085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Hilversum

Mens Incasso is het incassobureau Hilversum dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat wij als incassobureau Hilversum voor u kunnen betekenen

Incassodiensten

Eerlijk en efficiënt incasseren

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso

Het eerlijk incassobureau met een lange termijnvisie

Onze methode is ontstaan nadat Floris Simons, oprichter van Mens Incasso, zelf in aanvaring met incassobureaus kwam. De manier waarop hij werd behandeld droeg niet bij aan een oplossing. In tegendeel, het werkte een oplossing en snelle afhandeling alleen maar tegen.

Hierop besloot hij in 2014 Mens Incasso in het leven te roepen. Hiermee stelde hij als doel een klantvriendelijk en sociaal maatschappelijk incassobureau op te richten. In de meeste gevallen zal uw klant welwillend zijn de factuur te betalen, maar niet bij machten zijn. Met onze methode helpen we uw klant zijn macht terug te pakken. Eveneens voorkomen we dat uw klant in de toekomst in herhaling valt.

Waarom kiezen voor incassobureau Hilversum

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk  van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Mens Incasso ondersteund als incassobureau Hilversum, ondernemingen bij het incasseren van onbetaalde facturen. Zowel als MKB-bedrijf als ZZP’er bent u bij ons welkom.

Blijft uw factuur onbetaald?

Onze taak als incassobureau Hilversum

Mens Incasso ondersteunt als incassobureau Hilversum, zijn ondernemers en diens klanten bij incassozaken. Hierbij staat zowel het incasseren van de openstaande factuur, als zowel het behouden van de klantrelatie voorop. Met onze sociaal maatschappelijk aanpak helpen we zowel u, als uw klant verder. Blijkt u klant in zwaar weer te verkeren? Wij zetten ons netwerk in om uw klant hier bovenop te helpen.

Wat wij voor uw klant doen

In de meeste gevallen zal uw klant welwillend zijn om de factuur te betalen, maar dit uit onmacht niet kunnen. Als incassobureau in Hilversum helpen wij graag u en uw klant naar een gepaste oplossing voor dit voorval. Gezamenlijk zoeken we naar de oplossing en waar nodig zetten wij ons netwerk in om uw klant te helpen.

 

 

Wat Mens Incasso uniek maakt

Mens Incasso heeft als incassobureau Hilversum gekozen als één van de steden om haar unieke incassomethodes aan te bieden. Onze persoonlijke en klantvriendelijke manier van incasseren is inmiddels bij vele bedrijven in de regio Hilversum goed gevallen. Dit komt mede doordat onze werkzaamheden een goede balans hebben tussen het incasseren van een niet betaalde factuur en het behouden van uw klantrelatie. Deze balans is uniek in Nederland en heeft dan ook een lange termijn gedachte voor alle betrokken partijen. Met onze aanpak voelt uw klant zich niet beschaamd in de toekomst weer opnieuw zaken met u te doen.

Persoonlijk

Korte lijnen, snel handelen

Ook wij zien als incassobureau Hilversum als stad van mensen en bedrijven met ieder een eigen probleem. Met onze persoonlijke aanpak, kijken wij niet alleen naar de openstaande factuur, maar vooral naar de oorzaak die er achter ligt. Wij luisteren naar uw klant en zoeken gezamenlijk naar een oplossing die alle betrokkenen ten goede komt. Onze aanpak is wellicht wat intensiever, maar leidt dan ook naar een fundamentele oplossing, waarmee uw klant weer vooruit kan.

Klantvriendelijk

Uw klantrelatie lijdt niet onder onze incasso

Onze ervaringen hebben geleerd dat dreigen, druk zetten en hoge kosten geen redenen voor debiteuren zijn om een openstaande factuur te betalen. Onze aanpak is dan ook klantvriendelijk en gericht op een open gesprek met uw klant om tot een oplossing te komen. Deze klantvriendelijkheid is wat iedere ondernemer in Hilversum zijn klanten wenst, dus dat mag toch ook verwacht worden van een incassobureau? Bij Mens Incasso staat klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel.

Klantbehoud

Na sluiting van een dossier, kunt u gerust weer zaken doen

Al onze vormen van communicatie zijn gericht op het behouden van uw klantrelatie. Wij dreigen niet, wij bieden hulp aan, wij zetten geen druk, wij vragen om contact, wij leggen geen ongewone kosten op, maar kosten aan de hand van het werk dat gedaan wordt. Bij Mens Incasso draait het om relatie tussen u en uw klant, voor zowel nu, als voor de toekomst. Een klant die vandaag niet kan betalen, kan volgend jaar uw grootste afnemer zijn.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Hilversum kiezen?

Omdat wij als incassobureau Hilversum en zijn ondernemers graag naar een oplossing helpen die iedereen schikt

Bent u opzoek naar een incassobureau dat streeft naar het behoud van uw klantrelatie? Een incassobureau dat uw debiteur hulp biedt in plaats van benadeelt? Dan is incassobureau Mens Incasso uw geschikte partner voor uw incassozaken. Mens Incasso beschouwt als incassobureau Hilversum als belangrijke regio om haar diensten aan te bieden. Onze visie is om hulp te bieden aan zowel onze opdrachtgever als wel zijn klant. Hierbij de relatie tussen beiden partijen in stand te houden. Wij zien zowel u, als uw klant als onze klanten en streven ernaar om beide partijen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die zowel crediteur als debiteur ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om debiteuren de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met gerechtsdeurwaarders. Zij voeren gerechtelijke incasso’s uit wanneer dit nodig is. Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Hilversum en omstreken helemaal afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres! Wij streven naar uw klantbehoud en kunnen u en uw klant de hulp aanbieden die nodig is.