085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Amsterdam

Wij zijn het incassobureau in Amsterdam dat dient als verlengstuk van uw bedrijf.
Wij helpen zowel u, als uw klant graag weer vooruit.

Ontdek wat wij als incassobureau Amsterdam voor u kunnen betekenen

Incassodiensten

Efficiënt incasseren met uw klantrelatie in gedachten

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso – Incassobureau Amsterdam

Wij kijken verder dan alleen de factuur

Mens Incasso ondersteunt als incassobureau Amsterdamse ondernemingen bij het incasseren van openstaande facturen. Ook ondersteuning van hulpbehoevende debiteuren is hierbij een belangrijke taak. 

Wij stellen ons zelf als doel om als incassobureau Amsterdam, zijn ondernemers en diens klanten vooruit te helpen. Wij geloven in een incasso-oplossing welke stand houd voor de lange termijn. Incasseren en voorkomen in de toekomst zien wij als onze taak.

Waarom kiezen voor Incassobureau Amsterdam Mens Incasso

Landelijke dekking

Wij werken als incassobureau vanuit Amsterdam, maar zijn in heel Nederland actief.

Klantvriendelijk

Incasso nodig maar uw klant niet verliezen. Wij zorgen dat uw klantrelatie niet geschaad wordt.

Hulp aan debiteuren

Ook uw klant is in goede handen bij incassobureau Amsterdam. Wij helpen uw klant vooruit.

Vrijblijvend advies

U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies. Neem gerust contact met ons op om uw situatie te bespreken.

Geen incassoprovisie

Kosten worden verhaald bij uw klant. Zo ondervindt u geen financiële lasten.

Onze klanten

Als incassobureau Amsterdam werken we niet alleen voor bedrijven binnen Amsterdam, maar ook ver daar buiten. Als business-2-business bedrijf bent u van harte welkom om zich aan te sluiten bij Mens Incasso. Een selectie van uw voorgangers vindt u hier.

Ook klant worden van Mens Incasso?

Onze taak als incassobureau Amsterdam

Als incassobureau in Amsterdam houden wij ons bezig met het incasseren van onbetaalde facturen voor ondernemingen binnen het MKB. Naast het incasseren van openstaande facturen vinden wij het belangrijk debiteuren in financiële nood te ondersteunen. Onze methodes zijn erop gericht om een oplossing te vinden voor de lange termijn, zodat uw klant niet in herhaling valt.

Ondersteuning voor debiteuren

Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen verhaal. Wij benaderen debiteuren met als doel een oplossing te vinden, ongeacht de situatie. Mocht u klant in zwaar weer verkeren, dan krijgen zijn de ondersteuning die nodig is. Uw klant kan de hulp, begeleiding en het advies krijgen om erger te voorkomen. Ook kunnen ze doorverwezen worden naar gespecialiseerde organisatie voor hulp op maat.

Wat Mens Incasso uniek maakt

 

Mens Incasso kan als incassobureau Amsterdam haar unieke methode bij incassozaken niet onthouden. Waarbij incassobureaus vaak te boek staan als tirannen, werkt Mens Incasso juist op een klantvriendelijke en persoonlijke manier. Wij scheppen een situatie waar uw klant de wil heeft om snel tot een gepaste oplossing te komen. Staat uw klant onder water? Ook dan helpen we uw klant hier een oplossing voor te vinden.

Persoonlijk

Incasseren is meer dan een betaling

Ook wij zien als incassobureau Amsterdam als stad van mensen en bedrijven met ieder een eigen probleem. Met onze persoonlijke aanpak zoeken we samen met uw klant naar dat probleem en zoeken een oplossing op maat. Hiermee voorkomen we herhaling in de toekomst en kunt u dus met een gerust hart weer zaken met uw klant doen.

Klantvriendelijk

Verlengstuk van uw onderneming

Onze ervaringen hebben geleerd dat dreigen, druk zetten en hoge kosten geen reden voor uw klant is om een factuur te betalen. Eveneens heeft het geen positief effect op de relatie tussen u en uw klant. Onze aanpak is dan ook klantvriendelijk en gericht op een open gesprek met uw klant om tot een oplossing te komen. Deze klantvriendelijkheid is wat iedere ondernemer in Amsterdam zijn klanten wenst, dus dat mag toch ook verwacht worden van een incassobureau? Bij Mens Incasso staat klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel.

Klantbehoud

Wij denken aan de lange termijn

Al onze vormen van communicatie zijn gericht op het behouden van uw klantrelatie. Wij dreigen niet, wij bieden hulp aan, wij zetten geen druk, wij vragen om contact, wij leggen geen ongewone kosten op, maar kosten aan de hand van het werk dat gedaan wordt. Bij Mens Incasso draait het om relatie tussen u en uw klant, voor zowel nu, als voor de toekomst. Een klant die vandaag niet kan betalen, kan volgend jaar uw grootste afnemer zijn.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Amsterdam kiezen?

Omdat wij als incassobureau Amsterdam en haar ondernemers graag naar een oplossing helpen die iedereen schikt

Heeft u voor een incassobureau Amsterdam helemaal afgezocht? Bent u op zoek naar een incassopartner die meer dan alleen incassobrieven stuurt en uw klant belt? Wilt u iemand die met u meedenkt over het heden, maar ook over de toekomst van uw bedrijf? Neem dan contact op met Mens Incasso.

Wij geloven dat hulp bieden aan zowel u, als uw klant op de lange termijn een beter resultaat geeft. Met alleen het incasseren van een openstaande factuur wordt het probleem bij uw klant nog niet opgelost. Op schulden zit niemand te wachten, daarom bieden wij zowel aan u, als uw klant onze diensten aan.

Mocht uw klant niet willen meewerken aan onze minnelijke incassoprocedure, dan is een gerechtelijke incasso altijd mogelijk. Onze samenwerking met ervaren gerechtsdeurwaarders zorgen dan alsnog voor het gewenste resultaat.

Wilt u uw klanten niet wegjagen? Heeft u vertrouwen in uw klanten en heeft u liever een langdurige relatie waar beide partijen iets aan hebben? Dan is dreigen nooit een optie. Praten en afspraken maken waar iedereen iets aan heeft wel. Wij doen dit graag voor u! Interesse? Neem dan contact met ons op!