Incassobureau Utrecht | Mens Incasso

Incassobureau Utrecht | Mens Incasso staat klaar voor u en uw debiteur

N

Eerlijk & Helder

N

Klantbehoud

N

Persoonlijk

Direct Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Incassobureau Utrecht | Mens Incasso

Incassobureau Utrecht | Mens Incasso is de specialist op het gebied van klantbehoud bij incassozaken. Wij benaderen debiteuren op een eerlijke en heldere manier.Incassobureau Mens Incasso hanteerd een persoonlijke benadering richting debiteuren waarbij de focus ligt op een oplossing die voor beide partijen geschikt is.

Incassobureau Utrecht? Mens Incasso!

Heeft u voor een incassobureau Utrecht helemaal afgezocht? Bent u opzoek naar een incassobureau dat streeft naar uw klantbehoud? Een incassobureau dat uw debiteur hulp biedt in plaats van benadeelt? Een incassobureau waarbij u niet voor onverwachte kosten komt te staan? Dan is incassobureau Mens Incasso uw geschikte partner voor uw incasso’s.

Mens Incasso beschouwt als incassobureau Utrecht als belangrijke regio om haar diensten aan te bieden. Sinds mei 2015 is incassobureau Mens Incasso hier dan ook actief en wij breiden ons werkgebied steeds verder uit.

Onze ideologie is om hulp te bieden aan zowel crediteur als debiteur en hierbij de relatie tussen beiden partijen in stand te houden. Incassobureau Mens Incasso ziet zowel opdrachtgever als haar debiteur als klant
en streven ernaar om beide partijen zo goed mogelijk te ondersteunen.
Wij hebben een samenwerking met verschillende partijen die zowel crediteur als debiteur ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om debiteuren de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een Gerechtsdeurwaarder, welke eventuele juridische procedures voor ons en onze opdrachtgevers kan uitvoeren.

Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Utrecht en omstreken helemaal afgezocht? Dan bent u bij incassobureau Mens Incasso aan het juiste adres! Wij streven naar uw klantbehoud en kunnen u en uw debiteur de hulp aanbieden die nodig is.

Klant aan het woord

Als zelfstandig ondernemer kreeg ik voor het eerst te maken met een debiteur die verzuimde te betalen. De stap naar een incassobureau leek groot, maar door de heldere uitleg, professionele aanpak en korte lijntjes bij Mens Incasso is het factuur uiteindelijk binnen 5 weken naar mij overgemaakt. Zonder extra kosten (en tijd) voor mij als ondernemer en dat is fijn.

E. Buitendijk

Eigenaar, Blogstreet

Incassodiensten van Mens Incasso

De incassodiensten van Mens Incasso zijn in feite gelijk aan die van ieder ander incassobureau. Waar wij in verschillen is onze aanpak en het resultaat. Bij ons krijgen zowel u, als uw debiteur de hulp die nodig is.

Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw debiteur op een vriendelijke en correcte manier te wijzen op een openstaande factuur. Hierbij geeft u duidelijk aan dat zij nog eenmalig de kans krijgt om zonder tussenkomst van een incassobureau dit op te lossen. Bij pre-incasso stuurt Mens Incasso een laatste herinnering aan de debiteur, maar houdt u verdere communicatie zelf in de hand. Met een pre-incasso brief maakt u gebruik van de uitstraling en autoriteit van Mens Incasso, zonder dat uw debiteur hiervoor kosten in rekening worden gebracht. U bepaalt zelf het termijn waarin de debiteur nog kan reageren, waarbij nadrukkelijk wordt vermeld dat na het verstrijken, de factuur alsnog wordt overgedragen aan Mens Incasso.

Minnelijke incasso

Blijft betaling ook na het versturen van herinneringen en / of een pre-incasso brief uit, dan is het overdragen van de openstaande factuur aan Mens Incasso een volgende stap. Wij starten voor u een minnelijk incassotraject, waarbij wij op professionele wijze uw debiteur aanschrijven. Daarnaast benaderen wij op intensieve wijze uw debiteur telefonisch om tot een oplossing te komen die zowel u, als uw debiteur schikt. Wij werken oplossingsgericht en bieden uw debiteur, waar nodig, hulp aan om financieel een gezonde toekomst tegemoet te gaan. Bij Mens Incasso staat naast het vorderen van uw openstaande factuur, het behouden van uw klantrelatie voorop.

Gerechtelijke incasso

Wanneer een debiteur ook bij een minnelijk incassotraject niet overgaat tot betaling, kan er besloten worden over te gaan tot een gerechtelijke incasso. Hierbij dragen wij het dossier over aan een van onze samenwerkende gerechtsdeurwaarderskantoren. Zij starten door middel van het uitbrengen van een dagvaarding aan het adres van de debiteur een gerechtelijke procedure. Dit uitbrengen van een dagvaarding is vaak al genoeg om een debiteur tot betaling over te laten gaan. Gebeurt dit niet, dan volgt een rechtszitting en wordt na het verkrijgen van een vonnis het te vorderen bedrag alsnog geïncasseerd.