085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Barendrecht

Mens Incasso is het incassobureau in Barendrecht dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat wij als incassobureau Barendrecht voor u kunnen betekenen

Incassodiensten 

Sociaal en klantvriendelijk incasseren

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso

Het incassobureau dat zorg draagt voor uw klantrelatie

Mens Incasso is één van de grondleggers van sociaal maatschappelijk incasseren in Nederland. Deze methode is er op gericht op problemen bij uw klant te verhelpen. Naast dat de factuur wordt geïncasseerd, dragen we zorg voor het welzijn van uw klant. Als blijkt dat uw klant tegen een muur oploopt, krijgt deze de hulp die nodig is. Zo voorkomen we dat uw klant in de toekomst in herhaling valt.

Onze methode is ontstaan nadat oprichter van Mens Incasso, Floris Simons, zelf in aanraking kwam met incassobureaus. De benadering vanuit incassobureaus maakten problemen erger in plaats van dat een oplossing dichter bij kwam. Dit heeft er voor gezorgd dat in 2014 Mens Incasso in het leven werd geroepen.

Een klant die een factuur niet betaald heeft een dieper liggend probleem. Door dit probleem aan te pakken helpen we alle partijen vooruit. Mochten wij uw klant zelf niet kunnen helpen, dan hebben we tal van organisaties die dat wel kunnen. Zo ontvangt u de betaling en behoud u uw klantrelatie.

Waarom kiezen voor incassobureau Barendrecht

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Sinds de oprichting van Mens Incasso in 2014 hebben honderden bedrijven gebruik gemaakt van onze diensten. Wij ondersteunen B2B-bedrijven uit alle sectoren. 

Heeft ook u hulp nodig bij het betaald krijgen van facturen?

Onze taak als incassobureau Barendrecht

Mens Incasso streeft er naar om als incassobureau Barendrecht, haar ondernemers en diens klanten te ondersteunen bij incassozaken. Hierbij de focus niet alleen ligt op het incasseren van de openstaande factuur, maar ook om debiteuren met schuldproblemen te ondersteunen. Met onze sociaal maatschappelijke incassomethode helpen we niet alleen u, maar ook uw klant voor uit. Wij richten ons op een financieel gezonde toekomst voor alle betrokken partijen.

Wat wij voor uw klant doen

Wij hebben als incassobureau niet alleen voor u als ondernemer in Barendrecht, maar ook voor uw klant alle aandacht. Met onze incassomethode pakken wij het probleem bij de kern aan, zodat u zich niet druk hoeft te maken dat uw klant in herhaling valt. Onze klantvriendelijke benadering zorgt voor positieve reacties vanuit uw klant en zorgt voor welwillendheid om mee te werken. Gezamenlijk zoeken wij naar de oorzaak van de betaalachterstand. Waar nodig maken we gebruik van samenwerkende partijen in om uw klant verder te helpen.

Wat Mens Incasso uniek maakt

Bij Mens Incasso staat niet alleen uw geld, maar ook het welzijn van uw klant hoog in het vaandel. Dat wij als incassobureau Barendrecht en haar ondernemers onze vooruitstrevende incassomethode willen aanbieden is dan ook meer dan logisch. Onze methode, waarbij we met onze persoonlijke aanpak ook uw klant weer op weg helpen en waarbij klantvriendelijkheid de boventoon heeft, heeft in de afgelopen jaren in meerdere steden al voor veel positieve reacties gezorgd. Onze kijk op incasso is dan ook gericht op het behouden van uw klantrelatie, zodat u in de toekomst zaken kan blijven doen.

Persoonlijk

Benadering op een andere manier

Achter iedere onbetaalde factuur schuilt een klant. Een persoon met een verhaal, met problemen, met hoogte- en dieptepunten, net als iedereen. Een onbetaalde factuur is een gevolg van een achterliggend probleem. Met onze persoonlijke aanpak kijken wij samen met de debiteur waar de oorsprong ligt van het probleem. Door dit aan te pakken creëren we de mogelijkheden voor debiteuren om weer vooruit te kijken en te gaan.

Klantvriendelijk

Uw klantrelatie voorop

Een goed gesprek brengt veel aan het licht. Wij luisteren naar debiteuren om ze te begrijpen en aan de hand daarvan, hen te helpen waar het nodig is. Onze klantvriendelijke benadering creëert welwillendheid bij debiteuren om tot een oplossing te komen die alle betrokken partijen schikt. Onze aanpak, waarbij adviseren en begeleiden van debiteuren de overhand heeft, zorgt voor relatie met een toekomstperspectief.

Klantbehoud

Zodat u uw klant behoud

Een debiteur die een factuur niet betaalt, is altijd vervelend, maar hoeveel is de relatie met deze klant waard. De meeste niet betalende klanten zijn welwillend, maar hebben niet de mogelijkheid de factuur te betalen. Dit betekent niet dat de relatie tot een einde hoeft te komen. Wij streven naar het klantbehoud van onze opdrachtgever, want wie weet is de debiteur die vandaag niet kan betalen, volgend jaar uw grootste afnemer.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Barendrecht kiezen?

Omdat wij als incassobureau Barendrecht en haar ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Heeft u voor een klantvriendelijk incassobureau Barendrecht afgezocht? Bent u op zoek naar een incassobureau dat streeft naar uw klantbehoud? Een incassobureau dat uw klant hulp biedt in plaats van benadeeld? Dan is Mens Incasso het incassobureau uit Rotterdam uw geschikte partner voor uw incassozaken. Mens Incasso beschouwt als incassobureau Barendrecht als een thuisbasis. Sinds oktober 2015 is incassobureau Mens Incasso hier dan ook actief en breiden wij ons werkgebied steeds verder uit. Ons streven is om hulp te bieden aan zowel u als uw klant en hierbij de relatie tussen beide partijen in stand te houden.

Mens Incasso ziet zowel u, als uw klant als partij die geholpen dient te worden. Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die u beiden ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om uw klant de hulp te bieden die zij wellicht nodig heeft. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een Gerechtsdeurwaarder, welke eventuele juridische procedures voor ons en onze opdrachtgevers kan uitvoeren. Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Barendrecht en omstreken afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres!