085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Den Haag

Mens Incasso is het incassobureau van Den Haag dat dient als verlengstuk van uw organisatie.
Wij helpen zowel u, als uw klant weer vooruit.

Ontdek wat wij als incassobureau Den Haag voor u kunnen betekenen

 

Incassodiensten

Vriendelijk geïncasseerd, eenvoudig en efficiënt

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso

Incasseren met de mens in gedachten

Mens Incasso ziet als incassobureau Den Haag als belangrijke stad om onze klantvriendelijke manier van incasseren aan te bieden. Sinds de oprichting in 2014 hebben wij honderden partijen geholpen naar een passende oplossing bij incassozaken. Hierbij ligt de focus op zowel het incasseren als het in stand houden van de relatie met uw klant.

Wij begrijpen dat het inschakelen van een incassobureau vaak een grote stap is. Wij bieden als incassobureau Den Haag en zijn ondernemers onze methode aan waarbij ook de omstandigheid waarin uw klant verkeerd wordt bekeken. Waar nodig helpen we uw klant uit een benarde positie te komen. Zo kunt u in de toekomst weer met een gerust hart zaken blijven doen.

Onze methode is voorgekomen uit ervaringen die oprichter Floris Simons opdeed met incassobureaus. In tijden waar hij als ondernemer een slechte tijd beleefde maakten incassobureaus dit alleen maar erger. De oprichting van Mens Incasso was hiervan gevolg. Het vinden van een passende oplossing die alle betrokkenen schikt, is ons belangrijkste doel. Wij werken voor een gezonde financiële toekomst voor zowel u, als uw klant.

Waarom kiezen voor Incassobureau Den Haag Mens Incasso

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau Den Haag in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Wij dienen als verlengstuk van uw organisatie. Uw klant is onze klant.

Hulp aan debiteuren

Uw klant krijgt de hulp die hen behoeft. Advies en begeleiding op maat.

Vrijblijvend advies

Even sparren over uw situatie? Bij incassobureau Den Haag kunt u altijd terecht.

Geen vaste kosten

Wij rekenen geen incassoprovisie bij minnelijke incasso. U ontvangt uw volledige factuurbedrag.

Onze klanten

Als incassobureau Den Haag ondersteunen wij business-2-business ondernemingen bij het incasseren van openstaande facturen. Honderden partijen hebben gebruik gemaakt van onze incassodiensten. Wij zijn in alle sectoren inzetbaar zoals u aan de diversiteit aan onze klanten kunt zien.

Heeft u hulp nodig bij het incasseren van facturen?

Onze taak als incassobureau Den Haag

Mens Incasso biedt als incassobureau Den Haag zijn ondernemers een persoonlijke manier van incasseren. Onze methode richt zich op uw klantbehoud. Hierbij zoeken we naar een passende oplossing die ieder schikt. Onze klantvriendelijke benadering zorgt voor een open dialoog en schept de wil bij uw klant om mee te werken.

Wat wij voor uw klant doen

Uw klant is mogelijk niet bij machten om uw factuur te betalen. Wij bieden als incassobureau Den Haag uw klant de hulp die hen behoeft. Gezamenlijk zoeken we naar een passende oplossing met uw klant. Waar nodig ondersteunen, adviseren of wijzen wij u klant door naar derden voor gespecialiseerde hulp. Zo kunt u in het vervolg weer zorgeloos zaken doen met uw klant.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Mens Incasso heeft als incassobureau Den Haag als één van de steden in Nederland gekozen om haar unieke methodes aan te bieden. Onze persoonlijke en klantvriendelijke manier van incasseren is inmiddels bij vele bedrijven in de regio Den Haag goed gevallen. Dit komt mede doordat onze werkzaamheden een goede balans hebben tussen het vorderen van de openstaande factuur en klantbehoud. Deze balans is uniek in Nederland en heeft dan ook een langetermijngedachte voor alle betrokken partijen. Met onze aanpak voelt uw klant zich niet beschaamd in de toekomst weer opnieuw zaken met u te doen.

Persoonlijk

Mens is persoonlijk

Ook wij zien als incassobureau Den Haag als stad van mensen en bedrijven met ieder een eigen probleem. Met onze persoonlijke aanpak, kijken wij niet alleen naar de openstaande factuur, maar vooral naar de oorzaak die er achter ligt. Wij luisteren naar uw klant en zoeken gezamenlijk naar een oplossing die alle betrokkenen ten goede komt. Onze aanpak is intensiever, maar leidt naar een fundamentele oplossing, waarmee uw klant weer vooruit kan.

Klantvriendelijk

Mens is klantvriendelijk

Onze ervaringen hebben geleerd dat dreigen, druk zetten en hoge kosten geen redenen voor debiteuren zijn om een openstaande factuur te betalen. Onze aanpak is dan ook klantvriendelijk en gericht op een open gesprek met uw klant om tot een oplossing te komen. Deze klantvriendelijkheid is wat iedere ondernemer in Den Haag zijn klanten wenst, dus dat mag toch ook verwacht worden van een incassobureau? Bij Mens Incasso staat klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel.

Klantbehoud

Mens en klantbehoud

Al onze vormen van communicatie zijn gericht op het behouden van uw klantrelatie. Wij dreigen niet, wij bieden hulp aan, wij zetten geen druk, wij vragen om contact, wij leggen geen ongewone kosten op, maar kosten aan de hand van het werk dat gedaan wordt. Bij Mens Incasso draait het om relatie tussen u en uw klant, voor zowel nu, als voor de toekomst. Een klant die vandaag niet kan betalen, kan volgend jaar uw grootste afnemer zijn.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Den Haag kiezen?

 

Omdat wij als incassobureau Den Haag en haar ondernemers graag naar een oplossing helpen die iedereen schikt

Heeft u nu voor een incassobureau Den Haag helemaal afgezocht? Een bureau dat niet alleen aan over uw geld waakt, maar ook over uw klantrelatie? Dan is Mens Incasso uw geschikte partner voor uw incassozaken.

Wij beschouwen als incassobureau Den Haag als een belangrijke regio om onze diensten aan te bieden. Vele ondernemers maken hier inmiddels met vertrouwen gebruik van. Bij Mens Incasso is niet alleen uw openstaande factuur, maar ook de relatie met uw klant in goede handen.

Mens Incasso heeft samenwerkingen met organisaties en instanties, die zowel u als uw klanten gunste komt. Zo werken wij samen met budgetcoaches en bewindvoerders om uw klant de hulp te bieden die nodig is. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een deurwaarder en juristen, welke eventuele juridische procedures voor ons en onze opdrachtgevers kan uitvoeren.