Direct contact

Wij beantwoorden graag al uw incasso vragen

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Incassobureau Hilversum

Heeft u voor een klantvriendelijk incassobureau Hilversum afgezocht?

Mens Incasso is het incassobureau Hilversum dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.
N

Landelijke dekking

N

Specialist in minnelijke incasso

N

Klantbehoud

Over Mens Incasso

Mens Incasso is meer dan een incassobureau. Wanneer uw klant tegen een muur aanloopt dient Mens Incasso als vangnet. Met tal van samenwerkende partijen wordt uw klant weer op de been geholpen. Door problemen bij de kern aan te pakken voorkomen we dat uw klant in herhaling valt.

Onze methode is ontstaan nadat Floris Simons, oprichter van Mens Incasso, zelf in aanvaring met incassobureaus kwam. De manier waarop hij werd behandeld droeg niet bij aan een oplossing. In tegendeel, het werkte een oplossing en snelle afhandeling alleen maar tegen.

Hierop besloot hij in 2014 Mens Incasso in het leven te roepen. Hiermee stelde hij als doel een klantvriendelijk en sociaal maatschappelijk incassobureau op te richten. In de meeste gevallen zal uw klant welwillend zijn de factuur te betalen, maar niet bij machten zijn. Met onze methode helpen we uw klant zijn macht terug te pakken. Eveneens voorkomen we dat uw klant in de toekomst in herhaling valt.

Floris Simons

Floris Simons

Oprichter

“Het inschakelen van een incassobureau hoeft niet ten koste te gaan van de relatie met uw klant. Bij ons is het incasseren van uw openstaande factuur net zo belangrijk als het juist behandelen van uw klant, zodat u in de toekomst met een gerust hart weer zaken kan doen.”

Waar wij als incassobureau Hilversum en zijn ondernemers mee ondersteunen

Mens Incasso ondersteunt als incassobureau Hilversum, zijn ondernemers en diens klanten bij incassozaken. Hierbij staat zowel het incasseren van de openstaande factuur, als zowel het behouden van de klantrelatie voorop. Met onze sociaal maatschappelijk aanpak helpen we zowel u, als uw klant verder. Blijkt u klant in zwaar weer te verkeren? Wij zetten ons netwerk in om uw klant hier bovenop te helpen.

Incassodiensten

Mens Incasso biedt verschillende diensten aan. Wilt u uw klant een laatste waarschuwing geven, maar nog niet financieel extra belasten? Dan biedt pre-incasso de uitkomst. Heeft uw klant na vele herinneringen en telefoontjes nog steeds niet betaald? Dan biedt onze minnelijke incasso voor u de oplossing. Mocht uw klant ook bij minnelijke incasso niet over gaan tot betalen, dan is een gerechtelijke incasso altijd nog een mogelijkheid.

Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier te wijzen op een openstaande factuur. Hierbij geeft u duidelijk aan dat zij nog eenmalig de kans krijgt om zonder tussenkomst van een incassobureau dit op te lossen.
Bij pre-incasso stuurt Mens Incasso een laatste herinnering aan uw klant. Vervolgens houdt u zelf verdere communicatie in de hand. Met een pre-incasso brief maakt u gebruik van de uitstraling en autoriteit van Mens Incasso. Er worden dan ook geen kosten aan uw klant gerekend. U bepaalt zelf het termijn waarin uw klant nog kan reageren. Nadrukkelijk wordt vermeld dat na het verstrijken van het gestelde termijn de factuur wordt overgedragen aan Mens Incasso.

Minnelijke incasso

Blijft betaling ook na het versturen van herinneringen en / of een pre-incasso brief uit, dan is het starten van een minnelijke incasso de volgende stap. Hierbij draagt u de factuur over aan Mens Incasso. Wij starten een incassoprocedure waarbij uw klant wordt aangeschreven. Vervolgens benaderen wij op intensieve wijze uw klant telefonisch om tot een oplossing te komen die u beiden schikt. Wij werken oplossingsgericht en bieden uw u klant hulp aan om financieel een gezonde toekomst tegemoet te gaan. Bij Mens Incasso staat naast het vorderen van uw openstaande factuur, het behouden van uw klantrelatie voorop.

Gerechtelijke incasso

Wanneer een debiteur ook bij een minnelijk incassotraject niet overgaat tot betaling, kan er besloten worden over te gaan tot een gerechtelijke incasso. Hierbij dragen wij het dossier over aan een van een gerechtsdeurwaarder. Vervolgens wordt uw klant gedagvaard. Dit uitbrengen van een dagvaarding is vaak al genoeg om een debiteur tot betaling over te laten gaan. Gebeurt dit niet, dan volgt een rechtszitting en wordt na het verkrijgen van een vonnis het te vorderen bedrag alsnog geïncasseerd.
Een gerechtelijke incasso is niet zonder risico’s. Wij zullen uw vooraf uitgebreid inlichten over eventuele kosten en risico’s. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Wat wij voor uw klant doen

In de meeste gevallen zal uw klant welwillend zijn om de factuur te betalen, maar dit uit onmacht niet kunnen. Als incassobureau in Hilversum helpen wij graag u en uw klant naar een gepaste oplossing voor dit voorval. Gezamenlijk zoeken we naar de oplossing en waar nodig zetten wij ons netwerk in om uw klant te helpen.

Oorzaak

Iedere onbetaalde factuur heeft een oorzaak. Veel ondernemers zijn hier niet bewust van. Mens Incasso helpt uw klant deze oorzaak te vinden en er een gepaste oplossing bij te bieden. Wij pakken problemen bij de kern aan om herhaling te voorkomen. Zo kunt u in de toekomst weer met een gerust hart zaken doen met dezelfde klant.

Samenwerken

Wij welken als incassobureau met verschillende bedrijven en organisaties in en buiten Hilversum samen. Hiermee kunnen wij voor ieder probleem dat uw klant ondervindt een gepast oplossing vinden. Wij stellen het probleem met uw klant vast en verwijzen waar nodig uw klant door naar een geschikte partij.

Klantvriendelijk

Naast onze sociaal maatschappelijke aanpak, zien wij uw klant, als onze klant. Onze klantvriendelijke benadering wordt dan ook gewaardeerd en resulteert in een snelle afwikkeling. Onze eerste benadering naar uw klant is gefocust op het krijgen van respons. Eenmaal in gesprek zoeken we naar een gepaste oplossing.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Mens Incasso heeft als incassobureau Hilversum gekozen als één van de steden om haar unieke incassomethodes aan te bieden. Onze persoonlijke en klantvriendelijke manier van incasseren is inmiddels bij vele bedrijven in de regio Hilversum goed gevallen. Dit komt mede doordat onze werkzaamheden een goede balans hebben tussen het incasseren van een niet betaalde factuur en het behouden van uw klantrelatie. Deze balans is uniek in Nederland en heeft dan ook een lange termijn gedachte voor alle betrokken partijen. Met onze aanpak voelt uw klant zich niet beschaamd in de toekomst weer opnieuw zaken met u te doen.

Mens is persoonlijk

Ook wij zien als incassobureau Hilversum als stad van mensen en bedrijven met ieder een eigen probleem. Met onze persoonlijke aanpak, kijken wij niet alleen naar de openstaande factuur, maar vooral naar de oorzaak die er achter ligt. Wij luisteren naar uw klant en zoeken gezamenlijk naar een oplossing die alle betrokkenen ten goede komt. Onze aanpak is wellicht wat intensiever, maar leidt dan ook naar een fundamentele oplossing, waarmee uw klant weer vooruit kan.

Mens is klantvriendelijk

Onze ervaringen hebben geleerd dat dreigen, druk zetten en hoge kosten geen redenen voor debiteuren zijn om een openstaande factuur te betalen. Onze aanpak is dan ook klantvriendelijk en gericht op een open gesprek met uw klant om tot een oplossing te komen. Deze klantvriendelijkheid is wat iedere ondernemer in Hilversum zijn klanten wenst, dus dat mag toch ook verwacht worden van een incassobureau? Bij Mens Incasso staat klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel.

Mens en klantbehoud

Al onze vormen van communicatie zijn gericht op het behouden van uw klantrelatie. Wij dreigen niet, wij bieden hulp aan, wij zetten geen druk, wij vragen om contact, wij leggen geen ongewone kosten op, maar kosten aan de hand van het werk dat gedaan wordt. Bij Mens Incasso draait het om relatie tussen u en uw klant, voor zowel nu, als voor de toekomst. Een klant die vandaag niet kan betalen, kan volgend jaar uw grootste afnemer zijn.

Waarom wij als incassobureau
Hilversum kiezen?

Omdat wij als incassobureau Hilversum en zijn ondernemers graag naar een oplossing helpen die iedereen schikt

Bent u opzoek naar een incassobureau dat streeft naar het behoud van uw klantrelatie? Een incassobureau dat uw debiteur hulp biedt in plaats van benadeelt? Dan is incassobureau Mens Incasso uw geschikte partner voor uw incassozaken.

Mens Incasso beschouwt als incassobureau Hilversum als belangrijke regio om haar diensten aan te bieden. Onze visie is om hulp te bieden aan zowel onze opdrachtgever als wel zijn klant. Hierbij de relatie tussen beiden partijen in stand te houden. Wij zien zowel u, als uw klant als onze klanten en streven ernaar om beide partijen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die zowel crediteur als debiteur ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om debiteuren de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met gerechtsdeurwaarders. Zij voeren gerechtelijke incasso’s uit wanneer dit nodig is.

Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Hilversum en omstreken helemaal afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres! Wij streven naar uw klantbehoud en kunnen u en uw klant de hulp aanbieden die nodig is.

Kom met ons in contact

Heeft u een vraag, opmerking, of wil u graag kennis met ons maken?
Kom direct met ons in contact via onderstaand formulier.

Liever iemand spreken?
Via 085 – 06 06 668 beantwoorden we graag al uw incassovragen.