085 - 06 06 668 info@mensincasso.nl

Incassobureau Alphen aan den Rijn

Mens Incasso is het incassobureau van Alphen aan den Rijn dat zowel u, als uw klant vooruit helpt.

Ontdek wat incassobureau Alphen aan den Rijn voor u kan betekenen.

Incassodiensten van Mens Incasso

Vriendelijk en efficiënt geïncasseerd

pre incasso
Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw klant op een correcte manier de laatste keer wijzen op een openstaande factuur.

minnelijke incasso
Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso benaderen wij uw klant om de schuld, zonder tussenkomst van een rechter, te incasseren.

gerechtelijke incasso
Gerechtelijke incasso

Wanneer minnelijke incasso geen gewenst effect heeft, kunt u ook voor gerechtelijke incasso bij ons terecht.

Over Mens Incasso

Ieder dossier zijn eigen verhaal

Mens Incasso is sinds 2015 actief binnen de Nederlandse incassomarkt. Hierbij bieden wij als incassobureau Alphen aan den Rijn sinds 2017 onze incassodiensten aan. Als centrale stad binnen de randstad ziet Mens Incasso Alphen aan den Rijn als belangrijke stad om onze groei binnen de incassomarkt voort te zetten. Met onze unieke incassomethode willen we als incassobureau Alphen aan den Rijn en haar ondernemers een alternatief bieden t.o.v. de doorsnee incassobedrijven.

 

Waarom kiezen voor incassobureau Alphen aan den Rijn

Landelijke dekking

Wij zijn als incassobureau in heel Nederland werkzaam.

Klantvriendelijk

Mens Incasso is een verlengstuk  van uw bedrijf.

Hulp aan debiteuren

Wij helpen uw klant bij schuldproblemen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Geen incassoprovisie

Wij rekenen geen provisie over geïncasseerde gelden.

Onze klanten

Sinds de oprichting in 2015 zijn er honderden bedrijven geweest die gebruik hebben gemaakt van onze diensten. U kunt als business-to-business bedrijf voor ondersteuning bij onbetaalde facturen bij ons terecht.

Blijven uw facturen onbetaald?

Onze taak als incassobureau Alphen a/d Rijn

Mens Incasso ondersteunt als incassobureau Alphen aan den Rijn, haar ondernemers en diens klanten bij incassozaken, betalingsachterstanden en schuldproblemen. Mens Incasso is meer dan een incassobureau en dient eveneens als adviseur voor uw klant die betalingsachterstanden ondervindt. Hiermee pakken we problemen bij de kern en verkleinen we de kans op herhaling.

Wat wij voor uw klant doen

Wij bieden als incassobureau Alphen aan den Rijn, haar ondernemers en diens klanten een incassomethode met een lange termijnvisie. Hierbij helpen we niet alleen u, maar ook uw klant naar een geschikte oplossing. Door de betalingsachterstand bij de oorzaak aan te pakken, voorkomen we dat uw klant in herhaling valt. Mocht uw klant professionele hulp nodig hebben? Ons netwerk aan gespecialiseerde schuldhulpverlening staat altijd ter beschikking aan u en uw klant. Wij bieden met Mens Incasso Alphen aan den Rijn, haar ondernemers en diens klanten een oplossing bij betalingsachterstanden.

 Wat Mens Incasso uniek maakt

 

Mens Incasso is meer dan een incassobureau. Onze diensten zijn er om als incassobureau Alphen aan den Rijn, haar ondernemers en diens klanten in de breedste zin te ondersteunen. Wij incasseren niet alleen uw openstaande factuur, maar ondersteunen uw klant om achterstanden in de toekomst te voorkomen. De persoonlijke aanpak die we hanteren bieden we met Mens Incasso Alphen aan den Rijn, haar ondernemers en diens klant een positief zicht op de toekomst. Met onze klantvriendelijke benaderen creëren we welwillendheid bij uw klant om mee te werken en problemen bij de kern aan te pakken.

Persoonlijk

Benadering op een menselijke manier

Achter iedere onbetaalde factuur schuilt een klant. Een persoon met een verhaal, met problemen, met hoogte- en dieptepunten, net als iedereen. Een onbetaalde factuur is een gevolg van een achterliggend probleem. Met onze persoonlijke aanpak kijken wij samen met uw klant waar de oorsprong ligt van het probleem. Door dit aan te pakken creëren we de mogelijkheden voor debiteuren om weer vooruit te kijken en te gaan.

Klantvriendelijk

Uw klant is onze klant

Een vriendelijke benadering zorgt voor een vriendelijk respons. Deze respons zorgt dat het contact met uw klant blijft bestaan. Ook zorgt dit voor een snelle afhandeling bij incassozaken. Uw klant voelt zich gehoord waardoor welwillendheid om tot een oplossing te komen tot stand komt.

Klantbehoud

Incasseren met een langetermijnvisie

Wij zien ons als een verlengstuk van uw organisatie. Wij behandelen uw klant zoals uzelf ook behandeld wilt worden. Door maatwerk te leveren aan uw klant zorgen we voor een passende oplossing zonder dat uw klant zich voelt opgedrongen. Onze methoden geeft uw klant een kans te herpakken. Zo voorkomen we dan uw klant in herhaling valt.

Betaalt uw klant niet?

Waarom wij als incassobureau Alphen aan den Rijn kiezen?

Omdat wij als incassobureau Alphen aan den Rijn en haar ondernemers graag helpen naar een oplossing die iedereen schikt.

Heeft u voor een sociaal maatschappelijk en klantvriendelijk incassobureau Alphen aan den Rijn afgezocht? Zoekt u dat incassobureau dat meer doet dan het incasseren van uw factuur? Dan is Mens Incasso uw geschikte partner voor uw incassozaken. Centraal gelegen in de randstad zien wij als incassobureau Alphen aan den Rijn een belangrijke stad om onze diensten aan te bieden. Sinds 2017 is incassobureau Mens Incasso in Alphen aan den Rijn dan ook actief en breiden wij ons werkgebied steeds verder uit. Ons streven is om hulp te bieden aan zowel u, als uw klant en hierbij de relatie tussen beide partijen in stand te houden.

Mens Incasso ziet zowel u, als uw klant als partij die geholpen dient te worden. Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die u beiden ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches en adviesbureaus om debiteuren de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Ook werken we samen met gerechtsdeurwaarders, welke gerechtelijke incasso’s voor u kunnen uitvoeren.

Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Alphen aan den Rijn helemaal afgezocht? Dan bent u bij Mens Incasso aan het juiste adres!