Incassobureau Breda

Heeft u voor een klantvriendelijk en sociaal maatschappelijk incassobureau Breda afgezocht?

Mens Incasso.
Het incassobureau in Breda dat zowel u,
als uw klant vooruit helpt.

Waar wij als incassobureau Breda
mee ondersteunen

Mens Incasso is het incassobureau in Breda dat streeft naar uw klantbehoud bij incassozaken. Onze eerlijke en heldere benadering naar uw klant zorgt voor welwillendheid om mee te werken tijdens incassoprocedures. Wij streven altijd naar een oplossing, die zowel u, als uw klant schikt.

Over Mens Incasso

Incassobureaus staan over het algemeen in een kwaad daglicht. Hoge kosten voor debiteuren, een agressieve benadering en zeer onvriendelijk zijn de termen die daarbij vaak genoemd worden.
Oprichter van Mens Incasso, Floris Simons, heeft dit zelf in het verleden ook mogen ondervinden. Hieruit is in 2014 Mens Incasso ontstaan; een incassobureau dat debiteuren helpt schuldproblemen op te lossen in plaats van deze te verergeren.
Mens Incasso heeft hierin als incassobureau Breda verkozen als een van de steden in Nederland om het concept van sociaal maatschappelijk incassobureau uit te rollen. Hierin heeft de levendige bedrijvigheid in Breda, maar ook de omliggende plaatsen Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout de doorslag gegeven, om als incassobureau onze diensten aan te bieden.

Met onze sociaal maatschappelijke aanpak functioneren wij niet alleen als incassobureau, maar ook als adviseur en begeleider voor ondernemingen in schuldproblemen. Onze aanpak, waarbij wij problemen bij de kern aanpakken en zoeken naar een oplossing die voor de lange termijn stand houdt, heeft in de afgelopen jaren dan ook successen geboekt. Wij helpen graag u en uw klant om een oplossing voor de lange termijn te vinden en uw klantrelatie sterker dan ooit te maken.

Oprichter Mens Incasso bij TEDx

Niet alleen u, maar ook het wereldwijde platform voor inspiratie TEDx, liet haar oog op Mens Incasso vallen. Oprichter Floris Simons werd dan ook uitgenodigd zijn verhaal te vertellen en zijn visie te delen over hoe met elkaar om te gaan, wanneer problemen zich voordoen.

Onze incassodiensten

Mens Incasso biedt 3 verschillende incassodiensten aan; Pre-incasso, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso.

Pre-incasso

Pre-incasso is een zeer geschikt middel om uw klant te laten weten dat de maat vol is. Door middel van een pre-incassobrief waarschuwt u uw klant nog eenmaal, zonder dat uw klant hier financieel mee wordt benadeeld.
Hierbij houdt u de communicatie met de klant zelf in de hand, maar geeft u een duidelijk signaal dat u bereidt bent derden in te schakelen.
Voor een prijs van € 14,95 excl. btw sturen wij eenmaal een brief naar uw klant. Hierin worden uw betaal- en contactgegevens opgenomen, maar krijgt het de look-and-feel van een incassobrief.

Minnelijke incasso

Wilt u zelf zich niet meer bezighouden met het innen van een factuur? Dan biedt minnelijke incasso de uitkomst. Zonder tussenkomst van een rechter gaan wij voor u aan het werk. Hierbij staat het incasseren van de openstaande factuur voorop en zullen, waar nodig, uw klant helpen om schuldproblemen in de toekomst te voorkomen. Bij minnelijke incasso staat klantbehoud, klantvriendelijke benadering en een persoonlijke aanpak met een lange termijn visie voorop.

Gerechtelijke incasso

Mocht uw klant ook bij minnelijke incasso niet overgaan tot betaling, dan is het starten van een gerechtelijke incasso via Mens Incasso ook mogelijk. Wij werken samen met verschillende gerechtsdeurwaarderskantoren in Nederland. Bij gerechtelijke incasso zal er door tussenkomst van een rechter vordering worden afgedwongen.
Voor er wordt overgaan op gerechtelijke incasso, bespreken wij altijd de kosten en risico’s uitgebreid met u door.

Wat zijn de kosten

Pre-incasso

Voor het versturen van een pre-incassobrief brengen wij € 14,95 excl. btw bij u in rekening. Eenmalig wordt uw klant aangeschreven over te gaan tot betaling en gewaarschuwd voor een incassoprocedure.

Minnelijke incasso

Bij een minnelijke incasso zijn de kosten afhankelijk van de uitkomst van het dossier.

  • Mocht uw klant het factuurbedrag + incassokosten betalen, dan zitten er voor u geen kosten aan verbonden.
  • Mochten wij geen succes behalen met het dossier, dan zitten er geen kosten voor u aan verbonden.
  • Alleen bij onvolledige of kruisbetaling brengen wij tot maximaal 11,25% van geïncasseerde bedrag bij u in rekening, afhankelijk van de looptijd van het dossier en de hoogte van het geïncasseerde.

Gerechtelijke incasso

Kosten van gerechtelijke incasso zijn van veel factoren afhankelijk. Vooral af zullen wij uitgebreid mogelijke kosten en risico’s met u bespreken. Ongeacht de uitkomst worden gemaakte kosten 1-op-1 aan u doorgerekend.

Hoe dient u een vordering in

Via de website kunt u snel en gemakkelijk een vordering indienen. Mochten er onduidelijkheden zijn, dan nemen wij uiteraard contact met u op. Mocht u zelf vragen hebben of de situatie met uw klant willen bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Vordering indienen

Klik hier en ga direct naar vordering indienen

Vul de gegevens in

In slechts enkele minuten vult u de gegevens in die wij nodig hebben.

Upload de factuur

1 of meerdere facturen? Upload ze snel en gemakkelijk.

Wij doen de rest

Dezelfde dag nog gaan wij voor u aan de slag.

Wat Mens Incasso voor uw klant doet

Wij streven er naar als incassobureau Breda, zijn ondernemers en diens klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Ons incassotraject stopt dan ook niet bij het incasseren van uw openstaande factuur. Wij kijken ook naar de situatie van uw klant. Waar nodig begeleiden en adviseren we uw klant naar een gezondere toekomst. Mocht uw klant in een benarde situatie zitten? Wij hebben tal van samenwerkende partijen die uw klant kan ondersteunen.

Oorzaak

Iedere niet betaalde factuur heeft een oorzaak. Samen met uw klant stellen we deze oorzaak vast en pakken deze bij de kern aan. Hiermee willen we voorkomen dat uw klant in herhaling valt.

Samenwerken

Wij kunnen zelf niet altijd uw klant helpen. Daarom werken we samen met o.a. (budget)coaches, bedrijfsadviseurs en schuldhulpverlening-instanties. Zo vinden we voor ieder probleem een oplossing.

Klantvriendelijk

Onze benadering naar uw klant is vriendelijk en eerlijk. Hiermee creëren we welwillendheid bij uw klant om mee te werken. Een menselijke behandeling bij incassozaken staat bij ons bovenaan, vandaar Mens Incasso.

Wat Mens Incasso uniek maakt

De keuze om als incassobureau Breda te kiezen als stad en gemeente ligt voor de hand. Met meer dan 180.000 inwoners en 12.600 bedrijven, is het een stad dat leeft. Wij konden onze unieke aanpak bij incassozaken Breda dan ook niet ontnemen. Onze focus ligt op het behouden van uw klantrelatie, waarbij een persoonlijke aanpak en klantvriendelijke benadering voorop staat.

Behoud van klantrelatie

Dat een klant niet betaald is altijd vervelend. Toch heeft iedere onbetaalde factuur zijn eigen verhaal. Onze methoden zijn dan ook volledig gericht om de relatie met uw niet te schaden. Een klant die namelijk vandaag niet kan betalen, kan misschien volgend jaar wel uw grootste afnemer zijn.
Een gerichte aanpak om de problemen die uw klant ondervindt te verhelpen, is dan ook een kernwaarde. Hiervoor werken wij samen met tal van organisaties die bedrijven met financiële problemen kunnen ondersteunen.

Persoonlijke aanpak

Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen verhaal en wij, als incassobureau, luisteren hier naar. Aan de hand van de situatie van uw klant, adviseren en begeleiden wij hen naar een financieel gezondere toekomst. Hiermee wordt niet alleen de factuur betaald, maar worden schuldproblemen in de toekomst ook voorkomen.
Mocht uw klant echt op de afgrond staan, dan hebben wij tal van samenwerkende partijen die uw klant hiermee kunnen helpen.

Klantvriendelijke benadering

Uw klant is onze klant. Wij benaderen uw klant, zoals wij zelf benaderd zouden willen worden. Openheid, eerlijkheid en met respect. Wij proberen financiële belasting van uw klant zoveel mogelijk te voorkomen. Dit houdt in dat door snel te reageren tot 66% op de incassokosten kunnen besparen, waardoor de achterstand ook sneller is ingelost. Heeft uw klant hulp nodig? Dan bieden wij dit aan om uw klant verder te helpen.

Waarom wij als
incassobureau Breda kiezen?

Omdat wij als incassobureau Breda en zijn ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt

Heeft u voor een incassobureau Breda helemaal afgezocht? Zoekt u naar een incassobureau dat niet alleen waakt over uw openstaande facturen, maar ook over uw klantrelatie? Dan is incassobureau Mens Incasso uw geschikte partner voor al uw incassozaken.

Wij beschouwen als incassobureau Breda en omstreken een gebied waar saamhorigheid wordt gewardeerd. Waar het helpen van de buurman of een onbekende nog bestaat. Laat ons u en uw klanten helpen om die saamhorigheid te versterken.

Wij staan voor het hulp te bieden aan zowel uw bedrijf, als dat van uw klant. Wij zetten die stap extra. Wij incasseren niet alleen de openstaande factuur, maar doen er alles aan om er voor te zorgen dat u ook komende jaren nog omzetten genereert uit dezelfde klant.

Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen, die zowel uw bedrijf als dat van uw klant ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders, om debiteuren de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een Gerechtsdeurwaarder, welke eventuele juridische procedures voor ons en onze opdrachtgevers kan uitvoeren.

Daarbij delen wij graag onze netwerken om zo met z’n allen een stapje verder te komen.

Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Breda en omstreken helemaal afgezocht? Dan bent u bij incassobureau Mens Incasso aan het juiste adres! Wij streven naar uw klantbehoud en kunnen u en uw debiteur de hulp aanbieden die nodig is.

Wij zijn uw ideale incassopartner

Als u de relatie met uw klant wilt behouden bij incassozaken

Als u graag uw klant weer op weg helpt

Als u houdt van heldere en eerlijke communicatie

Als u open staat voor creatieve oplossingen

Als u voorkeur heeft naar een persoonlijke aanpak

Als u een bewuste keuze maakt voor uw incassopartner

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u met ons kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier, of bel ons op onderstaande telefoonnummer.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 9:00u – 18:00u.
Op zaterdagen zijn wij van 11:00u tot 16:00u telefonisch bereikbaar.

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.