085 - 06 06 668 [email protected]

Incassobureau Delft

Mens Incasso is het incassobureau van Delft dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat wij als incassobureau Delft voor u kunnen betekenen

Incassodiensten

Efficiënt incasseren met u klantrelatie in gedachten

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso

Een oplossingsgerichte aanpak voor alle partijen

Mens Incasso is één van de grondleggers van sociaal maatschappelijk incasseren in Nederland. Als oprichter van Mens Incasso heeft Floris Simons ook de andere kant van de medaille moeten meemaken. Als ondernemer heeft hij enkele jaren geleden een bedrijf moeten sluiten met flinke schulden als gevolg. De manier waarop hij toen werd behandeld door incassobureaus heeft er toe geleid om een andere manier van incasseren te introduceren.
Hierbij draait het vooral om de oorzaak die ten grondslag ligt aan betalingsachterstanden. Los deze gezamenlijk met de schuldenaar op en iedere factuur zal uiteindelijk betaald worden. In 2014 werd Mens incasso gelanceerd en tot op de dag van vandaag worden ondernemers zorgvuldig geholpen naar een financieel gezonde toekomst.

Waarom kiezen voor incassobureau Delft

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Wij ondersteunen als incassobureau Delft B2B-bedrijven bij het incasseren van onbetaalde facturen. Wij voeren onze werkzaamheden over heel Nederland uit. Vele bedrijven hebben inmiddels gekozen voor een klantvriendelijke aanpak bij incassozaken.

Zoekt u ook naar een klantvriendelijk incassobureau?

Wat wij doen als incassobureau Delft

Mens Incasso streeft er naar om als incassobureau Delft, haar ondernemers en diens klanten te ondersteunen bij incassozaken. Bij Mens Incasso draait het om meer dan het incasseren van een openstaande factuur. Bij ons draait het om de relatie tussen u en uw klant en om deze te herstellen, zodat u in de toekomst zaken met elkaar kan blijven doen.

Wat wij voor uw klant doen

Als sociaal maatschappelijk incassobureau hebben wij de morele plicht niet alleen u, maar ook uw klant van dienst te zijn. Wij introduceren als incassobureau Delft, haar ondernemers en diens klant dan ook graag aan een sociaal maatschappelijke manier van incasseren. Hierbij ligt de focus niet alleen op het incasseren, maar ook op de oorzaak die de betalingsachterstand heeft veroorzaakt. Samen met uw klant en samenwerkende partijen werken we naar een financieel gezonde toekomst van uw klant.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Onze incassomethode is anders dan de doorsnee incassobureau in Nederland. Door onze persoonlijke en klantvriendelijke aanpak bij incassozaken incasseren wij niet alleen uw openstaande factuur,
maar streven wij eveneens naar het behoud van uw klantrelatie. Met onze vestiging in Rotterdam zien wij als incassobureau Delft als belangrijke stad om onze diensten aan te bieden. Wij gaan dan ook graag met u het gesprek aan, zodat ook u en uw klant op een juiste manier geholpen kunnen worden.

Persoonlijk

Een persoonlijke aanpak

Achter iedere onbetaalde factuur schuilt een klant. Een persoon met een verhaal, met problemen, met hoogte- en dieptepunten, net als iedereen. Een onbetaalde factuur is een gevolg van een achterliggend probleem. Met onze persoonlijke aanpak kijken wij samen met uw klant waar de oorsprong ligt van het probleem. Door dit aan te pakken creëren we de mogelijkheden voor uw klant om weer vooruit te kijken.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid staat voorop

Een goed gesprek brengt veel aan het licht. Wij luisteren naar uw klant om ze te begrijpen en aan de hand daarvan, hen te helpen waar het nodig is. Onze klantvriendelijke benadering creëert welwillendheid bij klanten om tot een oplossing te komen die alle betrokken partijen schikt. Onze aanpak, waarbij adviseren en begeleiden van uw klant de overhand heeft, zorgt voor relatie met een toekomstperspectief.

Klantbehoud

Klantbehoud is ons streven

Een klant die een factuur niet betaalt, is altijd vervelend, maar hoeveel is de relatie met deze klant waard. De meeste niet betalende klanten zijn wel welwillend, maar hebben niet de mogelijkheid de factuur te betalen. Dit betekent niet dat de relatie tot een einde hoeft te komen. Wij streven naar het klantbehoud van onze opdrachtgever, want wie weet is de klant die vandaag niet kan betalen, volgend jaar uw grootste afnemer.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Delft kiezen?

Omdat wij als incassobureau Delft en haar ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Heeft u voor een klantvriendelijk incassobureau Delft afgezocht? Bent u op zoek naar een incassobureau dat streeft naar het behouden van uw klantrelatie? Dat uw klant hulp biedt in plaats van benadeeld? Dan is Mens Incasso het incassobureau in Delft uw geschikte partner voor uw incassozaken.

Mens Incasso beschouwt als incassobureau Delft als één van de focussteden om haar diensten aan te bieden. Sinds 2017 is incassobureau Mens Incasso hier dan ook actief en breiden wij ons werkgebied steeds verder uit. Ons streven is om hulp te bieden aan zowel u als uw klant en hierbij de relatie tussen beide partijen in stand te houden.

Mens Incasso ziet zowel u, als uw klant als partij die geholpen dient te worden. Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die u beiden ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om uw klant de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met gerechtsdeurwaarders. Zij dragen zorg voor het uitvoeren van gerechtelijke incasso’s.

Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Delft en omstreken helemaal afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres!