Direct contact

Wij beantwoorden graag al uw incasso vragen

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Incassobureau Den Haag

Heeft u voor een klantvriendelijk incassobureau Den Haag afgezocht?

Mens Incasso is het incassobureau in Den Haag dat zowel u,
als uw klant vooruit helpt.

N

Landelijke dekking

N

Specialist in minnelijke incasso

N

Klantbehoud

Over Mens Incasso

Mens Incasso ziet als incassobureau Den Haag als belangrijke stad om onze klantvriendelijke manier van incasseren aan te bieden. Sinds de oprichting in 2014 hebben wij honderden partijen geholpen naar een passende oplossing bij incassozaken. Hierbij ligt de focus op zowel het incasseren als het in stand houden van de relatie met uw klant.

Wij begrijpen dat het inschakelen van een incassobureau vaak een grote stap is. Wij bieden als incassobureau Den Haag en zijn ondernemers onze methode aan waarbij ook de omstandigheid waarin uw klant verkeerd wordt bekeken. Waar nodig helpen we uw klant uit een benarde positie te komen. Zo kunt u in de toekomst weer met een gerust hart zaken blijven doen.

Onze methode is voorgekomen uit ervaringen die oprichter Floris Simons opdeed met incassobureaus. In tijden waar hij als ondernemer een slechte tijd beleefde maakten incassobureaus dit alleen maar erger. De oprichting van Mens Incasso was hiervan gevolg. Het vinden van een passende oplossing die alle betrokkenen schikt is ons belangrijkste doel. Wij werken voor een gezonde financiële toekomst voor zowel u, als uw klant.

Floris Simons

Floris Simons

Oprichter

“Het inschakelen van een incassobureau hoeft niet ten koste te gaan van de relatie met uw klant. Bij ons is het incasseren van uw openstaande factuur net zo belangrijk als het juist behandelen van uw klant, zodat u in de toekomst met een gerust hart weer zaken kan doen.”

Waar wij als incassobureau Den Haag mee ondersteunen

Mens Incasso biedt als incassobureau Den Haag zijn ondernemers een persoonlijke manier van incasseren. Onze methode richt zich op uw klantbehoud. Hierbij zoeken we naar een passende oplossing die ieder schikt. Onze klantvriendelijke benadering zorgt voor een open dialoog en creëert welwillendheid bij uw klant om mee te werken.

Oprichter Mens Incasso bij TEDx

Het wereldwijde platform voor inspiratie TEDx heeft ook haar oog op Mens Incasso laten vallen. In 2017 sprak de oprichter van Mens Incasso dan ook over zijn ervaringen en ideeën met de incassobranche.

Incassodiensten

Bij Mens Incasso kunt u terecht voor verschillende incassodiensten. Met pre-incasso kunt u uw klant een laatste waarschuwing geven. Mocht u de factuur uit handen willen geven, dan is minnelijke incasso de beste keuze. Mocht een minnelijke incasso geen resultaat hebben, dan kunt u kiezen om een gerechtelijke incasso te starten.

Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier te wijzen op een openstaande factuur. Hierbij geeft u duidelijk aan dat zij nog eenmalig de kans krijgt het onderling op te lossen. Bij pre-incasso sturen wij een laatste herinnering aan uw klant, maar houdt u verdere communicatie zelf in de hand. Wij verzoeken uw klant te betalen of contact met u op te nemen. Daarbij wordt aangegeven dat bij uitblijven van betaling en reactie de factuur aan ons wordt overgedragen.

Minnelijke incasso

Heeft u uw klant meermalen herinnerd maar blijft betaling uit? Dan biedt een minnelijke incasso uitkomst. U draagt de factuur aan ons over en wij gaan voor u aan de slag. Wij schrijven uw klant aan en benaderen hen op een klantvriendelijke manier. Gezamenlijk zoeken we naar een passende oplossing die u beiden schikt. Bij minnelijke incasso verhalen we de kosten op uw klant zodat u hier geen kosten aan heeft.

Gerechtelijke incasso

Mocht een minnelijke incasso geen resultaat hebben, dan kunt u kiezen voor een gerechtelijke incasso. Hierbij dragen wij het dossier over aan een gerechtsdeurwaarder. Uw klant zal worden gedagvaard om zo tot een vonnis te komen. Met het vonnis kan d.m.v. beslaglegging uw factuur geïncasseerd worden.
Gerechtelijke incasso brengt kosten en risico’s met zich mee. Vooraf zullen we deze met u bespreken. Alle kosten die voortvloeien worden direct aan u doorberekend.

Kosten van incassodiensten

Pre-incasso

Voor pre-incasso brengen wij het standaardtarief van € 14,95 excl. btw per brief bij u in rekening.

Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso trachten wij de kosten te verhalen op uw klant. In de meeste gevallen is dit succesvol, echter zijn er uitzonderingen. Kosten kunnen maximaal oplopen tot 11,25% van het geïncasseerde bedrag. Mochten wij er niet in slagen om te incasseren, dan zullen er ook geen kosten aan verbonden zijn.

Gerechtelijke incasso

Een gerechtelijke incasso brengt altijd kosten met zich mee. De hoogte van de kosten zijn van veel factoren afhankelijk. Mocht een gerechtelijke incasso overwogen worden dan bespreken we deze kosten vooraf met u. Kosten worden ten aller tijden aan u doorberekend, ongeacht de uitkomst.

Hoe dient u een vordering in

U kunt via onze website eenvoudig een vordering indienen. Na het indienen krijgt u hiervan bevestiging en gaan we voor u aan de slag.

Vordering indienen

Klik hier en ga direct naar vordering indienen

Vul de gegevens in

In slechts enkele minuten vult u de gegevens in die wij nodig hebben.

Upload de factuur

1 of meerdere facturen? Upload ze snel en gemakkelijk.

Wij doen de rest

Dezelfde dag nog gaan wij voor u aan de slag.

Wat wij voor uw klant doen

Wij zien als incassobureau Den Haag als stad waar ondernemers vooruit willen. Daarom helpen we niet alleen u, maar ook uw klant. Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen oorzaak. Samen met uw klant zoeken we naar de oorzaak. Waar nodig bieden we uw klant hulp zodat uw klant weer vooruit kan. Onze klantvriendelijke benadering zorgt voor een open dialoog waarna er gezocht kan worden naar een passende oplossing.

Oorzaak

Dat een klant niet betaald heeft vaak een achterliggende oorzaak. Een slechte maand, ziekte, een klant die niet betaald, allemaal oorzaken waarom u niet betaald wordt. Wij zoeken met uw klant naar de oorzaak om de vervolgstap te bepalen.

Samenwerken

Om uw klant zo goed mogelijk van dienst te zijn werken we samen met tal van bedrijven en organisaties. Hiermee bieden we uw klant de mogelijkheid aan problemen bij de kern aan te pakken. Wij inventariseren en verwijzen uw klant door naar een geschikte partij.

Klantvriendelijk

Onze klantvriendelijke benadering zorgt dat uw klant zich om zijn gemak voelt. Zo komen we sneller tot de kern van het probleem en een oplossing. Eveneens zorgt het ervoor dat de relatie met uw klant niet onder spanning komt te staan.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Mens Incasso heeft als incassobureau Den Haag als één van de steden in Nederland gekozen om haar unieke methodes aan te bieden. Onze persoonlijke en klantvriendelijke manier van incasseren is inmiddels bij vele bedrijven in de regio Den Haag goed gevallen. Dit komt mede doordat onze werkzaamheden een goede balans hebben tussen het vorderen van de openstaande factuur en klantbehoud. Deze balans is uniek in Nederland en heeft dan ook een lange termijn gedachte voor alle betrokken partijen. Met onze aanpak voelt uw klant zich niet beschaamd in de toekomst weer opnieuw zaken met u te doen.

Mens is persoonlijk

Ook wij zien als incassobureau Den Haag als stad van mensen en bedrijven met ieder een eigen probleem. Met onze persoonlijke aanpak, kijken wij niet alleen naar de openstaande factuur, maar vooral naar de oorzaak die er achter ligt. Wij luisteren naar uw klant en zoeken gezamenlijk naar een oplossing die alle betrokkenen ten goede komt. Onze aanpak is wellicht wat intensiever, maar leidt dan ook naar een fundamentele oplossing, waarmee uw klant weer vooruit kan.

Mens is klantvriendelijk

Onze ervaringen hebben geleerd dat dreigen, druk zetten en hoge kosten geen redenen voor debiteuren zijn om een openstaande factuur te betalen. Onze aanpak is dan ook klantvriendelijk en gericht op een open gesprek met uw klant om tot een oplossing te komen. Deze klantvriendelijkheid is wat iedere ondernemer in Den Haag zijn klanten wenst, dus dat mag toch ook verwacht worden van een incassobureau? Bij Mens Incasso staat klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel.

Mens en klantbehoud

Al onze vormen van communicatie zijn gericht op het behouden van uw klantrelatie. Wij dreigen niet, wij bieden hulp aan, wij zetten geen druk, wij vragen om contact, wij leggen geen ongewone kosten op, maar kosten aan de hand van het werk dat gedaan wordt. Bij Mens Incasso draait het om relatie tussen u en uw klant, voor zowel nu, als voor de toekomst. Een klant die vandaag niet kan betalen, kan volgend jaar uw grootste afnemer zijn.

Waarom wij als incassobureau Den Haag kiezen?

Omdat wij als incassobureau Den Haag en haar ondernemers graag naar een oplossing helpen die iedereen schikt

Heeft u nu voor een incassobureau Den Haag helemaal afgezocht? Een bureau dat niet alleen aan over uw geld waakt, maar ook over uw klantrelatie? Dan is Mens Incasso uw geschikte partner voor uw incassozaken.

Wij beschouwen als incassobureau Den Haag als een belangrijke regio om onze diensten aan te bieden. Vele ondernemers maken hier inmiddels met vertrouwen gebruik van. Bij Mens Incasso is niet alleen uw openstaande factuur, maar ook de relatie met uw klant in goede handen.

Mens Incasso heeft samenwerkingen met tal van organisaties en instanties, die zowel u als uw klanten gunste komt. Zo werken wij samen met budgetcoaches en bewindvoerders om uw klant de hulp te bieden die wellicht nodig is. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een deurwaarder en juristen, welke eventuele juridische procedures voor ons en onze opdrachtgevers kan uitvoeren.

Neem contact me ons op

Heeft u als onderneming in Den Haag een incassobureau nodig?
Mens Incasso helpt u graag!

Adres


Incassobureau Mens Incasso
Noordwal 10-III, 2513 EA Den Haag
Tel: 085 060 6668
Mail: info@mensincasso.nl

Overige

Kvk 60574291
Btw NL108122955b02