Direct contact

Wij beantwoorden graag al uw incasso vragen

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Incassobureau Breda

Heeft u voor een klantvriendelijk en sociaal maatschappelijk incassobureau Breda afgezocht?

Mens Incasso is het incassobureau in Breda dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.
N

Landelijke dekking

N

Specialist in minnelijke incasso

N

Klantbehoud

Over Mens Incasso

Incassobureaus staan over het algemeen in een kwaad daglicht. Hoge kosten en een onvriendelijke benadering zijn de meest voorkomende gedachtes over incassobureaus. Oprichter van Mens Incasso, Floris Simons, heeft dit zelf in het verleden ook ondervonden. Hieruit is in 2014 Mens Incasso ontstaan. Mens Incasso is een incassobureau dat debiteuren helpt schuldproblemen op te lossen in plaats van deze te verergeren.

Mens Incasso heeft hierin als incassobureau Breda verkozen om het concept van sociaal maatschappelijk incassobureau uit te rollen. Hierin heeft de levendige bedrijvigheid in Breda, maar ook de omliggende plaatsen Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout de doorslag gegeven.

Met onze sociaal maatschappelijke aanpak functioneren wij niet alleen als incassobureau. Ook zien wij ons als adviseur en begeleider voor ondernemingen in schuldproblemen. Onze aanpak dat problemen bij de kern aanpakt heeft in de afgelopen jaren dan ook successen geboekt. Wij helpen graag u en uw klant om een oplossing te vinden bij betalingsproblemen. Hierbij stellen we als doel om uw klantrelatie te versterken. Wij willen voorkomen dat uw klant in herhaling valt, zodat u met een gerust hart zaken kan blijven doen.

Floris Simons

Floris Simons

Oprichter

“Het inschakelen van een incassobureau hoeft niet ten koste te gaan van de relatie met uw klant. Bij ons is het incasseren van uw openstaande factuur net zo belangrijk als het juist behandelen van uw klant, zodat u in de toekomst met een gerust hart weer zaken kan doen.”

Waar wij als incassobureau Breda mee ondersteunen

Mens Incasso is het incassobureau in Breda dat streeft naar uw klantbehoud bij incassozaken. Onze eerlijke en heldere benadering naar uw klant zorgt voor welwillendheid om mee te werken tijdens incassoprocedures. Wij streven altijd naar een oplossing, die zowel u, als uw klant schikt.

Oprichter Mens Incasso bij TEDx

Niet alleen u, maar ook het wereldwijde platform voor inspiratie TEDx, liet haar oog op Mens Incasso vallen. Oprichter Floris Simons werd dan ook uitgenodigd zijn verhaal te doen. Hierin vertelt hij zijn visie over hoe met elkaar om te gaan, wanneer problemen zich voordoen.

Incassodiensten

Mens Incasso biedt 3 verschillende incassodiensten aan; Pre-incasso, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso.

Pre-incasso

Pre-incasso is een zeer geschikt middel om uw klant te laten weten dat de maat vol is. Door middel van een pre-incassobrief waarschuwt u uw klant nog eenmaal, zonder dat uw klant hier financieel mee wordt benadeeld.
Hierbij houdt u de communicatie met de klant zelf in de hand, maar geeft u een duidelijk signaal dat u bereidt bent derden in te schakelen. Pre-incasso is het middel om uw klant een duidelijke boodschap te sturen dat de maat vol is.

Minnelijke incasso

Wilt u zelf zich niet meer bezighouden met het innen van een factuur? Dan biedt minnelijke incasso de uitkomst. Zonder tussenkomst van een rechter gaan wij voor u aan het werk. Hierbij staat het incasseren van de openstaande factuur voorop. Daarnaast zal uw klant waar nodig geholpen worden om schuldproblemen in de toekomst te voorkomen. Bij minnelijke incasso staat klantbehoud, klantvriendelijke benadering en een persoonlijke aanpak met een lange termijn visie voorop.

Gerechtelijke incasso

Mocht uw klant ook bij minnelijke incasso niet overgaan tot betaling, dan is het starten van een gerechtelijke incasso een mogelijkheid. Wij werken samen met verschillende gerechtsdeurwaarders in Nederland. Bij gerechtelijke incasso zal er door tussenkomst van een rechter vordering worden afgedwongen.
Voor er wordt overgaan op gerechtelijke incasso, bespreken wij altijd de kosten en risico’s uitgebreid met u door.

Wat zijn de kosten

Pre-incasso

Voor het versturen van een pre-incassobrief brengen wij € 14,95 excl. btw bij u in rekening. Eenmalig wordt uw klant aangeschreven over te gaan tot betaling en gewaarschuwd voor een incassoprocedure.

Minnelijke incasso

Bij een minnelijke incasso zijn de kosten afhankelijk van de uitkomst van het dossier.

  • Mocht uw klant het factuurbedrag + incassokosten betalen, dan zitten er voor u geen kosten aan verbonden.
  • Mochten wij geen succes behalen met het dossier, dan zitten er geen kosten voor u aan verbonden.
  • Alleen bij onvolledige of kruisbetaling brengen wij tot maximaal 11,25% van geïncasseerde bedrag bij u in rekening, afhankelijk van de looptijd van het dossier en de hoogte van het geïncasseerde.

Gerechtelijke incasso

Kosten van gerechtelijke incasso zijn van veel factoren afhankelijk. Vooral af zullen wij uitgebreid mogelijke kosten en risico’s met u bespreken. Ongeacht de uitkomst worden gemaakte kosten 1-op-1 aan u doorgerekend.

Hoe dient u een vordering in

Via de website kunt u snel en gemakkelijk een vordering indienen. Mochten er onduidelijkheden zijn, dan nemen wij uiteraard contact met u op. Mocht u zelf vragen hebben of de situatie met uw klant willen bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Vordering indienen

Klik hier en ga direct naar vordering indienen

Vul de gegevens in

In slechts enkele minuten vult u de gegevens in die wij nodig hebben.

Upload de factuur

1 of meerdere facturen? Upload ze snel en gemakkelijk.

Wij doen de rest

Dezelfde dag nog gaan wij voor u aan de slag.

Wat Mens Incasso voor uw klant doet

Wij streven er naar als incassobureau Breda, zijn ondernemers en diens klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Ons incassotraject stopt dan ook niet bij het incasseren van uw openstaande factuur. Wij kijken ook naar de situatie van uw klant. Waar nodig begeleiden en adviseren we uw klant naar een gezondere toekomst. Mocht uw klant in een benarde situatie zitten, dan helpen uw klant hier uit.

Oorzaak

Iedere niet betaalde factuur heeft een oorzaak. Samen met uw klant stellen we deze oorzaak vast en pakken deze bij de kern aan. Hiermee willen we voorkomen dat uw klant in herhaling valt.

Samenwerken

Wij kunnen zelf niet altijd uw klant helpen. Daarom werken we samen met o.a. (budget)coaches, bedrijfsadviseurs en schuldhulpverlening-instanties. Zo vinden we voor ieder probleem een oplossing.

Klantvriendelijk

Onze benadering naar uw klant is vriendelijk en eerlijk. Hiermee creëren we welwillendheid bij uw klant om mee te werken. Een menselijke behandeling bij incassozaken staat bij ons bovenaan, vandaar Mens Incasso.

Wat Mens Incasso uniek maakt

De keuze om als incassobureau Breda te kiezen als stad en gemeente ligt voor de hand. Met meer dan 180.000 inwoners en 12.600 bedrijven, is het een stad dat leeft. Wij konden onze unieke aanpak bij incassozaken Breda dan ook niet ontnemen. Onze focus ligt op het behouden van uw klantrelatie. Daarbij staat een persoonlijke aanpak en klantvriendelijke benadering voorop.

Behoud van klantrelatie

Dat een klant niet betaalt is altijd vervelend. Toch heeft iedere onbetaalde factuur zijn eigen verhaal. Onze methoden zijn dan ook volledig gericht op verbetering van uw klantrelatie. Een klant die namelijk vandaag niet kan betalen, kan misschien volgend jaar wel uw grootste afnemer zijn.
Een gerichte aanpak om de problemen die uw klant ondervindt te verhelpen is ons doel. Hiervoor werken wij samen met tal van bedrijven die uw klant met problemen kunnen helpen.

Persoonlijke aanpak

Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen verhaal. Aan de hand van de situatie van uw klant begeleiden wij hen naar een gezondere toekomst. Hiermee wordt niet alleen de factuur betaald, maar worden schuldproblemen in de toekomst ook voorkomen.

Klantvriendelijke benadering

Wij zien ons als verlengstuk van uw bedrijf. Onze klantvriendelijke benadering is er op gericht dat ook uw klant zo goed mogelijk geholpen wordt. Hiermee voorkomen we dat u uw klant verliest nadat de factuur is voldaan.

Waarom wij als incassobureau Breda kiezen?

Omdat wij als incassobureau Breda en zijn ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt

Heeft u voor een incassobureau Breda helemaal afgezocht? Zoekt u naar een incassobureau dat niet alleen waakt over uw openstaande facturen, maar ook over uw klantrelatie? Dan is incassobureau Mens Incasso uw geschikte partner voor al uw incassozaken.

Wij beschouwen als incassobureau Breda en omstreken een gebied waar saamhorigheid wordt gewardeerd. Waar het helpen van de buurman of een onbekende nog bestaat. Laat ons u en uw klanten helpen om die saamhorigheid te versterken.

Wij staan voor het hulp te bieden aan zowel uw bedrijf, als dat van uw klant. Mens Incasso zet die extra stap die alle betrokkenen vooruit helpt. Daarbij incasseren we niet alleen de openstaande factuur, maar dragen ook bij dat u komende jaren nog omzetten genereert uit dezelfde klant.

Wij hebben een samenwerkingen die zowel uw bedrijf als dat van uw klant ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches en bewindvoerders om uw klant de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met gerechtsdeurwaarders. Zij kunnen gerechtelijke incasso’s voor ons en onze opdrachtgevers uitvoeren.

Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Breda en omstreken helemaal afgezocht? Dan bent u bij incassobureau Mens Incasso aan het juiste adres! Wij streven naar uw klantbehoud en kunnen u en uw debiteur de hulp aanbieden die nodig is.

Wij zijn uw ideale incassopartner

Als u de relatie met uw klant wilt behouden bij incassozaken

Wanneer u graag uw klant weer op weg helpt

Indien u houdt van heldere en eerlijke communicatie

Ingeval u open staat voor creatieve oplossingen

U voorkeur heeft naar een persoonlijke aanpak

Wanneer u een bewuste keuze maakt voor uw incassopartner

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u met ons kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier, of bel ons op onderstaande telefoonnummer.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 9:00u – 18:00u.
Op zaterdagen zijn wij van 11:00u tot 16:00u telefonisch bereikbaar.

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.