Direct contact

Wij beantwoorden graag al uw incasso vragen

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Incassobureau Naaldwijk

Heeft u voor een klantvriendelijk en sociaal maatschappelijk incassobureau Naaldwijk afgezocht?

Mens Incasso is het incassobureau in Naaldwijk dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

N

Landelijke dekking

N

Specialist in minnelijke incasso

N

Klantbehoud

Waar wij als incassobureau
Naaldwijk mee ondersteunen

Mens Incasso ondersteunt als incassobureau Naaldwijk, haar ondernemers en diens klanten bij het vinden bij een geschikte oplossing bij betalingsachterstanden. Met onze klantvriendelijke en sociaal maatschappelijke aanpak bij incassozaken ondersteunen we niet alleen u, maar ook uw klant. Hierbij pakken wij met uw klant betalingsproblemen bij de oorzaak aan, om zo herhaling te voorkomen. Wij richten ons op het vinden van een gepaste oplossing voor alle betrokken partijen. Mocht uw klant in zwaar weer verkeren, dan helpen wij uw klant samen met onze samenwerkende partijen naar een financieel stabiele toestand.

Over Mens Incasso

Mens Incasso is één van de eerste sociaal maatschappelijke incassobureaus in Nederland. Met onze vestiging in Rotterdam zien wij als incassobureau Naaldwijk als een belangrijke stad om onze incassomethode aan te bieden. Met onze methode dragen wij niet alleen zorg voor het incasseren van openstaande facturen, maar bieden wij hulp op maat aan uw klanten die betalingsachterstanden ondervinden. Hierbij werken wij samen met tal van organisaties die zich gespecialiseerd hebben in het oplossen van schuldproblemen.
Deze methode is ontstaan doordat oprichter van Mens Incasso, Floris Simons, jaren geleden zelf een bedrijf heeft moeten sluiten met alle schulden van dien. De behandeling door incassobureaus die op zijn pad kwamen droegen niet bij aan het vinden van een oplossing, maar werkte deze veelal tegen. Na het afhandelen van betreffende schulden heeft hij besloten een tegengeluid te laten luiden ten opzichte van de bestaande incassomarkt. In 2015 werd Mens Incasso gelanceerd en is sinds dien succesvol en groeiende. Sinds 2017 is Mens Incasso als incassobureau actief in Naaldwijk en omstreken.

Oprichter Mens Incasso bij TEDxDordrecht

TEDxDordrecht heeft in 2016 Floris Simons, oprichter van Mens Incasso, gevraagd om zijn verhaal te doen tijdens het TEDx-evenement. In zijn verhaal beschrijft hij zijn verleden, hoe hij werd behandeld door incassobureaus en zijn visie over hoe de incassobureau meer zal moeten bijdragen aan schuldproblemen in het algemeen.

Incassodiensten van Mens Incasso

Bij Mens Incasso kunt u terecht voor zowel pre-, minnelijk als gerechtelijke incasso. Hetgeen wat ons onderscheidt van andere bureaus is dat wij zowel voor u, als uw klant klaar staan.

Pre-Incasso

Het blijft vervelend als een debiteur een factuur niet op tijd betaald. De tijd en energie die er ingestoken wordt wekt veelal frustratie op. Pre-incasso is een middel om de debiteur een duidelijke laatste herinnering te sturen, zonder dat zij hier financieel extra belast door worden.
Bij pre-incasso maakt u gebruik van de uitstraling en autoriteit van Mens Incasso, maar houdt u verdere communicatie in eigen hand. Pre-incasso is er voor bedoelt om uw debiteur een duidelijke laatste waarschuwing te geven om tot betaling over te gaan.
De pre-incassobrief bevat een overzicht van openstaande facturen, uw eigen bank en contact gegevens en een duidelijk gesteld termijn waarbinnen de debiteur kan reageren. Mocht reactie of betaling uitblijven, dan starten wij graag voor u een minnelijke incasso procedure.

Minnelijke incasso

Wanneer een debiteur naar herinneringen en/of pre-incasso de factuur nog niet voldaan heeft, kan een minnelijk incasso traject gestart worden. Hierbij schrijven wij de debiteur op een nette manier aan en wordt er vervolgens intensief contact gezocht om tot een oplossing te komen.
Hierbij streven wij naast het incasseren van de openstaande factuur ook om uw debiteur weer op weg te helpen. In vele gevallen zijn er problemen ontstaan, waar debiteuren zelf niet meer uit kunnen komen. Met onze samenwerkende partijen zoeken wij, met de debiteur, naar een oplossing die weer een gezonde financiële toekomst kan creëren.
Ook bij minnelijke incasso komt het voor dat debiteuren niet reageren. Mochten wij na 30 dagen geen contact hebben met de debiteur, dan bestaat er de mogelijkheid een gerechtelijke incasso te starten.

Gerechtelijke incasso

Mocht ook na een minnelijke incasso een debiteur niet over gaan tot betaling, of blijft reactie volledig uit, dan is het starten van een gerechtelijke incasso de laatste mogelijkheid. Hierbij dragen wij het dossier over aan een samenwerkend gerechtsdeurwaarderskantoor die het dossier verder zal afhandelen.
Hierbij wordt de debiteur gedagvaard en zal de rechter een besluit vormen over de situatie. Dit proces kan weken, soms wel maanden duren, waarbij kosten soms hoog kunnen oplopen.
Uiteraard geven wij vooraf aan deze procedure een advies om dit wel of niet te doen. Wanneer de verhaalmogelijkheden niet of nauwelijks aanwezig zijn, zullen wij dit traject dan ook afraden. Aan de andere kant kan het uitbrengen van een dagvaarding alleen al debiteuren er toe zetten tot betaling over te gaan. Vooraf aan deze procedure leggen wij haarfijn uit welke uitkomsten en kosten hierbij komen kijken.

Wat zijn de kosten

Pre-incasso

Voor het versturen van een pre-incassobrief brengen wij € 14,95 excl. btw bij u in rekening.
Eenmalig wordt uw klant aangeschreven over te gaan tot betaling en gewaarschuwd voor een incassoprocedure.

Minnelijke incasso

Bij een minnelijke incasso zijn de kosten afhankelijk van de uitkomst van het dossier.

  • Mocht uw klant het factuurbedrag + incassokosten betalen, dan zitten er voor u geen kosten aan verbonden.
  • Mochten wij geen succes behalen met het dossier, dan zitten er geen kosten voor u aan verbonden.
  • Alleen bij onvolledige of kruisbetaling brengen wij tot maximaal 11,25% van geïncasseerde bedrag bij u in rekening, afhankelijk van de looptijd van het dossier en de hoogte van het geïncasseerde.

Gerechtelijke incasso

Kosten van gerechtelijke incasso zijn van veel factoren afhankelijk. Vooral af zullen wij uitgebreid mogelijke kosten en risico’s met u bespreken. Ongeacht de uitkomst worden gemaakte kosten 1-op-1 aan u doorgerekend.

Hoe dient u een vordering in

Iedere vordering heeft zijn eigen verhaal. Toch willen wij het u zo makkelijk mogelijk maken een dossier bij ons in te dienen. Mochten wij vragen hebben over een nieuw dossier, dan nemen we uiteraard contact met u op. Heeft uzelf vragen, u kunt altijd even bellen om de situatie met ons te bespreken.

Vordering indienen

Klik hier en ga direct naar vordering indienen

Vul de gegevens in

In slechts enkele minuten vult u de gegevens in die wij nodig hebben.

Upload de factuur

1 of meerdere facturen? Upload ze snel en gemakkelijk.

Wij doen de rest

Dezelfde dag nog gaan wij voor u aan de slag.

Wat wij voor uw klant doen

Uw klant die een factuur niet betaalt wekt veelal frustratie op. De tijd en de energie die u moet steken om uw klant tot betaling te laten overgaan besteed u liever aan andere dingen. Ook al is het uit handen geven van een openstaande factuur aan een incassobureau vaak een grote stap, zal ook u als ondernemer in Naaldwijk hier profijt van ondervinden door de tijd en energie die u er niet meer aan hoeft te besteden. Wij van Mens Incasso incasseren niet alleen uw factuur, maar kijken met uw klant naar de oorzaak. Door de oorzaak aan te pakken voorkomen we herhaling en kunt u met een gerust hart zaken blijven doen met uw klant. Mochten wij vaststellen dat uw klant extra hulp nodig heeft, dan hebben wij tal van samenwerkende partijen die uw klant kunnen helpen.

Oorzaak

Iedere niet betaalde factuur heeft zijn eigen oorzaak. Samen met uw klant zoeken we naar deze oorzaak. Door middel van advies en begeleiding verhelpen we deze. Hiermee pakken we het probleem bij de kern aan en geven we uw klant de mogelijkheid te herstellen. Zo incasseren we niet alleen, maar zorgen we er voor dat het in de toekomst niet nog een keer gebeurd.

Samenwerken

Om uw klant volledig te kunnen ondersteunen, werken we samen met verschillende organisaties en bedrijven. Van accountant tot adviesbureau en van budgetcoach tot faillissementspreventiespecialisten, voor ieder probleem is er een oplossing. Wij inventariseren welke hulp uw klant nodig heeft en waar nodig verwijzen wij uw klant naar de meest geschikte partij.

Klantvriendelijk

Wij benaderen uw klant, zoals u zelf ook benaderd zou willen worden. Wij laten uw klant zijn verhaal doen en zoeken vervolgens naar een oplossing die u beiden schikt. Wij streven ernaar uw klant zo min mogelijk financieel te belasten, zodat uw factuur nog sneller betaalt wordt. Wij creëren welwillendheid bij uw klant om mee te werken in de incassoprocedure, waardoor een oplossing snel gevonden wordt.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Mens Incasso kijkt verder dan uw openstaande factuur. Wij streven er naar als incassobureau Naaldwijk, zijn ondernemers en diens klanten een oplossing voor de lange termijn te bieden bij incassozaken. Hierbij pakken wij het probleem van uw klant bij de kern aan om zo herhaling te voorkomen. Onze klantvriendelijke benadering en sociaal maatschappelijke aanpak zorgt voor welwillendheid bij uw klant om mee te werken aan onze methode. Hierbij streven we naar naar het behouden van uw klantrelatie, zodat u in de toekomst weer kan genieten van inkomsten vanuit uw klant.

Een persoonlijke aanpak

Achter iedere onbetaalde factuur schuilt een klant. Een persoon met een verhaal, met problemen, met hoogte- en dieptepunten, net als iedereen. Een onbetaalde factuur is een gevolg van een achterliggend probleem. Met onze persoonlijke aanpak kijken wij samen met de debiteur waar de oorsprong ligt van het probleem. Door dit aan te pakken creëren we de mogelijkheden voor debiteuren om weer vooruit te kijken en te gaan.

Klantvriendelijkheid staat voorop

Een goed gesprek brengt veel aan het licht. Wij luisteren naar debiteuren om ze te begrijpen en aan de hand daarvan, hen te helpen waar het nodig is. Onze klantvriendelijke benadering creëert welwillendheid bij debiteuren om tot een oplossing te komen die alle betrokken partijen schikt. Onze aanpak, waarbij adviseren en motiveren van debiteuren de overhand heeft, zorgt voor relatie met een toekomstperspectief.

Klantbehoud is ons streven

Een debiteur die een factuur niet betaalt is altijd vervelend, maar hoeveel is de relatie met deze klant waard. De meeste niet betalende debiteuren zijn wel welwillend, maar hebben niet de mogelijkheid de factuur te betalen. Dit betekent niet dat de relatie tot een einde hoeft te komen. Wij streven naar het klantbehoud van onze opdrachtgever, want wie weet is de debiteur die vandaag niet kan betalen, volgend jaar uw grootste afnemer.

Waarom wij als incassobureau
Naaldwijk kiezen?

Omdat wij als incassobureau Naaldwijk en haar ondernemers graag
helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Ons streven is om als incassobureau Naaldwijk, haar ondernemers en diens klanten een oplossing te bieden die alle betrokken partijen schikt. Hierbij staat het behouden van uw klantrelatie in een hoog vaandel. Dit doen wij door uw klant op een vriendelijke manier bewust te maken van zijn probleem en deze gezamenlijk op te lossen.
Mens Incasso is in 2015 begonnen in Rotterdam en wij zien als incassobureau Naaldwijk dan ook als een tweede thuis. Na onze uitgebreide testfase van onze methode zijn wij sinds 2017 actief in Naaldwijk en omstreken.
Wij zien zowel u, als uw klant als partij die geholpen dient te worden. Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die u beiden ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om debiteuren de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een Gerechtsdeurwaarder, welke eventuele juridische procedures voor ons en onze opdrachtgevers kan uitvoeren. Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Naaldwijk helemaal afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres!

Wij zijn uw ideale incassopartner

Als u de relatie met uw klant wilt behouden bij incassozaken

Als u graag uw klant weer op weg helpt

Als u houdt van heldere en eerlijke communicatie

Als u open staat voor creatieve oplossingen

Als u voorkeur heeft naar een persoonlijke aanpak

Als u een bewuste keuze maakt voor uw incassopartner

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u met ons kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier, of bel ons op onderstaande telefoonnummer.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 9:00u – 18:00u.
Op zaterdagen zijn wij van 11:00u tot 16:00u telefonisch bereikbaar.

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.