085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Gouda

Mens Incasso is het incassobureau van Gouda dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat incassobureau Gouda voor u kan betekenen.

 

Incassodiensten 

Onze diensten als verlengstuk van uw organisatie

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

 

Over Mens Incasso

Grondlegger van sociaal en klantvriendelijk incasseren

Mens Incasso is één van de grondleggers van sociaal maatschappelijk incasseren in Nederland. Als oprichter van Mens Incasso heeft Floris Simons eerst de andere kant van de medaille moeten zien. Als ondernemer heeft hij in het verleden ook tegenslagen gehad met schulden als gevolg.

De manier waarop werd benaderd door incassobureaus droegen niet bij aan een oplossing. In tegendeel, het maakte de situatie alleen maar erger. Na zijn tegenslag te zijn boven gekomen heeft hij in 2014 Mens Incasso het leven in geroepen.

 

Waarom kiezen voor incassobureau Gouda

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk  van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Honderden bedrijven maken gebruik van onze dienstverlening. Heeft u als MKB-bedrijf of ZZP’er werk of diensten geleverd, maar wordt u niet betaald? Wij helpen u graag met het incasseren van uw facturen.

Blijft u factuur onbetaald?

Onze taak als incassobureau Gouda

Mens Incasso stelt als doel om als incassobureau Gouda, haar ondernemers en diens klanten een oplossing te bieden bij incassozaken. Hierbij streven wij naar een oplossing die alle betrokken partijen schikt. Daarnaast willen wij voorkomen dat uw klant in de toekomst in herhaling valt. Met onze sociaal maatschappelijke incassomethode pakken wij met uw klant zijn betaalachterstanden bij de oorzaak. Onze klantvriendelijke benadering zorgt voor welwillendheid bij uw klant om mee te werken. Zo incasseren wij uw factuur en zorgen we dat de relatie met uw klant behouden blijft.

Wat wij voor uw klant doen

Wij zien het als plicht om als incassobureau Gouda, haar ondernemers en diens klanten hulp te bieden bij incassozaken. Met onze incassomethode pakken we het probleem bij de oorzaak aan. Wij kijken verder dan de openstaande factuur en kunnen uw klant weer op het goede pad zetten. Onze intentie is op een zo’n klantvriendelijke manier u en uw klant de hulp te bieden die u beiden behoefd.

 

Wat Mens Incasso uniek maakt

Mens Incasso is dienstverlener naar zowel u, als uw klant. Wij streven er naar om als incassobureau Gouda en ondernemers te ondersteunen bij het verhelpen van betalingsachterstanden. Onze en persoonlijke aanpak zorgt voor welwillendheid bij uw klant. Hiermee komen we snel tot een passende oplossing. Samen met onze samenwerkende partijen kunnen we uw klant op alle mogelijke manieren ondersteunen. Bij ons staat het incasseren en de relatie tussen u en uw klant voorop.

Persoonlijk

Een persoonlijke aanpak

Achter iedere onbetaalde factuur schuilt een klant. Een persoon met een verhaal, met problemen, met hoogte- en dieptepunten, net als iedereen. Een onbetaalde factuur is een gevolg van een achterliggend probleem. Met onze persoonlijke aanpak kijken wij samen met de debiteur waar de oorsprong ligt. Door dit aan te pakken creëren we de mogelijkheden voor uw klant om weer vooruit te kijken en te gaan.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid staat voorop

Een goed gesprek brengt veel aan het licht. Wij luisteren naar uw klant om ze te begrijpen waar het probleem ontstaat. Onze klantvriendelijke benadering creëert welwillendheid bij uw klant om tot een oplossing te komen. Hiermee zorgen we voor een klantrelatie met toekomstperspectief.

Klantbehoud

Klantbehoud is ons streven

Een debiteur die een factuur niet betaalt is altijd vervelend, maar hoeveel is de relatie met deze klant waard. De meeste niet betalende klanten zijn wel welwillend, maar hebben niet de mogelijkheid de factuur te betalen. Dit betekent niet dat de relatie tot een einde hoeft te komen. Wij streven naar het klantbehoud van onze opdrachtgever. Wie weet is de klant die vandaag niet kan betalen, volgend jaar uw grootste afnemer.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Gouda kiezen?

Omdat wij als incassobureau Gouda en haar ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Heeft u voor een klantvriendelijk incassobureau Gouda en omstreken afgezocht? Bent u op zoek naar een incassobureau dat uw factuur incasseert, maar ook de relatie met uw klant kan verbeteren? Dan is Mens Incasso het incassobureau van Gouda uw geschikte partner. Mens Incasso beschouwt als incassobureau Gouda als een tweede thuis. Sinds oktober 2017 is incassobureau Mens Incasso in Gouda dan ook actief en breiden wij ons werkgebied steeds verder uit. Ons streven is om hulp te bieden aan zowel u als uw klant en hierbij de relatie tussen beide partijen in stand te houden.

Mens Incasso ziet zowel u, als uw klant als partij die geholpen dient te worden. Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die u beiden ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om uw klant de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een gerechtsdeurwaarder voor gerechtelijke incasso’s. Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Gouda afgezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!