolg dan ook met een gerust hart weer zaken doen met uw klant.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Mens Incasso kijkt verder dan uw openstaande factuur. Wij streven er naar als incassobureau Naaldwijk, zijn ondernemers en diens klanten een oplossing voor de lange termijn te bieden bij incassozaken. Hierbij pakken wij het probleem van uw klant bij de kern aan om zo herhaling te voorkomen. Onze klantvriendelijke benadering en sociaal maatschappelijke aanpak zorgt voor welwillendheid bij uw klant om mee te werken. Hierbij streven we naar naar het behouden van uw klantrelatie, zodat u in de toekomst weer kan genieten van inkomsten vanuit uw klanten.

Een persoonlijke aanpak

Iedere klant is anders. Een persoon met een verhaal, met problemen, met hoogte- en dieptepunten, net als iedereen. Een onbetaalde factuur is een gevolg van een probleem. Met onze persoonlijke aanpak kijken wij samen met uw klant waar de oorsprong ligt. Door dit aan te pakken creëren we de mogelijkheden voor uw klant om weer vooruit te kijken en te gaan.

Klantvriendelijkheid staat voorop

Een goed gesprek brengt veel aan het licht. Met onze klantvriendelijk benadering creëren wij welwillendheid bij uw klant, waardoor een oplossing aanstaande is. Daarnaast hoeft u zich achteraf zorgen dat u met een scheef oog wordt aangekeken. Het is voor ons belangrijk dat uw klantrelatie in tact wordt gehouden.

Klantbehoud

Een klant die vandaag niet betaalt kan in de toekomst een groot afnemer worden. Daarom streven wij er naar dat u de relatie met u klant kan behouden. Wij zien ons dan ook als verlengstuk van uw onderneming.

Waarom wij als incassobureau Naaldwijk kiezen?

Omdat wij als incassobureau Naaldwijk en haar ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Ons streven is om als incassobureau Naaldwijk, haar ondernemers en diens klanten een oplossing te bieden die alle betrokken partijen schikt. Hierbij staat het behouden van uw klantrelatie in een hoog vaandel. Dit doen wij door uw klant op een vriendelijke manier bewust te maken van zijn probleem en deze gezamenlijk op te lossen.
Mens Incasso is in 2015 begonnen in Rotterdam en wij zien als incassobureau Naaldwijk dan ook als een tweede thuis. Na onze conceptfase zijn wij sinds 2017 actief in Naaldwijk en omstreken.
Wij zien zowel u, als uw klant als partij die geholpen dient te worden. Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die u beiden ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om debiteuren de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een gerechtsdeurwaarder, welke gerechtelijke procedures voor ons uitvoeren. Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Naaldwijk helemaal afgezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn uw ideale incassopartner

Als u de relatie met uw klant wilt behouden bij incassozaken

Indien u graag uw klant weer op weg helpt

Wanneer u houdt van heldere en eerlijke communicatie

Ingeval u open staat voor creatieve oplossingen

U voorkeur heeft naar een persoonlijke aanpak

Wanneer u een bewuste keuze maakt voor uw incassopartner

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u met ons kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier, of bel ons op onderstaande telefoonnummer.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 9:00u – 18:00u.
Op zaterdagen zijn wij van 11:00u tot 16:00u telefonisch bereikbaar.

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.