085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Eindhoven

Mens Incasso is het incassobureau van Eindhoven dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat wij als incassobureau Eindhoven voor u kunnen betekenen

Onze incassodiensten

Wij incasseren uw factuur met de toekomst in gedachten

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso

Het tegengeluid in de incassobranche

Oprichten en eigenaar van Mens Incasso, Floris Simons, is als ondernemer al jong begonnen. Ook hij heeft tegenslagen gekend. In 2011 heeft hij een bedrijf moeten opheffen met schulden als gevolg. Het ene na het andere incassobureau klopte aan, maar niemand bood hulp. Dit gegeven heeft hem doen besluiten in 2014 Mens Incasso op te richten. Hierbij wilt hij een tegengeluid bieden t.o.v. de huidige incassomarkt. De ontwikkelde methode dient hierbij zowel u als uw klant op een positieve manier.

Mens Incasso ondersteunt als incassobureau Eindhovense ondernemers bij incassozaken. Wij zien ons als verlengstuk van uw onderneming. Wij zoeken voor u en uw klant naar de meeste geschikte oplossing.

Waarom kiezen voor Mens Incasso

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Wij ondersteunen als incassobureau Eindhovense B2B MKB-bedrijven. Vele bedrijven gingen u al voor door heel Nederland. Wij helpen u graag onbetaalde facturen te incasseren op een menselijke manier. 

Heeft u hulp nodig bij niet betalende klanten?

Onze taak als incassobureau Eindhoven

Incassobureau Mens Incasso is de incassospecialist in Eindhoven op het gebied van klantbehoud bij incassozaken. Wij benaderen uw klant op een eerlijke en heldere manier. Wij hanteren een persoonlijke benadering richting uw klant, waarbij de focus ligt op een oplossing die voor beide partijen geschikt is.

Wat Mens Incasso voor uw klant doet

Wij beschouwen uw klant als onze klant. Dat uw klant een factuur niet betaalt, is vervelend, maar wellicht zijn de problemen bij uw klant groter dan u denkt. Met onze sociaal maatschappelijke aanpak kijken we niet alleen naar de factuur. Ook kijken we naar de oorzaak die het voorval veroorzaakt. Gezamenlijk met uw klant zoeken we naar een oplossing. Waar nodig adviseren en begeleiden we uw klant naar een betere situatie.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Het werven van nieuwe klanten kost veel meer dan het behouden van een klant. Daarom behandelen wij uw klant als onze klant, om er voor te zorgen dat u uw klant behoudt. Onze aanpak is maatwerk, omdat iedere vordering zijn eigen verhaal heeft en dus ook een eigen oplossing. Onze menselijke benadering creëert welwillendheid bij uw klant om tot een oplossing te komen.

Klantvriendelijk

Uw klant is onze klant

Voordat een klant klant wordt, steekt u tijd en geld erin om deze te werven. Het is dan ook vervelend als een klant niet betaald, maar het verliezen van een klant om een onbetaalde factuur is dubbel verlies. Wij behandelen uw klant als onze klant en zien onszelf als verlengstuk van uw onderneming.

Maatwerk

Ieder dossier heeft z’n eigen verhaal

Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen aanleiding. Wij bespreken deze aanleiding met uw klant en zoeken naar een oplossing die u beiden schikt. Mocht uw klant financiële problemen ondervinden, dan doen wij een stapje extra. Met onze samenwerkende partijen helpen wij uw klant weer naar een gezonde financiële toekomst.

Menselijk

Wij benaderen uw klant zoals u zelf benaderd zou willen worden

Een ondernemer vraagt vaak niet om hulp bij financiële problemen, daarom bieden wij het aan. Een klantvriendelijke benadering, beperkte kosten bij een snelle oplossing en hulp aan debiteuren zorgt voor een snelle afhandeling. Wij behandelen uw klant, zoals u zelf ook behandelt zou willen worden als u problemen zou ondervinden.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Eindhoven kiezen?

Omdat wij als incassobureau Eindhoven en zijn ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Met meer dan 220.000 inwoners en bijna 20.000 bedrijven is Eindhoven het zakelijke hart van het Noord-Brabant. Voor ons genoeg reden om als incassobureau Eindhoven als een belangrijke stad te zien om onze diensten aan te bieden. Hierbij incasseren we niet alleen uw openstaande facturen, maar helpen uw klant waar dat nodig is. Bij ons staat behoud van uw klantrelatie centraal.
Met onze aanpak ondersteunen we niet alleen u, maar ook uw klant. Ook u als ondernemer in Eindhoven verdient een incassobureau dat zorg draagt voor uw klant. Waarbij zo het incasseren als uw klantrelatie centraal staan. Met onze aanpak kunnen u en uw klant weer samen vooruit. Dat verdient toch iedere stad;-).