Direct contact

Wij beantwoorden graag al uw incasso vragen

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Incassobureau Eindhoven

Heeft u voor een klantvriendelijk en sociaal maatschappelijk incassobureau Eindhoven afgezocht?

Mens Incasso is het incassobureau van Eindhoven dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

N

Landelijke dekking

N

Specialist in minnelijke incasso

N

Klantbehoud

Over Mens Incasso

De initiatiefnemer

Oprichten en eigenaar van Mens Incasso, Floris Simons, is als ondernemer al jong begonnen. Ook hij heeft tegenslagen gekend. In 2011 heeft hij een bedrijf moeten opheffen met schulden als gevolg. Het ene na het andere incassobureau klopte aan, maar niemand bood hulp. Dit gegeven heeft hem doen besluiten in 2014 Mens Incasso op te richten. Hierbij wilt hij een tegengeluid bieden t.o.v. de huidige incassomarkt. De ontwikkelde methode dient hierbij zowel u als uw klant op een positieve manier.

Onze werkwijze

Bij Mens Incasso kijken we verder dan uw openstaande factuur. Het welzijn van uw klant is bij ons net zo belangrijk als het incasseren van uw factuur. Daarom hebben met samenwerkende partijen een vangnet voor uw klant gecreëerd voor als deze tegen de muur aanloopt. Wij pakken met uw klant het probleem bij de kern aan. Daarmee voorkomen we dat uw klant in de toekomst in herhaling valt.

Floris Simons

Floris Simons

Oprichter

“Het inschakelen van een incassobureau hoeft niet ten koste te gaan van de relatie met uw klant. Bij ons is het incasseren van uw openstaande factuur net zo belangrijk als het juist behandelen van uw klant, zodat u in de toekomst met een gerust hart weer zaken kan doen.”

Waar wij als incassobureau Eindoven en haar ondernemer mee ondersteunen

Incassobureau Mens Incasso is de incassospecialist in Eindhoven op het gebied van klantbehoud bij incassozaken. Wij benaderen uw klant op een eerlijke en heldere manier. Wij hanteren een persoonlijke benadering richting uw klant, waarbij de focus ligt op een oplossing die voor beide partijen geschikt is.

Onze incassodiensten

Mens Incasso biedt 3 verschillende incassodiensten aan; Pre-incasso, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso. Daarnaast kunt u altijd voor een vrijblijvend advies contact met ons opnemen.

Pre-incasso

Onze pre-incasso dienst is het middel om uw klant een laatste waarschuwing te geven. Hierbij sturen wij voor u een laatste herinnering. Eveneens wordt een incassoprocedure aangekondigd wanneer betaling uitblijft. Er worden nog geen extra kosten aan uw klant in rekening gebracht. U behoudt zelf de communicatie en ontvangt de betaling direct van uw klant.

Minnelijke incasso

Bent u het zat om telkens weer contact met u klant op te nemen? Mens Incasso neemt via een minnelijke incasso dit van u over. Wij benaderen uw klant intensief en zoeken naar een geschikte oplossing. Onze aanpak is ingericht om een snelle reactie vanuit uw klant te krijgen. Een snelle reactie is vaak een snelle oplossing. Wij streven er naar dat uw klantrelatie in takt blijft.

Gerechtelijke incasso

Mocht minnelijke incasso geen resultaat opleveren, dan biedt gerechtelijke incasso een uitkomst. Via de rechter dwingen we betaling bij uw klant af. Waar nodig gebruiken we een deurwaarder om dit te doen. Gerechtelijke incasso brengen financiële risico’s met zich mee. Wij bespreken deze uitgebreid, voordat we een gerechtelijke incasso starten.

Wat Mens Incasso voor uw klant doet

Wij beschouwen uw klant als onze klant. Dat uw klant een factuur niet betaalt is vervelend, maar wellicht zijn de problemen bij uw klant groter dan u denkt. Met onze sociaal maatschappelijke aanpak kijken we niet alleen naar de factuur. Ook kijken we naar de oorzaak die het voorval veroorzaakt. Gezamenlijk met uw klant zoeken we naar een oplossing. Waar nodig adviseren en begeleiden we uw klant naar een betere situatie.

Oorzaak

Een onbetaalde factuur heeft een oorzaak. Met uw klant zoeken we naar de oorzaak en pakken we deze aan. Hiermee voorkomen we dat uw klant weer in een zelfde situatie beland. Met onze aanpak geven we uw klant een kans te herstellen. Hierdoor kunt u in de toekomst zaken blijven doen met u klant en opnieuw van inkomsten van de klant genieten.

Samenwerken

Het kan voorkomen dat u klant in financieel zwaar weer verkeerd. Mens Incasso heeft samenwerking met o.a. (budget)coaches, accountants, adviesbureaus en partijen die zich specialiseren in faillissementspreventie. Mocht u klant dergelijke hulp nodig hebben, dan brengen wij uw klant in contact met een partij die uw klant kan ondersteunen.

Klantvriendelijk

Waar de incassobranche niet bekend staat om vriendelijkheid, is Mens Incasso dat wel. Wij behandelen uw klant, zoals uzelf ook behandeld zou willen worden. Een onbetaalde factuur is een probleem en wij helpen uw klant hierbij. Wij streven er naar uw klant zo min mogelijk extra financieel te belasten, zodat uw factuur nog sneller betaald is.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Het werven van nieuwe klanten kost veel meer dan het behouden van een klant. Daarom behandelen wij uw klant als onze klant, om er voor te zorgen dat u uw klant behoudt. Onze aanpak is maatwerk, omdat iedere vordering zijn eigen verhaal heeft en dus ook een eigen oplossing. Door middel van onze menselijke behandeling creëren wij welwillendheid bij uw klant om tot een oplossing te komen.

Uw klant is onze klant

Voordat een klant klant wordt, steekt u tijd en geld erin om deze te werven. Het is dan ook vervelend als een klant niet betaald, maar het verliezen van een klant om een onbetaalde factuur is dubbel verlies. Wij behandelen uw klant als onze klant en zien onszelf als verlengstuk van uw onderneming.

Maatwerk

Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen aanleiding. Wij bespreken deze aanleiding met uw klant en zoeken naar een oplossing die u beiden schikt. Mocht uw klant financiële problemen ondervinden, dan doen wij een stapje extra. Met onze samenwerkende partijen helpen wij uw klant weer naar een gezonde financiële toekomst.

Menselijke benadering

Een ondernemer vraagt vaak niet om hulp bij financiële problemen, daarom bieden wij het aan. Onze vriendelijke insteek, beperkte kosten bij een snelle oplossing en hulp aan hulpbehoevende debiteuren zorgt voor welwillendheid bij debiteuren om mee te werken. Wij behandelen uw klant, zoals u zelf ook behandelt zou willen worden als u problemen zou ondervinden.

Waarom wij als
incassobureau Eindhoven kiezen?

Omdat wij als incassobureau Eindhoven en zijn ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt

Met meer dan 220.000 inwoners en bijna 20.000 bedrijven is Eindhoven het zakelijke hart van het Noord-Brabant. Voor ons genoeg reden om als incassobureau Eindhoven als een belangrijke stad te zien om onze diensten aan te bieden. Hierbij incasseren we niet alleen uw openstaande facturen, maar helpen uw klant waar dat nodig is. Bij ons staat behoud van uw klantrelatie centraal.
Met onze aanpak ondersteunen we niet alleen u, maar ook uw klant. Ook u als ondernemer in Eindhoven verdient een incassobureau dat zorg draagt voor uw klant. Waarbij zo het incasseren als uw klantrelatie centraal staan. Met onze aanpak kunnen u en uw klant weer samen vooruit. Dat verdient toch iedere stad;-).

Kom met ons in contact

Heeft u een vraag, wilt u advies of wilt u graag kennis maken met ons? Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 085 – 06 06 668, of stuur ons een bericht via onderstaand formulier.