085 - 06 06 668 [email protected]

Incassobureau Groningen

Mens Incasso is het incassobureau van Groningen dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat wij als incassobureau Groningen voor u kunnen betekenen

Incassodiensten

Start vandaag nog een dossier

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso

Het incassobureau dat verder kijkt 

Wij kijken verder dan uw openstaande factuur. Wij helpen uw klant dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Wij gaan het gesprek aan met uw klant om de oorzaak te vinden en deze bij de kern aan te pakken. Wij behandelen zowel u, als uw klant zoals uzelf ook behandeld zou willen worden. Wij creëren welwillendheid bij uw klant om mee te werken en zoeken met een creatief ook naar een oplossing die u beiden schikt.

Waarom kiezen voor incassobureau Groningen

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk  van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Honderden MKB-bedrijven en ZZP’ers hebben al gebruikt gemaakt van onze diensten. Zoekt u een incassobureau dat zorg draagt voor een nette afhandeling van een onbetaalde factuur, wij helpen u graag naar een geschikte oplossing. 

Blijft uw factuur onbetaald?

Onze taak als incassobureau Groningen

Mens Incasso ondersteunt als incassobureau Groningen en zijn ondernemers op het gebied van incassozaken waarbij uw klantbehoud voorop staat. Wij benaderen uw klant op een eerlijke en heldere manier. Wij hanteren een persoonlijke benadering richting uw klant, waarbij de focus ligt op een oplossing die voor beide partijen geschikt is.

Wat Mens Incasso voor uw klant doet

Dat uw klant niet op tijd betaald is vervelend, maar misschien zijn er problemen bij uw klant waarvan u niet op de hoogte bent. Met onze sociaal maatschappelijk aanpak helpen we niet alleen u, maar ook uw klant aan een gezonde financiële toekomst. Wij werken samen met tal van organisaties die zich specialiseren in schuldproblematiek, zowel zakelijk als particulier. Wij luisteren naar de problemen die uw klant ondervindt en adviseren en begeleiden hen naar een betere toekomst.

 

Wat Mens Incasso voor u doet

Een klant die zijn factuur niet betaald wekt vooral frustratie op. De tijd die u hieraan kwijt bent, wilt u liever aan andere werkzaamheden besteden. Het inschakelen van Mens Incasso brengt hierbij uitkomst. Onze sociaal maatschappelijke aanpak willen wij als incassobureau Groningen niet onthouden. Wij ontzorgen u van uw frustratie en incasseren uw factuur. Hierbij gaan wij op gepaste wijze te werk en streven er naar dat u uw klantrelatie behoudt.

Ontzorgen

Meer tijd voor wat voor u belangrijk is

Wij ontzorgen u van de tijd die u moet steken in klanten die niet op tijd betalen. Zo kunt u zich blijven bezighouden met uw core-business. Hierbij behandelen wij uw klant, zoals u dat zelf ook zou doen. Op gepaste wijze zoeken wij met uw klant naar een oplossing die u beiden schikt.

Incasseren

Gericht op een snelle respons en betaling

Met onze sociaal maatschappelijke aanpak incasseren wij succesvol uw factuur. Op gepaste wijze benaderen wij uw klant. Waar nodig helpen wij uw klant schuldproblemen op te lossen. Onze vriendelijke en persoonlijke aanpak zorgt voor welwillendheid bij uw klant. Dit zorgt veelal voor een snelle respons en dus een snelle oplossing.

Behouden

Incasseren met een lange termijnvisie

Wij kijken verder dan geld. Het behouden van uw klantrelatie staat bij ons bovenaan. Hierdoor kunt u in de toekomst weer opnieuw omzet genereren uit dezelfde klant. Wij kijken met u klant mee naar waar het mis gaat. Door advies en begeleiding helpen wij u klant aan een gezonde financiële toekomst.

.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Groningen kiezen?

Omdat wij als incassobureau Groningen en haar ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Met meer dan 200.000 inwoners en bijna 15.000 bedrijven is Groningen het zakelijke hart van het Noorden. Voor ons genoeg reden om als incassobureau Groningen als een belangrijke stad te zien om onze diensten aan te bieden. Hierbij incasseren we niet alleen uw openstaande facturen, maar helpen uw klant waar dat nodig is. Bij ons staat behoud van uw klantrelatie centraal. Hiermee zorgen we dat u ook in de toekomst zaken kan blijven doen met de klant die vandaag niet betaald.
Dus heeft u voor een klantvriendelijk en sociaal maatschappelijk incassobureau Groningen helemaal afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het goede adres beland. Wij dragen niet alleen zorg over uw factuur, maar ook over uw klant. Wij zetten die extra stap om uw klantrelatie te behouden. Wij streven er naar om dergelijke situaties voor uw klant in de toekomst te voorkomen. Bij incassobureau Mens Incasso staat u en uw klant centraal.