Direct contact

Wij beantwoorden graag al uw incasso vragen

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Incassobureau Den Bosch

Heeft u voor een klantvriendelijk incassobureau Den Bosch afgezocht?

Mens Incasso is het incassobureau van Den Bosch dat zowel u,als uw klant vooruit helpt.
N

Landelijke dekking

N

Specialist in minnelijke incasso

N

Klantbehoud

Waar wij als incassobureau Den Bosch en zijn ondernemers mee helpen

Mens Incasso ondersteunt als incassobureau Den Bosch, zijn ondernemers en diens klanten bij incassozaken. Naast dat wij uw openstaande factuur incasseren, kijken wij eveneens naar de oorzaak van de onbetaalde factuur. Hierbij helpen we uw klant deze oorzaak aan te pakken om herhaling te voorkomen. Waar nodig zetten wij ons netwerk in om uw klant verder te helpen.

Over Mens Incasso

Mens Incasso is een incassobureau met een verhaal. Oprichter Floris Simons kwam zelf jaren geleden in de schulden terecht. De manier waarop hij door incassobureaus behandeld werd was alles behalve prettig. Geen van allen droegen bij aan een oplossing, maar maakte deze alleen maar erger. Als ondernemer in hart en nieren besloot hij in 2014 Mens Incasso in het leven te roepen. Een incassobureau dat niet alleen facturen incasseert, maar kijkt naar de oorzaak van de achterstand. Door deze oorzaak aan te pakken voorkom je herhaling.

Onze incassodiensten

Mens Incasso biedt verschillende diensten aan. Wilt u uw klant een laatste waarschuwing geven, maar nog niet financieel extra belasten? Dan biedt pre-incasso de uitkomst. Heeft uw klant na vele herinneringen en telefoontjes nog steeds niet betaald? Dan biedt onze minnelijke incasso voor u de oplossing. Mocht uw klant ook bij minnelijke incasso niet over gaan tot betalen, dan is een gerechtelijke incasso altijd nog een mogelijkheid.

Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw debiteur op een vriendelijke en correcte manier te wijzen op een openstaande factuur. Hierbij geeft u duidelijk aan dat zij nog eenmalig de kans krijgt om zonder tussenkomst van een incassobureau dit op te lossen. Bij pre-incasso stuurt Mens Incasso een laatste herinnering aan de debiteur, maar houdt u verdere communicatie zelf in de hand. Met een pre-incasso brief maakt u gebruik van de uitstraling en autoriteit van Mens Incasso, zonder dat uw debiteur hiervoor kosten in rekening worden gebracht. U bepaalt zelf het termijn waarin de debiteur nog kan reageren, waarbij nadrukkelijk wordt vermeld dat na het verstrijken, de factuur alsnog wordt overgedragen aan Mens Incasso.

Minnelijke incasso

Blijft betaling ook na het versturen van herinneringen en / of een pre-incasso brief uit, dan is het overdragen van de openstaande factuur aan Mens Incasso een volgende stap. Wij starten voor u een minnelijk incassotraject, waarbij wij op professionele wijze uw debiteur aanschrijven. Daarnaast benaderen wij op intensieve wijze uw debiteur telefonisch om tot een oplossing te komen die zowel u, als uw debiteur schikt. Wij werken oplossingsgericht en bieden uw debiteur, waar nodig, hulp aan om financieel een gezonde toekomst tegemoet te gaan. Bij Mens Incasso staat naast het vorderen van uw openstaande factuur, het behouden van uw klantrelatie voorop.

Gerechtelijke incasso

Wanneer een debiteur ook bij een minnelijk incassotraject niet overgaat tot betaling, kan er besloten worden over te gaan tot een gerechtelijke incasso. Hierbij dragen wij het dossier over aan een van onze samenwerkende gerechtsdeurwaarderskantoren. Zij starten door middel van het uitbrengen van een dagvaarding aan het adres van de debiteur een gerechtelijke procedure. Dit uitbrengen van een dagvaarding is vaak al genoeg om een debiteur tot betaling over te laten gaan. Gebeurt dit niet, dan volgt een rechtszitting en wordt na het verkrijgen van een vonnis het te vorderen bedrag alsnog geïncasseerd.

Wat wij voor uw klant doen

Uw klant is in de meeste gevallen welwillend om de openstaande factuur te betalen, maar niet bij macht. Uw klant ondervindt een probleem waardoor uw factuur onbetaald blijft. Mens Incasso helpt als incassobureau Den Bosch, zijn ondernemers en diens klanten verder. Door het probleem bij de oorzaak aan te pakken, voorkomen we dat uw klant in herhaling valt. Ons brede netwerk zetten we in, wanneer blijkt dat uw klant in financieel zwaar weer verkeerd.

Oorzaak

Iedere onbetaalde factuur heeft een oorzaak. Veel ondernemers zijn hier niet bewust van. Mens Incasso helpt uw klant deze oorzaak te vinden en er een gepaste oplossing bij te bieden. Wij pakken problemen bij de kern aan om herhaling te voorkomen. Zo kunt u in de toekomst weer met een gerust hart zaken doen met dezelfde klant.

Samenwerken

Wij welken als incassobureau met verschillende bedrijven en organisaties in en buiten Den Bosch samen. Hiermee kunnen wij voor ieder probleem dat uw klant ondervindt een gepast oplossing vinden. Wij stellen het probleem met uw klant vast en verwijzen waar nodig uw klant door naar een geschikte partij.

Klantvriendelijk

Naast onze sociaal maatschappelijke aanpak, zien wij uw klant, als onze klant. Onze klantvriendelijke benadering wordt dan ook gewaardeerd en resulteert in een snelle afwikkeling. Onze eerste benadering naar uw klant is gefocust op het krijgen van respons. Eenmaal in gesprek zoeken we naar een gepaste oplossing.

Wat ons uniek maakt

Mens Incasso heeft als incassobureau Den Bosch gekozen onze diensten aan te bieden. Onze persoonlijke en klantvriendelijke manier van incasseren is inmiddels bij vele bedrijven in de regio Den Bosch goed gevallen. Dit komt mede doordat onze werkzaamheden een goede balans hebben tussen het incasseren van een niet betaalde factuur en het behouden van uw klantrelatie. Deze balans is uniek in Nederland en heeft dan ook een lange termijn gedachte voor alle betrokken partijen. Met onze aanpak voelt uw klant zich niet beschaamd in de toekomst weer opnieuw zaken met u te doen.

Mens is persoonlijk

Ook wij zien als incassobureau Den Bosch als stad van mensen en bedrijven met ieder een eigen probleem. Met onze persoonlijke aanpak, kijken wij niet alleen naar de openstaande factuur, maar vooral naar de oorzaak die er achter ligt. Wij luisteren naar uw klant en zoeken gezamenlijk naar een oplossing die alle betrokkenen ten goede komt. Onze aanpak is wellicht wat intensiever, maar leidt dan ook naar een fundamentele oplossing, waarmee uw klant weer vooruit kan.

Mens is klantvriendelijk

Onze ervaringen hebben geleerd dat dreigen, druk zetten en hoge kosten geen redenen voor debiteuren zijn om een openstaande factuur te betalen. Onze aanpak is dan ook klantvriendelijk en gericht op een open gesprek met uw klant om tot een oplossing te komen. Deze klantvriendelijkheid is wat iedere ondernemer in Den Bosch zijn klanten wenst, dus dat mag toch ook verwacht worden van een incassobureau? Bij Mens Incasso staat klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel.

Mens en klantbehoud

Al onze vormen van communicatie zijn gericht op het behouden van uw klantrelatie. Wij dreigen niet, wij bieden hulp aan, wij zetten geen druk, wij vragen om contact, wij leggen geen ongewone kosten op, maar kosten aan de hand van het werk dat gedaan wordt. Bij Mens Incasso draait het om relatie tussen u en uw klant, voor zowel nu, als voor de toekomst. Een klant die vandaag niet kan betalen, kan volgend jaar uw grootste afnemer zijn.

Waarom wij als incassobureau
Den Bosch kiezen?

Omdat wij als incassobureau Den Bosch en zijn ondernemers graag
naar een oplossing helpen die iedereen schikt

Bent u opzoek naar een incassobureau dat streeft naar het behoud van uw klantrelatie? Een incassobureau dat uw debiteur hulp biedt in plaats van benadeelt? Dan is incassobureau Mens Incasso uw geschikte partner voor uw incassozaken.
Mens Incasso beschouwt als incassobureau Den Bosch als belangrijke stad om haar diensten aan te bieden.
Onze visie is om hulp te bieden aan zowel onze opdrachtgever als wel zijn klant. Hierbij de relatie tussen beiden partijen in stand te houden. Wij zien zowel u, als uw klant als onze klanten en streven ernaar om beide partijen zo goed mogelijk te ondersteunen.
Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die zowel crediteur als debiteur ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om debiteuren de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben.
Daarnaast hebben wij een samenwerking met een Gerechtsdeurwaarder, welke eventuele juridische procedures voor ons en onze opdrachtgevers kan uitvoeren.
Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Den Bosch en omstreken helemaal afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres! Wij streven naar uw klantbehoud en kunnen u en uw klant de hulp aanbieden die nodig is.

Kom met ons in contact

Heeft u een vraag, opmerking, of wil u graag kennis met ons maken?