085 - 06 06 668 [email protected]

Incassobureau Dordrecht

Mens Incasso is het incassobureau in Dordrecht dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat incassobureau Dordrecht voor u kan betekenen.

Incassodiensten 

Klantvriendelijk incasseren met behoud van uw klantrelatie voorop

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

 

Over Mens Incasso

Waar klantbehoud een onderdeel van incasseren is

Mens Incasso biedt als incassobureau Dordrechtse ondernemers te incasseren op een klantvriendelijke manier. Oprichter Floris Simons heeft als ondernemer zelf in het verleden te maken gehad met incassobureaus. Hierbij werkte de manier van benaderen door incassobureau averechts met als gevolg dat problemen groter werden. Dit heeft er toe geleid dat in 2014 Mens Incasso in het lever werd geroepen.

Deze methode richt zich niet alleen op het incasseren van een openstaand bedrag. Ook kijken we samen met uw klant naar het achterliggende problemen. Door dit probleem aan te pakken voorkomen we dat uw klant in de toekomst in herhaling valt.

 

Waarom kiezen voor incassobureau Dordrecht

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk  van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Sinds de oprichting van Mens Incasso zijn er honderden bedrijven geweest die gebruik hebben gemaakt van onze diensten. U bent als business-to-business bedrijf altijd vrij om contact met ons op te nemen.

Betaalt uw klant niet?

Onze taak als incassobureau Dordrecht

Mens Incasso streeft er naar om als incassobureau Dordrecht, haar ondernemers en diens klanten te ondersteunen bij incassozaken. Ten eerste streven we naar het incasseren van uw openstaande factuur. Ten tweede bieden we uw klant advies en ondersteuning bij betalingsproblemen. Onze sociaal maatschappelijke incassomethode voorkomt dat uw klant in herhaling valt. Wij richten ons op het vinden van een gepaste oplossing die alle betrokken partijen schikt.

Wat wij voor uw klant doen

Uw klant heeft mogelijk grotere problemen dan u verwacht. Onze sociaal maatschappelijke aanpak is er op gericht deze problemen aan het licht te brengen. Waar nodig adviseren of begeleiden wij uw klant naar een betere toekomst. Hierbij is onze klantvriendelijke benadering een eerste stap.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Bij Mens Incasso staat niet alleen uw geld, maar ook het welzijn van uw klant hoog in het vaandel. Dat wij als incassobureau Dordrecht en haar ondernemers onze vooruitstrevende incassomethode willen aanbieden is dan ook meer dan logisch. Onze methode, waarbij we met onze persoonlijke aanpak ook uw klant weer op weg helpen en waarbij klantvriendelijkheid de boventoon heeft, heeft in de afgelopen jaren in meerdere steden al voor veel positieve reacties gezorgd. Onze kijk op incasso is dan ook gericht op het behouden van uw klantrelatie, zodat u in de toekomst zaken kan blijven doen.

Persoonlijk

Een persoonlijke aanpak

Achter iedere onbetaalde factuur schuilt een klant. Een persoon met een verhaal, met problemen, met hoogte- en dieptepunten, net als iedereen. Een onbetaalde factuur is een gevolg van een achterliggend probleem. Met onze persoonlijke aanpak kijken wij samen met uw klant naar de oorsprong. Door een constructieve oplossing te bieden bij betalingsachterstanden, voorkomen we dat u klant in herhaling zal vallen. 

Klantvriendelijk

Incasso met een andere benadering

Een goed gesprek brengt veel aan het licht. Onze oplossingsgerichte aanpak bij incassozaken is een dienst voor uw klant. Het probleem dat uw klant ondervindt, dient te worden opgelost, zodat u betaald krijgt. Wij hanteren een persoonlijke aanpak voor het beste resultaat.

Klantbehoud

Klantbehoud is ons streven

Dat u in de toekomst weer zaken kan doen met dezelfde klant is ons streven. Wij willen voorkomen dat uw klant in herhaling valt. Wij zien ons als verlengstuk van uw bedrijf. Daarbij behandelen we uw klant zoals uw dat zelf ook zou doen.

Betaalt uw klant niet?

 

Waarom wij als incassobureau Dordrecht kiezen?

Omdat wij als incassobureau Dordrecht en haar ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Heeft u voor een sociaal maatschappelijk en klantvriendelijk incassobureau Dordrecht afgezocht? Bent u opzoek naar een incassobureau dat streeft naar uw klantbehoud? Een incassobureau dat uw klant hulp biedt in plaats van benadeeld?
Dan is Mens Incasso het incassobureau uit Rotterdam uw geschikte partner voor uw incassozaken. Mens Incasso beschouwt als incassobureau Dordrecht als haar thuisbasis. Sinds oktober 2017 is incassobureau Mens Incasso hier dan ook actief en breiden wij ons werkgebied steeds verder uit. Ons streven is om hulp te bieden aan zowel u, als uw klant. Hierbij is het in stand houden van de klantrelatie een doel.
Mens Incasso ziet zowel u, als uw klant als partij die geholpen dient te worden. Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die u beiden ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om uw klant de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een Gerechtsdeurwaarder, welke eventuele juridische procedures voor ons en onze opdrachtgevers kan uitvoeren. Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Dordrecht en omstreken helemaal afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres!