085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Breda

Wij zijn het incassobureau van Breda dat dient als verlengstuk van uw organisatie.
Bij ons is uw factuur en uw klantrelatie in goede handen.

Ontdek wat wij als incassobureau Breda voor u kunnen betekenen

Incassodiensten

Incassomethode met uw klantrelatie ingedachte

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso

Incassobureaus staan over het algemeen in een kwaad daglicht. Hoge kosten en een onvriendelijke benadering zijn de meest voorkomende gedachtes over incassobureaus. Oprichter van Mens Incasso, Floris Simons, heeft dit zelf in het verleden ook ondervonden. Hieruit is in 2014 Mens Incasso ontstaan. Mens Incasso is een incassobureau dat debiteuren helpt schuldproblemen op te lossen in plaats van deze te verergeren.

Mens Incasso heeft hierin als incassobureau Breda verkozen om het concept van sociaal maatschappelijk incassobureau uit te rollen. Hierin heeft de levendige bedrijvigheid in Breda, maar ook de omliggende plaatsen Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout de doorslag gegeven.

Met onze sociaal maatschappelijke aanpak functioneren wij niet alleen als incassobureau. Ook zien wij ons als adviseur en begeleider voor ondernemingen in schuldproblemen. Onze aanpak dat problemen bij de kern aanpakt heeft in de afgelopen jaren dan ook successen geboekt. Wij helpen graag u en uw klant om een oplossing te vinden bij betalingsproblemen. Hierbij stellen we als doel om uw klantrelatie te versterken. Wij willen voorkomen dat uw klant in herhaling valt, zodat u met een gerust hart zaken kan blijven doen.

Waarom kiezen voor incassobureau Breda Mens Incasso

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk  van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Bij Mens Incasso ondersteunen we bedrijven en ZZP’ers bij in het incasseren van onbetaalde facturen. Honderden bedrijven hebben inmiddels gebruik gemaakt van onze dienstverlening. 

Blijven uw facturen ook onbetaald?

Onze taak als incassobureau Breda

Mens Incasso is het incassobureau in Breda dat streeft naar uw klantbehoud bij incassozaken. Onze eerlijke en heldere benadering naar uw klant zorgt voor welwillendheid om mee te werken tijdens incassoprocedures. Wij streven altijd naar een oplossing, die zowel u, als uw klant schikt.

Wat Mens Incasso voor uw klant doet

Wij streven er naar als incassobureau Breda, zijn ondernemers en diens klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Ons incassotraject stopt dan ook niet bij het incasseren van uw openstaande factuur. Wij kijken ook naar de situatie van uw klant. Waar nodig begeleiden en adviseren we uw klant naar een gezondere toekomst. Mocht uw klant in een benarde situatie zitten, dan helpen uw klant hier uit.

 

Wat Mens Incasso uniek maakt

De keuze om als incassobureau Breda te kiezen als stad en gemeente ligt voor de hand. Met meer dan 180.000 inwoners en 12.600 bedrijven, is het een stad dat leeft. Wij konden onze unieke aanpak bij incassozaken Breda dan ook niet ontnemen. Onze focus ligt op het behouden van uw klantrelatie. Daarbij staat een persoonlijke aanpak en klantvriendelijke benadering voorop.

Klantbehoud

Incasseren met uw relatie in gedachten

Dat een klant niet betaalt is altijd vervelend. Toch heeft iedere onbetaalde factuur zijn eigen verhaal. Onze methoden zijn dan ook volledig gericht op verbetering van uw klantrelatie. Een klant die namelijk vandaag niet kan betalen, kan misschien volgend jaar wel uw grootste afnemer zijn.
Een gerichte aanpak om de problemen die uw klant ondervindt te verhelpen is ons doel. Hiervoor werken wij samen met tal van bedrijven die uw klant met problemen kunnen helpen.

Persoonlijk

Ieder dossier heeft een ander verhaal

Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen verhaal. Aan de hand van de situatie van uw klant begeleiden wij hen naar een gezondere toekomst. Hiermee wordt niet alleen de factuur betaald, maar worden schuldproblemen in de toekomst ook voorkomen.

Klantvriendelijk

Benadering gericht op een oplossing

Wij zien ons als verlengstuk van uw bedrijf. Onze klantvriendelijke benadering is er op gericht dat ook uw klant zo goed mogelijk geholpen wordt. Hiermee voorkomen we dat u uw klant verliest nadat de factuur is voldaan.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Breda kiezen?

Omdat wij als incassobureau Breda en zijn ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt

Heeft u voor een incassobureau Breda helemaal afgezocht? Zoekt u naar een incassobureau dat niet alleen waakt over uw openstaande facturen, maar ook over uw klantrelatie? Dan is incassobureau Mens Incasso uw geschikte partner voor al uw incassozaken. Wij beschouwen als incassobureau Breda en omstreken een gebied waar saamhorigheid wordt gewardeerd. Waar het helpen van de buurman of een onbekende nog bestaat. Laat ons u en uw klanten helpen om die saamhorigheid te versterken.

Wij staan voor het hulp te bieden aan zowel uw bedrijf, als dat van uw klant. Mens Incasso zet die extra stap die alle betrokkenen vooruit helpt. Daarbij incasseren we niet alleen de openstaande factuur, maar dragen ook bij dat u komende jaren nog omzetten genereert uit dezelfde klant. Wij hebben een samenwerkingen die zowel uw bedrijf als dat van uw klant ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches en bewindvoerders om uw klant de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met gerechtsdeurwaarders. Zij kunnen gerechtelijke incasso’s voor ons en onze opdrachtgevers uitvoeren.

Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Breda en omstreken helemaal afgezocht? Dan bent u bij incassobureau Mens Incasso aan het juiste adres! Wij streven naar uw klantbehoud en kunnen u en uw debiteur de hulp aanbieden die nodig is.