085 - 06 06 668 [email protected]

Incassobureau Leiden

Mens Incasso is het incassobureau van Leiden dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat incassobureau Leiden voor u kan betekenen

 

Incassodiensten

Incasseren met uw klantbehoud als doel

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

 

Over Mens Incasso

Het incassobureau met een langetermijnvisie

Mens Incasso is sinds 2015 actief binnen de Nederlandse incassomarkt. Hierbij bieden wij als incassobureau Leiden sinds 2017 onze incassodiensten aan. Als één van de grote steden binnen de randstad, zien wij als Mens Incasso Leiden als belangrijke stad om onze incassodiensten aan te bieden. Met onze unieke incassomethode willen we als incassobureau Leiden en haar ondernemers een alternatief bieden t.o.v. de veelbesproken incassobranche.

 

Waar kiezen voor incassobureau Leiden

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk  van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Sinds de oprichting van Mens Incasso hebben honderden bedrijven gebruikt gemaakt van onze dienstverlening. Ondervind u als ZZP’er of MKB-bedrijf problemen met het ontvangen van betalingen voor gedaan werk, neem gerust contact met ons op om uw situatie te bespreken. 

Ook hulp nodig bij onbetaalde facturen?

Onze taak als incassobureau Leiden

Mens Incasso ondersteunt als incassobureau Leiden, haar ondernemers en diens klanten bij incassozaken en schuldproblemen. Met onze sociaal maatschappelijke incassomethode pakken we problemen bij de kern aan. Hierbij incasseren we niet alleen de openstaande factuur, maar helpen we uw klant naar een financieel gezonde toekomst. Ons doel is om zowel u, als uw klant te helpen en daarbij herhaling van betalingsachterstanden te voorkomen.

Wat wij voor uw klant doen

Wij bieden als incassobureau Leiden en haar ondernemers een incassomethode met een langetermijnvisie. Hierbij helpen we niet alleen u, maar ook uw klant naar een passende oplossing. Door de betalingsachterstand bij de oorzaak aan te pakken, voorkomen we dat uw klant in herhaling valt. Heeft uw klant professionele hulp nodig? Ons netwerk aan gespecialiseerde schuldhulpverlening staat altijd ter beschikking aan u en uw klant. Wij bieden met Mens Incasso Leiden, haar ondernemers en diens klanten een totaaloplossing bij betalingsachterstanden.

 

 Wat Mens Incasso uniek maakt

Mens Incasso is meer dan een incassobureau. Onze diensten zijn er om als incassobureau Leiden, haar ondernemers en diens klanten in de breedste zin te ondersteunen. Hierbij streven we er naar om de relatie tussen u en uw klant in stand te houden. Met onze persoonlijke aanpak bieden we u klant de hulp aan die hen behoeft. Met onze klantvriendelijke benaderen creëren we welwillendheid bij u klant om gezamenlijk naar een gepaste oplossing te zoeken.

Persoonlijk

Een persoonlijke aanpak

Achter iedere onbetaalde factuur schuilt een klant. Een persoon met een verhaal, met problemen, met hoogte- en dieptepunten, net als iedereen. Een onbetaalde factuur is een gevolg van een achterliggend probleem. Met onze persoonlijke aanpak kijken wij samen met de debiteur waar de oorsprong ligt van het probleem. Door dit aan te pakken creëren we de mogelijkheden voor debiteuren om weer vooruit te kijken en te gaan.

 

Klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid staat voorop

Een goed gesprek brengt veel aan het licht. Onze klantvriendelijke benadering creëert welwillendheid bij uw klant om tot een oplossing te komen. Onze aanpak, waarbij adviseren en begeleiden van uw klant de overhand heeft, zorgt voor relatie met een toekomstperspectief.

Klantbehoud

Klantbehoud is ons streven

Een debiteur die een factuur niet betaalt is altijd vervelend, maar hoeveel is de relatie met deze klant waard? De meeste niet betalende klanten zijn wel welwillend, maar hebben niet de mogelijkheid de factuur te betalen. Dit betekent niet dat de relatie tot een einde hoeft te komen. Wij streven naar het klantbehoud van onze opdrachtgevers. Een klant die vandaag niet betaald, kan mogelijk volgend jaar uw grootste afnemer zijn.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Leiden kiezen?

Omdat wij als incassobureau Leiden en haar ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Heeft u voor een klantvriendelijk incassobureau Leiden en omstreken afgezocht? Zoekt u dat incassobureau dat meer doet dan het incasseren van uw factuur? Dan is Mens Incasso uw geschikte partner voor uw incassozaken. Als een centrale stad in de randstad zien wij als incassobureau Leiden een belangrijke stad om onze diensten aan te bieden. Sinds 2017 is incassobureau Mens Incasso in Leiden dan ook actief en breiden wij ons werkgebied steeds verder uit. Ons streven is om hulp te bieden aan zowel u, als uw klant en hierbij de relatie tussen beide partijen in stand te houden.

Mens Incasso ziet zowel u, als uw klant als partij die geholpen dient te worden. Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die u beiden ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders uw klant de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben.
Daarnaast hebben wij een samenwerking met gerechtsdeurwaarders, welke gerechtelijke procedures voor ons en onze opdrachtgevers kunnen uitvoeren. Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Leiden helemaal afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres!