085 - 06 06 668 [email protected]

Incassobureau Haarlem

Mens Incasso is het incassobureau in Haarlem dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat wij als incassobureau Haarlem voor u kunnen betekenen

Incassodiensten

Uw factuur en relatie in goede handen

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso

Meer dan een incassobureau

Mens Incasso is het incassobureau dat dient als verlengstuk van uw onderneming. Wij dragen zorg voor het incasseren van onbetaalde facturen. Daarnaast staat het behouden van uw klantrelatie bij ons in een hoog vaandel. Uw toekomstige omzet dient niet verloren te gaan door tussenkomst van een incassobureau.

Ons doel is als incassobureau Haarlemse ondernemers en hun klanten vooruit te helpen. Zowel financieel als relationeel een gezond toekomstperspectief te bieden.

 

Waarom kiezen voor incassobureau Haarlem

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk  van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Onze klantvriendelijke aanpak bij incassozaken is inmiddels door honderden bedrijven ingezet. Onze korte lijnen, snel handelen en persoonlijke aandacht wordt veelal geprezen. Als B2B-onderneming bent u van harte welkom zich aan te sluiten bij Mens Incasso.

Zoekt u ondersteuning bij uw debiteurenbeheer?

Onze taak als incassobureau Haarlem

Mens Incasso helpt als incassobureau Haarlem, haar ondernemers en diens klanten bij incassozaken en schuldproblemen. Bij ons staat zowel het incasseren van de openstaande factuur, als het ondersteunen van bedrijven en particulieren met schuldproblemen voorop. Met onze klantvriendelijke benadering en sociaal maatschappelijke aanpak helpen we alle betrokken partijen naar een betere toekomst.

Wat wij voor uw klant doen

Dat uw klant niet betaald heeft vaak een achterliggende reden. We zoeken dit samen met uw klant uit en kijken naar een geschikte oplossing. Waar nodig verwijzen we uw klant door naar derden, zodat dieper gelegen problemen kunnen worden aangepakt. Dit alles doen we op een klantvriendelijke manier, zodat uw klantrelatie er niet onder te lijden heeft.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Mens Incasso is één van de grondleggers van sociaal maatschappelijk incasseren in Nederland. Onze diensten bieden zowel hulp aan u, als uw klant. Onze methoden zijn er op gericht problemen bij de kern aan te pakken. Zo zorgen we dat uw factuur betaald wordt en dat uw klant niet in herhaling valt.

Persoonlijk

Een persoonlijke aanpak

Achter iedere onbetaalde factuur schuilt een klant. Een persoon met een verhaal, met problemen, met hoogte- en dieptepunten, net als iedereen. Een onbetaalde factuur is een gevolg van een achterliggend probleem. Met onze persoonlijke aanpak kijken wij samen met uw klant waar de oorsprong ligt. Door dit aan te pakken creëren we de mogelijkheden voor uw klant om weer vooruit te kijk

Klantvriendelijk

Incassobureau Haarlem als verlengstuk van uw bedrijf

Een goed gesprek brengt veel aan het licht. Onze klantvriendelijkheid benadering zorgt dat uw klant gehoord wordt. Het openstaan voor de situatie van uw klant en daarbij een passende oplossing vinden zorgt voor het gewenste resultaat. 

Klantbehoud

Incasseren met een langetermijngedachte

Dat u uw klant kan behouden is ons streven. Eveneens willen we voorkomen dat uw klant later in herhaling valt. Doordat wij problemen bij de kern aanpakken voorkomen we dit. Zo kunt u in de toekomst met een gerust hart weer zaken doen.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Haarlem kiezen?

Omdat wij als incassobureau Haarlem en haar ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Heeft u voor een klantvriendelijk en/of sociaal maatschappelijk incassobureau Haarlem afgezocht? Bent u op zoek naar een incassobureau dat streeft naar uw klantbehoud? Een incassobureau dat uw klant hulp biedt in plaats van benadeeld? Dan is Mens Incasso uw geschikte partner voor uw incassozaken.

Mens Incasso beschouwt als incassobureau Haarlem als belangrijke stad in Nederland om haar diensten aan te bieden. Sinds oktober 2017 wij hier dan ook actief en breiden wij ons werkgebied steeds verder uit. Ons streven is om hulp te bieden aan zowel u, als uw klant. Hierbij is het in stand houden van de relatie tussen beiden een streven.

Mens Incasso ziet zowel u, als uw klant als partij die geholpen dient te worden. Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die u beiden ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om uw klant de hulp te bieden die zij wellicht nodig heeft.
Daarnaast hebben wij een samenwerking met gerechtsdeurwaarders, welke eventuele gerechtelijke procedures voor ons uitvoeren.
Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Haarlem afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres!