Incassobureau Tilburg | Mens Incasso

Incassobureau Tilburg | Mens Incasso staat klaar voor u en uw debiteur

N

B2B-incassospecialist

Uw klantbehoud is ons streven

N

Directe uitbetaling

Vandaag geïncasseerd = morgen op uw rekening

N

Sociaal maatschappelijk

Wij helpen zowel u, als uw klant naar een gezonde financiële toekomst

Direct Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Incassobureau Tilburg | Mens Incasso

Incassobureau Mens Incasso is de specialist in Tilburg op het gebied van klantbehoud bij incassozaken. Wij benaderen uw klant op een eerlijke en heldere manier. Incassobureau Mens Incasso hanteert een persoonlijke benadering richting uw klant, waarbij de focus ligt op een oplossing die voor beide partijen geschikt is.

Over Mens Incasso

Incassobureaus staan in Nederland veelal in een kwaad daglicht. Berichten over incassobureaus in de media zijn veelal negatief en termen als agressief, hoge kosten en onvriendelijk.
Ook Floris Simons, oprichter van Mens Incasso, heeft zulke praktijken enkele jaren geleden aan den lijve ondervonden. Als ondernemer ondervond hij financiële problemen en klopten incassobureaus vervolgens aan de deur.

Tijd voor verandering

Na sluiting van betreffende onderneming en de aflossing van de bijkomende schulden, bleef het gevoel van de onmenselijke behandeling door incassobureaus hangen. Met dit gevoel heeft Floris Simons het heft in eigen handen genomen en Mens Incasso opgericht.
Bij Mens Incasso draaien incassozaken niet alleen om het verschuldigde bedrag, maar ook om de oorzaak die daar ten grondslag aan ligt. Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen verhaal. Aan de hand van dit verhaal zoeken wij gezamenlijk met uw klant naar een oplossing die beide partijen schikt.
Mens Incasso heeft als incassobureau Tilburg als een van steden gekozen om haar sociaal maatschappelijke incassodiensten aan te bieden. Als zesde grootste stad van Nederland, met meer dan 200.000 inwoners en 11.000 bedrijven, beschouwen wij als incassobureau Tilburg als één van onze kernsteden om onze diensten aan te bieden.

Mens Incasso inspireert

Mens Incasso wilt dienen als voorbeeldfunctie binnen de Nederlandse incassomarkt. Onze aanpak, waarbij het hulp bieden aan ondernemingen met schuldproblemen een onderdeel is, heeft sinds de oprichting succes geboekt.
Ook het wereldwijde platform voor inspiratie TEDx is dit opgevallen.
Oprichter Floris Simons werd dan ook in 2016 gevraagd om zijn verhaal met TEDx te delen.

Wat maakt ons uniek

Het werven van nieuwe klanten kost veel meer dan het behouden van een klant. Daarom behandelen wij uw klant als onze klant, om er voor te zorgen dat u uw klant behoudt. Onze aanpak is maatwerk, omdat iedere vordering zijn eigen verhaal heeft en dus ook een eigen oplossing. Door middel van onze menselijke behandeling creëren wij welwillendheid bij uw klant om tot een oplossing te komen.

Uw klant is onze klant

Voordat een klant klant wordt, steekt u tijd en geld erin om deze te werven. Het is dan ook vervelend als een klant niet betaald, maar het verliezen van een klant om een onbetaalde factuur is dubbel verlies. Wij behandelen uw klant als onze klant en zien onszelf als verlengstuk van uw onderneming.

Maatwerk

Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen aanleiding. Wij bespreken deze aanleiding met uw klant en zoeken naar een oplossing die u beiden schikt. Mocht uw klant financiële problemen ondervinden, dan doen wij een stapje extra. Met onze samenwerkende partijen helpen wij uw klant weer naar een gezonde financiële toekomst.

Menselijke behandeling

Een ondernemer vraagt vaak niet om hulp bij financiële problemen, daarom bieden wij het aan. Onze vriendelijke insteek, beperkte kosten bij een snelle oplossing en hulp aan hulpbehoevende debiteuren zorgt voor welwillendheid bij debiteuren om mee te werken. Wij behandelen uw klant, zoals u zelf ook behandelt zou willen worden als u problemen zou ondervinden.

Incassobureau Tilburg? Mens Incasso!

Heeft u voor een incassobureau Tilburg helemaal afgezocht? Zoekt u een incassobureau dat niet alleen voor u, maar ook voor uw klant dat stapje extra zet? Dan bent u bij Mens Incasso aan het goede adres!

Mens Incasso beschouwt als incassobureau Tilburg als een van haar focussteden om haar diensten aan te bieden. Sinds mei 2015 zijn wij als incassobureau in Tilburg en omliggende plaatsen Goirle en Oisterwijk actief en hebben al menig onderneming mogen ondersteunen met onze incassodiensten.

Wij streven er naar om niet alleen u, maar ook uw klant zo goed mogelijk te ondersteunen. Met dit streven proberen wij uw klantrelatie te waarborgen. Wij zien onszelf dan ook als verlengstuk van uw onderneming en niet de boze buitenstaander die geld voor u incasseert.

Om uw klant zo goed mogelijk te ondersteunen, werken wij met tal van partijen samen. Deze samenwerkingen met o.a. budgetcoaches, schuldhulpverleningsbedrijven en adviesbureaus resulteren veelal in het behoud van uw klantrelatie.

Er zijn altijd debiteuren die geen medewerking verlenen en blijven weigeren om de factuur te betalen. Voor dergelijke klanten hebben wij samenwerkingen met gerenommeerde gerechtsdeurwaarderskantoren in Nederland, om gerechtelijk incassoprocedures uit te voeren.

Zoekt u een incassobureau in regio Tilburg dat u en uw klant kan ondersteunen en de benodigde diensten biedt om het gewenste resultaat te behalen? Dan is Mens Incasso uw geschikte incassopartner.

Klant aan het woord

Als zelfstandig ondernemer kreeg ik voor het eerst te maken met een debiteur die verzuimde te betalen. De stap naar een incassobureau leek groot, maar door de heldere uitleg, professionele aanpak en korte lijntjes bij Mens Incasso is het factuur uiteindelijk binnen 5 weken naar mij overgemaakt. Zonder extra kosten (en tijd) voor mij als ondernemer en dat is fijn.

E. Buitendijk

Eigenaar, Blogstreet

Onze incassodiensten

Een laatste waarschuwing aan uw klant geven of toch liever de factuur uit handen geven? Bij Mens incasso kunt u terecht voor zowel pre-incasso, minnelijke incasso, als gerechtelijke incasso.

Pre-incasso

Heeft u een klant die een factuur niet betaald, maar wilt u deze niet direct op kosten jagen? Dan is Pre-incasso de uitgelezen dienst voor u. Met onze pre-incasso dienst geeft u een duidelijke laatste waarschuwing aan uw klant. Hierbij behoudt u zelf de communicatie met de klant, maar met de look-and-feel van een incassobureau geeft u een duidelijke boodschap.
Lees meer…

Minnelijke incasso

Heeft uw klant naar meerdere herinnering en telefoontjes de factuur nog steeds niet betaald? Met onze minnelijke incassodienst gaan wij het gesprek met uw klant aan. Gezamenlijk met uw klant zoeken we naar een oplossing die zowel u als uw klant schikt en streven wij daarbij naar behoud van uw klantrelatie.
Lees meer…

Gerechtelijke incasso

Mocht uw klant ook bij minnelijke incasso weigeren om tot betaling over te gaan, dan biedt gerechtelijke incasso wellicht de uitkomst. Bij gerechtelijke incasso zal door tussenkomst van de rechter uw klant worden gedwongen om tot betaling over te gaan. Wij bespreken altijd van te voren de risico’s en kosten die bij deze procedure komen kijken.
Lees meer…