085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Den Bosch

Mens Incasso is het incassobureau van Den Bosch dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat wij als incassobureau Den Bosch voor u kunnen betekenen

Onze incassodiensten

Incasseren met uw klantrelatie in gedachte

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso

Een menselijke benadering om uw klantrelatie te behouden

Mens Incasso is een incassobureau met een verhaal. Oprichter Floris Simons kwam zelf jaren geleden in de schulden terecht. De manier waarop hij door incassobureaus behandeld werd was alles behalve prettig. Geen van allen droegen bij aan een oplossing, maar maakte deze alleen maar erger. Als ondernemer in hart en nieren, besloot hij in 2014 Mens Incasso in het leven te roepen. Een incassobureau dat niet alleen facturen incasseert, maar kijkt naar de oorzaak van de achterstand. Door deze oorzaak aan te pakken voorkom je herhaling.

Waarom kiezen voor incassobureau Den Bosch

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk  van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Vele ondernemingen hebben reeds gebruik gemaakt van onze incassodiensten. Blijven bij uw onderneming facturen onbetaald en zoekt u naar een passende oplossing, wij helpen u graag verder.

Onbetaalde facturen?

Wat wij als incassobureau Den Bosch doen

Mens Incasso ondersteunt als incassobureau Den Bosch, zijn ondernemers en diens klanten bij incassozaken. Naast dat wij uw openstaande factuur incasseren, kijken wij eveneens naar de oorzaak van de onbetaalde factuur. Hierbij helpen we uw klant deze oorzaak aan te pakken om herhaling te voorkomen. Waar nodig zetten wij ons netwerk in om uw klant verder te helpen.

Wat wij voor uw klant doen

Uw klant is in de meeste gevallen welwillend om de openstaande factuur te betalen, maar niet bij macht. Uw klant ondervindt een probleem waardoor uw factuur onbetaald blijft. Mens Incasso helpt als incassobureau Den Bosch, zijn ondernemers en diens klanten verder. Door het probleem bij de oorzaak aan te pakken, voorkomen we dat uw klant in herhaling valt. Ons brede netwerk zetten we in, wanneer blijkt dat uw klant in financieel zwaar weer verkeerd.

 

 

Wat ons uniek maakt

Mens Incasso heeft als incassobureau Den Bosch gekozen onze diensten aan te bieden. Onze persoonlijke en klantvriendelijke manier van incasseren is inmiddels bij vele bedrijven in de regio Den Bosch goed gevallen. Dit komt mede doordat onze werkzaamheden een goede balans hebben tussen het incasseren van een niet betaalde factuur en het behouden van uw klantrelatie. Deze balans is uniek in Nederland en heeft dan ook een lange termijn gedachte voor alle betrokken partijen. Met onze aanpak voelt uw klant zich niet beschaamd in de toekomst weer opnieuw zaken met u te doen.

Persoonlijk

Betrokken mensen die op de hoogte zijn

Ook wij zien als incassobureau Den Bosch als stad van mensen en bedrijven met ieder een eigen probleem. Met onze persoonlijke aanpak, kijken wij niet alleen naar de openstaande factuur, maar vooral naar de oorzaak die er achter ligt. Wij luisteren naar uw klant en zoeken gezamenlijk naar een oplossing die alle betrokkenen ten goede komt. Onze aanpak is wellicht wat intensiever, maar leidt dan ook naar een fundamentele oplossing, waarmee uw klant weer vooruit kan.

Klantvriendelijk

Wij kijken verder dan alleen de factuur

Onze ervaringen hebben geleerd dat dreigen, druk zetten en hoge kosten geen redenen voor debiteuren zijn om een openstaande factuur te betalen. Onze aanpak is dan ook klantvriendelijk en gericht op een open gesprek met uw klant om tot een oplossing te komen. Deze klantvriendelijkheid is wat iedere ondernemer in Den Bosch zijn klanten wenst, dus dat mag toch ook verwacht worden van een incassobureau? Bij Mens Incasso staat klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel.

Klantbehoud

Uw relatie houd stand, ook na een incassodossier

Al onze vormen van communicatie zijn gericht op het behouden van uw klantrelatie. Wij dreigen niet, wij bieden hulp aan, wij zetten geen druk, wij vragen om contact, wij leggen geen ongewone kosten op, maar kosten aan de hand van het werk dat gedaan wordt. Bij Mens Incasso draait het om relatie tussen u en uw klant, voor zowel nu, als voor de toekomst. Een klant die vandaag niet kan betalen, kan volgend jaar uw grootste afnemer zijn.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Den Bosch kiezen?

Omdat wij als incassobureau Den Bosch en zijn ondernemers graag
naar een oplossing helpen die iedereen schikt

Bent u opzoek naar een incassobureau dat streeft naar het behoud van uw klantrelatie? Een incassobureau dat uw debiteur hulp biedt in plaats van benadeelt? Dan is incassobureau Mens Incasso uw geschikte partner voor uw incassozaken. Mens Incasso beschouwt als incassobureau Den Bosch als belangrijke stad om haar diensten aan te bieden. Onze visie is om hulp te bieden aan zowel onze opdrachtgever als wel zijn klant. Hierbij de relatie tussen beiden partijen in stand te houden. Wij zien zowel u, als uw klant als onze klanten en streven ernaar om beide partijen zo goed mogelijk te ondersteunen.
Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die zowel crediteur als debiteur ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om debiteuren de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een Gerechtsdeurwaarder, welke eventuele juridische procedures voor ons en onze opdrachtgevers kan uitvoeren.
Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Den Bosch en omstreken helemaal afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres! Wij streven naar uw klantbehoud en kunnen u en uw klant de hulp aanbieden die nodig is.