Incassobureau Eindhoven

Heeft u voor een klantvriendelijk
en sociaal maatschappelijk incassobureau
Eindhoven afgezocht?

Mens Incasso.
Het incassobureau in Eindhoven dat zowel u,
als uw klant vooruit helpt.

Waar wij als incassobureau Eindoven en
haar ondernemer mee ondersteunen

Incassobureau Mens Incasso is de incassospecialist in Eindhoven op het gebied van klantbehoud bij incassozaken. Wij benaderen uw klant op een eerlijke en heldere manier. Wij hanteren een persoonlijke benadering richting uw klant, waarbij de focus ligt op een oplossing die voor beide partijen geschikt is.

Over Mens Incasso

De initiatiefnemer

Oprichten en eigenaar van Mens Incasso, Floris Simons, is als ondernemer al jong begonnen. Ook hij heeft tegenslagen gekend. In 2011 heeft hij een bedrijf moeten opheffen met schulden als gevolg. Het ene na het andere incassobureau klopte aan, maar niemand bood hulp. Dit gegeven heeft hem doen besluiten in 2014 Mens Incasso op te richten. Hierbij wilt hij een tegengeluid bieden t.o.v. de huidige incassomarkt. De ontwikkelde methode dient hierbij zowel u als uw klant op een positieve manier.

Onze werkwijze

Wij kijken verder dan uw openstaande factuur. Wij helpen uw klant dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Wij gaan het gesprek aan met uw klant om de oorzaak te vinden en deze bij de kern aan te pakken. Wij behandelen zowel u, als uw klant zoals uzelf ook behandeld zou willen worden. Wij creëren welwillendheid bij uw klant om mee te werken en zoeken met een creatief ook naar een oplossing die u beiden schikt.

Oprichter Mens Incasso bij TEDx

Mens Incasso wilt dienen als voorbeeldfunctie binnen de Nederlandse incassomarkt. Onze aanpak, waarbij het hulp bieden aan ondernemingen met schuldproblemen een onderdeel is, heeft sinds de oprichting succes geboekt. Ook het wereldwijde platform voor inspiratie TEDx is dit opgevallen.
Oprichter Floris Simons werd dan ook in 2016 gevraagd om zijn verhaal met TEDx te delen.

Onze incassodiensten

Mens Incasso biedt 3 verschillende incassodiensten aan; Pre-incasso, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso. Daarnaast kunt u altijd voor een vrijblijvend advies contact met ons opnemen.

Pre-incasso

Onze pre-incasso dienst is het middel om uw klant een laatste waarschuwing te geven. Hierbij sturen wij voor u een laatste herinnering. Eveneens wordt een incassoprocedure aangekondigd wanneer betaling uitblijft. Er worden nog geen extra kosten aan uw klant in rekening gebracht. U behoudt zelf de communicatie en ontvangt de betaling direct van uw klant.

Minnelijke incasso

Bent u het zat om telkens weer contact met u klant op te nemen? Mens Incasso neemt via een minnelijke incasso dit van u over. Wij benaderen uw klant intensief en zoeken naar een geschikte oplossing. Onze aanpak is ingericht om een snelle reactie vanuit uw klant te krijgen. Een snelle reactie is vaak een snelle oplossing. Wij streven er naar dat uw klantrelatie in takt blijft.

Gerechtelijke incasso

Mocht minnelijke incasso geen resultaat opleveren, dan biedt gerechtelijke incasso een uitkomst. Via de rechter dwingen we betaling bij uw klant af. Waar nodig gebruiken we een deurwaarder om dit te doen. Gerechtelijke incasso brengen financiële risico’s met zich mee. Wij bespreken deze uitgebreid, voordat we een gerechtelijke incasso starten.

Wat zijn de kosten

Pre-incasso

Voor het versturen van een pre-incassobrief brengen wij € 14,95 excl. btw bij u in rekening. Eenmalig wordt uw klant aangeschreven over te gaan tot betaling en gewaarschuwd voor een incassoprocedure.

Minnelijke incasso

Bij een minnelijke incasso zijn de kosten afhankelijk van de uitkomst van het dossier.

  • Mocht uw klant het factuurbedrag + incassokosten betalen, dan zitten er voor u geen kosten aan verbonden.
  • Mochten wij geen succes behalen met het dossier, dan zitten er geen kosten voor u aan verbonden.
  • Alleen bij onvolledige of kruisbetaling brengen wij tot maximaal 11,25% van geïncasseerde bedrag bij u in rekening, afhankelijk van de looptijd van het dossier en de hoogte van het geïncasseerde.

Gerechtelijke incasso

Kosten van gerechtelijke incasso zijn van veel factoren afhankelijk. Vooral af zullen wij uitgebreid mogelijke kosten en risico’s met u bespreken. Ongeacht de uitkomst worden gemaakte kosten 1-op-1 aan u doorgerekend.

Hoe dient u een vordering in

Via de website kunt u snel en gemakkelijk een vordering indienen. Mochten er onduidelijkheden zijn, dan nemen wij uiteraard contact met u op. Mocht u zelf vragen hebben of de situatie met uw klant willen bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Vordering indienen

Klik hier en ga direct naar vordering indienen

Vul de gegevens in

In slechts enkele minuten vult u de gegevens in die wij nodig hebben.

Upload de factuur

1 of meerdere facturen? Upload ze snel en gemakkelijk.

Wij doen de rest

Dezelfde dag nog gaan wij voor u aan de slag.

Wat Mens Incasso voor uw klant doet

Wij beschouwen uw klant als onze klant. Dat uw klant een factuur niet betaalt is vervelend, maar wellicht zijn de problemen bij uw klant groter dan u denkt. Met onze sociaal maatschappelijke aanpak kijken we niet alleen naar de factuur. Ook kijken we naar de oorzaak die het voorval veroorzaakt. Gezamenlijk met uw klant zoeken we naar een oplossing. Waar nodig adviseren en begeleiden we uw klant naar een betere situatie.

Oorzaak

Een onbetaalde factuur heeft een oorzaak. Met uw klant zoeken we naar de oorzaak en pakken we deze aan. Hiermee voorkomen we dat uw klant weer in een zelfde situatie beland. Met onze aanpak geven we uw klant een kans te herstellen. Hierdoor kunt u in de toekomst zaken blijven doen met u klant en opnieuw van inkomsten van de klant genieten.

Samenwerken

Het kan voorkomen dat u klant in financieel zwaar weer verkeerd. Mens Incasso heeft samenwerking met o.a. (budget)coaches, accountants, adviesbureaus en partijen die zich specialiseren in faillissementspreventie. Mocht u klant dergelijke hulp nodig hebben, dan brengen wij uw klant in contact met een partij die uw klant kan ondersteunen.

Klantvriendelijk

Waar de incassobranche niet bekend staat om vriendelijkheid, is Mens Incasso dat wel. Wij behandelen uw klant, zoals uzelf ook behandeld zou willen worden. Een onbetaalde factuur is een probleem en wij helpen uw klant hierbij. Wij streven er naar uw klant zo min mogelijk extra financieel te belasten, zodat uw factuur nog sneller betaald is.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Het werven van nieuwe klanten kost veel meer dan het behouden van een klant. Daarom behandelen wij uw klant als onze klant, om er voor te zorgen dat u uw klant behoudt. Onze aanpak is maatwerk, omdat iedere vordering zijn eigen verhaal heeft en dus ook een eigen oplossing. Door middel van onze menselijke behandeling creëren wij welwillendheid bij uw klant om tot een oplossing te komen.

Uw klant is onze klant

Voordat een klant klant wordt, steekt u tijd en geld erin om deze te werven. Het is dan ook vervelend als een klant niet betaald, maar het verliezen van een klant om een onbetaalde factuur is dubbel verlies. Wij behandelen uw klant als onze klant en zien onszelf als verlengstuk van uw onderneming.

Maatwerk

Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen aanleiding. Wij bespreken deze aanleiding met uw klant en zoeken naar een oplossing die u beiden schikt. Mocht uw klant financiële problemen ondervinden, dan doen wij een stapje extra. Met onze samenwerkende partijen helpen wij uw klant weer naar een gezonde financiële toekomst.

Menselijke benadering

Een ondernemer vraagt vaak niet om hulp bij financiële problemen, daarom bieden wij het aan. Onze vriendelijke insteek, beperkte kosten bij een snelle oplossing en hulp aan hulpbehoevende debiteuren zorgt voor welwillendheid bij debiteuren om mee te werken. Wij behandelen uw klant, zoals u zelf ook behandelt zou willen worden als u problemen zou ondervinden.

Waarom wij als
incassobureau Eindhoven kiezen?

Omdat wij als incassobureau Eindhoven en zijn ondernemers
graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt

Met meer dan 220.000 inwoners en bijna 20.000 bedrijven is Eindhoven het zakelijke hart van het Noord-Brabant. Voor ons genoeg reden om als incassobureau Eindhoven als een belangrijke stad te zien om onze diensten aan te bieden. Hierbij incasseren we niet alleen uw openstaande facturen, maar helpen uw klant waar dat nodig is. Bij ons staat behoud van uw klantrelatie centraal.
Met onze aanpak ondersteunen we niet alleen u, maar ook uw klant. Ook u als ondernemer in Eindhoven verdient een incassobureau dat zorg draagt voor uw klant. Waarbij zo het incasseren als uw klantrelatie centraal staan. Met onze aanpak kunnen u en uw klant weer samen vooruit. Dat verdient toch iedere stad;-).

Wij zijn uw ideale incassopartner

Als u de relatie met uw klant wilt behouden bij incassozaken

Als u graag uw klant weer op weg helpt

Als u houdt van heldere en eerlijke communicatie

Als u open staat voor creatieve oplossingen

Als u voorkeur heeft naar een persoonlijke aanpak

Als u een bewuste keuze maakt voor uw incassopartner

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u met ons kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier, of bel ons op onderstaande telefoonnummer.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 9:00u – 18:00u.
Op zaterdagen zijn wij van 11:00u tot 16:00u telefonisch bereikbaar.

Stuur ons een bericht

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.