Direct contact

Wij beantwoorden graag al uw incasso vragen

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Incassobureau Amersfoort

Heeft u voor een klantvriendelijk en sociaal maatschappelijk incassobureau Amersfoort afgezocht?

Mens Incasso is het incassobureau van Amersfoort dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

N

Landelijke dekking

N

Specialist in minnelijke incasso

N

Klantbehoud

Waar wij als incassobureau Amersfoort

en zijn ondernemers mee helpen

Mens Incasso ondersteunt als incassobureau Amersfoort, zijn ondernemers en diens klanten bij incassozaken. Wij incasseren uw openstaande factuur en helpen daarbij uw klant zijn zaken weer op de rit te krijgen. Onze sociaal maatschappelijke incassomethode is gericht op het behoud van uw klant relatie. Wij pakken incassozaken bij de oorzaak aan, zodat uw klant niet in herhaling valt.

Over Mens Incasso

Mens Incasso is een incassobureau met een verhaal. Oprichter Floris Simons kwam zelf jaren geleden in de schulden terecht. De manier waarop hij door incassobureaus behandeld werd was alles behalve prettig. Geen van allen droegen bij aan een oplossing, maar maakte deze alleen maar erger. Als ondernemer in hart en nieren besloot hij in 2014 Mens Incasso in het leven te roepen. Een incassobureau dat niet alleen facturen incasseert, maar kijkt naar de oorzaak van de achterstand. Door deze oorzaak aan te pakken voorkom je herhaling.

Onze diensten

Mens biedt naast minnelijke incasso ook pré-incasso en gerechtelijke incasso aan. Bij pré-incasso geven wij uw klant een laatste waarschuwing voor er wordt overgegaan tot een minnelijke incasso. Mocht pré- en minnelijke incasso geen resultaat bieden, dan brengt gerechtelijke incasso de uitkomst.

Pre-incasso

Wilt u uw klant een duidelijk maken dat de grens bereikt is? Door een pré-incasso brief geeft u een duidelijke waarschuwing. Wij attenderen uw klant op de openstaande factuur. Hierbij behoud u zelf de communicatie en wordt betaling direct aan u gedaan.

Minnelijke incasso

Heeft uzelf al vele pogingen gedaan uw klant te laten betalen? Dan biedt minnelijke incasso voor u de uitkomst. Door een vordering in te dienen gaan wij voor u aan de slag. Wij benaderen uw klant om zo snel mogelijk tot een passende oplossing te komen.

Gerechtelijke incasso

Wanneer u klant bij een minnelijke incasso niet overgaat tot betaling is een gerechtelijke incasso de volgende stap. Hierbij wordt er via de rechtbank betaling afgedwongen. Mocht uw klant na het vonnis nog niet willen meewerken, dan zal er door middel van beslaglegging het geld geïncasseerd worden.

Wat wij voor uw klant doen

Uw klant is in de meeste gevallen welwillend om de openstaande factuur te betalen, maar niet bij macht. Uw klant ondervindt een probleem waardoor uw factuur onbetaald blijft. Mens Incasso helpt als incassobureau Amersfoort, zijn ondernemers en diens klanten verder. Door het probleem bij de oorzaak aan te pakken, voorkomen we dat uw klant in herhaling valt. Ons brede netwerk zetten we in, wanneer blijkt dat uw klant in financieel zwaar weer verkeerd.

Oorzaak

Iedere onbetaalde factuur heeft een oorzaak. Veel ondernemers zijn hier niet bewust van. Mens Incasso helpt uw klant deze oorzaak te vinden en er een gepaste oplossing bij te bieden. Wij pakken problemen bij de kern aan om herhaling te voorkomen. Zo kunt u in de toekomst weer met een gerust hart zaken doen met dezelfde klant.

Samenwerken

Wij welken als incassobureau met verschillende bedrijven en organisaties in en buiten Amersfoort samen. Hiermee kunnen wij voor ieder probleem dat uw klant ondervindt een gepast oplossing vinden. Wij stellen het probleem met uw klant vast en verwijzen waar nodig uw klant door naar een geschikte partij.

Klantvriendelijk

Naast onze sociaal maatschappelijke aanpak, zien wij uw klant, als onze klant. Onze klantvriendelijke benadering wordt dan ook gewaardeerd en resulteert in een snelle afwikkeling. Onze eerste benadering naar uw klant is gefocust op het krijgen van respons. Eenmaal in gesprek zoeken we naar een gepaste oplossing.

Wat ons uniek maakt

Mens Incasso heeft als incassobureau Amersfoort gekozen onze diensten aan te bieden. Onze persoonlijke en klantvriendelijke manier van incasseren is inmiddels bij vele bedrijven in de regio Amersfoort goed gevallen. Dit komt mede doordat onze werkzaamheden een goede balans hebben tussen het incasseren van een niet betaalde factuur en het behouden van uw klantrelatie. Deze balans is uniek in Nederland en heeft dan ook een lange termijn gedachte voor alle betrokken partijen. Met onze aanpak voelt uw klant zich niet beschaamd in de toekomst weer opnieuw zaken met u te doen.

Mens is persoonlijk

Ook wij zien als incassobureau Amersfoort als stad van mensen en bedrijven met ieder een eigen probleem. Met onze persoonlijke aanpak, kijken wij niet alleen naar de openstaande factuur, maar vooral naar de oorzaak die er achter ligt. Wij luisteren naar uw klant en zoeken gezamenlijk naar een oplossing die alle betrokkenen ten goede komt. Onze aanpak is wellicht wat intensiever, maar leidt dan ook naar een fundamentele oplossing, waarmee uw klant weer vooruit kan.

Mens is klantvriendelijk

Onze ervaringen hebben geleerd dat dreigen, druk zetten en hoge kosten geen redenen voor debiteuren zijn om een openstaande factuur te betalen. Onze aanpak is dan ook klantvriendelijk en gericht op een open gesprek met uw klant om tot een oplossing te komen. Deze klantvriendelijkheid is wat iedere ondernemer in Amersfoort zijn klanten wenst, dus dat mag toch ook verwacht worden van een incassobureau? Bij Mens Incasso staat klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel.

Mens en klantbehoud

Al onze vormen van communicatie zijn gericht op het behouden van uw klantrelatie. Wij dreigen niet, wij bieden hulp aan, wij zetten geen druk, wij vragen om contact, wij leggen geen ongewone kosten op, maar kosten aan de hand van het werk dat gedaan wordt. Bij Mens Incasso draait het om relatie tussen u en uw klant, voor zowel nu, als voor de toekomst. Een klant die vandaag niet kan betalen, kan volgend jaar uw grootste afnemer zijn.

Waarom wij als incassobureau
Amersfoort kiezen?

Omdat wij als incassobureau Amersfoort en zijn ondernemers graag
naar een oplossing helpen die iedereen schikt

Bent u opzoek naar een incassobureau dat niet alleen uw factuur incasseert, maar ook uw klant vooruit helpt? Dan is incassobureau Mens Incasso uw geschikte partner voor uw incassozaken.
Mens Incasso beschouwt als incassobureau Amersfoort als belangrijke stad om haar diensten aan te bieden.
Onze visie is om hulp te bieden aan zowel onze opdrachtgever als wel zijn klant. Hierbij de relatie tussen beiden partijen in stand te houden. Wij zien zowel u, als uw klant als onze klanten en streven ernaar om beide partijen zo goed mogelijk te ondersteunen.
Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die zowel u, als uw klant ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om debiteuren de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben.
Daarnaast hebben wij een samenwerking met een Gerechtsdeurwaarder, welke eventuele juridische procedures voor ons en onze opdrachtgevers kan uitvoeren.
Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Amersfoort en omstreken helemaal afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres! Wij streven naar uw klantbehoud en kunnen u en uw klant de hulp aanbieden die nodig is.

Kom met ons in contact

Heeft u een vraag, opmerking, of wil u graag kennis met ons maken?