Incassobureau Breda | Mens Incasso

Incassobureau Breda | Mens Incasso staar klaar voor u en uw debiteur

N

Eerlijk & Helder

N

Klantbehoud

N

Persoonlijk

Direct contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Incassobureau Breda | Mens Incasso

Mens Incasso is het incassobureau in Breda dat streeft naar uw klantbehoud bij incassozaken. Onze eerlijke en heldere benadering naar debiteuren zorgt voor welwillendheid om mee te werken tijdens incassoprocedures. Wij streven altijd naar een oplossing die zowel u, als uw klant schikt.

Over Mens Incasso

Incassobureaus staan over het algemeen in een kwaad daglicht. Hoge kosten voor debiteuren, een agressieve benadering en zeer onvriendelijk zijn de termen die daarbij vaak genoemd worden.
Oprichter van Mens Incasso, Floris Simons, heeft dit zelf in het verleden ook mogen ondervinden. Hieruit is in 2014 Mens Incasso ontstaan; een incassobureau dat debiteuren helpt schuldproblemen op te lossen in plaats van deze te verergeren.
Mens Incasso heeft hierin als incassobureau Breda verkozen als een van de steden in Nederland om het concept van sociaal maatschappelijk incassobureau uit te rollen. Hierin heeft de levendige bedrijvigheid in Breda, maar ook de omliggende plaatsen Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout de doorslag gegeven, om als incassobureau onze diensten aan te bieden.
Met onze sociaal maatschappelijke aanpak functioneren wij niet alleen als incassobureau, maar ook als adviseur en begeleider voor ondernemingen in schuldproblemen. Onze aanpak, waarbij wij problemen bij de kern aanpakken en zoeken naar een oplossing die voor de lange termijn stand houdt, heeft in de afgelopen jaren dan ook successen geboekt. Wij helpen graag u en uw debiteur om naar een oplossing voor de lange termijn te vinden en uw klantrelatie sterker dan ooit te maken.

Oprichter Mens Incasso bij TEDx

Niet alleen u, maar ook het wereldwijde platform voor inspiratie, TEDx, liet haar oog op Mens Incasso. Oprichter Floris Simons werd dan ook uitgenodigd zijn verhaal te vertellen en zijn visie te delen over hoe met elkaar om te gaan wanneer problemen zich voordoen.

Wat maakt ons uniek?

De keuze om als incassobureau Breda te kiezen als stad en gemeente ligt voor de hand. Met meer dan 180.000 inwoners en 12.600 bedrijven is het een stad dat leeft. Wij konden onze unieke aanpak bij incassozaken Breda dan ook niet ontnemen. Onze focus ligt op het behouden van uw klantrelatie, waarbij een persoonlijke aanpak en klantvriendelijke benadering voorop staat.

Behoud van klantrelatie

Dat een klant niet betaald is altijd vervelend. Toch heeft iedere onbetaalde factuur zijn eigen verhaal. Onze methoden zijn dan ook volledig gericht om de relatie met uw niet te schaden. Een klant die namelijk vandaag niet kan betalen, kan misschien volgend jaar wel uw grootste afnemer zijn.
Een gerichte aanpak om de problemen die uw klant ondervindt te verhelpen is dan ook een kernwaarde. Hiervoor werken wij samen met tal van organisaties die bedrijven met financiële problemen kunnen ondersteunen.

Persoonlijke aanpak

Iedere onbetaalde factuur heeft zijn eigen verhaal en wij, als incassobureau, luisteren hier naar. Aan de hand van de situatie van uw klant adviseren en begeleiden wij hen naar een financieel gezondere toekomst. Hiermee wordt niet alleen de factuur betaald, maar worden schuldproblemen in de toekomst ook voorkomen.
Mocht uw klant echt op de afgrond staan, dan hebben wij tal van samenwerkende partijen die uw klant hiermee kunnen helpen.

Klantvriendelijke benadering

Uw klant is onze klant. Wij benaderen uw klant, zoals wij zelf benaderd zouden willen worden. Openheid, eerlijkheid en met respect. Wij proberen financiële belasting van uw klant zoveel mogelijk te voorkomen. Dit houdt in dat door snel te reageren tot 66% van incassokosten kunnen voorkomen, waardoor de achterstand ook sneller is ingelost.

Incassobureau Breda? Mens Incasso

Heeft u voor een incassobureau Breda helemaal afgezocht? Zoekt u naar een incassobureau dat niet alleen waakt over uw openstaande facturen, maar ook over uw klant relatie? Dan is incassobureau Mens Incasso uw geschikte partner voor al uw incassozaken.

Wij beschouwen als incassobureau Breda en omstreken een gebied waar saamhorigheid wordt gewardeerd. Waar het helpen van de buurman of een onbekende nog bestaat. Laat ons u en uw klanten helpen om die saamhorigheid te versterken.

Wij staan voor het hulp te bieden aan zowel uw bedrijf, als dat van uw klant. Wij zetten die stap extra. Wij incasseren niet alleen de openstaande factuur, maar doen er alles aan om er voor te zorgen dat u ook komende jaren nog omzetten genereerd uit de zelfde klant.

Wij hebben een samenwerking metverschillende partijen die zowel uw bedrijf als dat van uw klant ten gunste komen. Zo werken wij samen met budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders om debiteuren de hulp te bieden die zij wellicht nodig hebben. Daarnaast hebben wij een samenwerking met een Gerechtsdeurwaarder, welke eventuele juridische procedures voor ons en onze opdrachtgevers kan uitvoeren.

Daarbij delen wij graag onze netwerken om zo met z’n allen een stapje verder te komen.

Heeft u voor een betrouwbaar incassobureau Breda en omstreken helemaal afgezocht? Dan bent u bij incassobureau Mens Incasso aan het juiste adres! Wij streven naar uw klantbehoud en kunnen u en uw debiteur de hulp aanbieden die nodig is.

Klant aan het woord

Als zelfstandig ondernemer kreeg ik voor het eerst te maken met een debiteur die verzuimde te betalen. De stap naar een incassobureau leek groot, maar door de heldere uitleg, professionele aanpak en korte lijntjes bij Mens Incasso is het factuur uiteindelijk binnen 5 weken naar mij overgemaakt. Zonder extra kosten (en tijd) voor mij als ondernemer en dat is fijn.

E. Buitendijk

Eigenaar, Blogstreet

Onze incassodiensten

Mens Incasso biedt 3 verschillende incassodiensten aan; Pre-incasso, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso.

Pre-incasso

Pre-incasso is een zeer geschikt middel om uw klant te laten weten dat de maat vol is. Door middel van een pre-incassobrief waarschuwt u uw klant nog eenmaal, zonder dat uw klant hier financieel mee wordt benadeeld.
Hierbij houdt u de communicatie met de klant zelf in de hand, maar geeft u een duidelijk signaal dat u bereidt bent derden in te schakelen.
Voor een prijs van € 14,95 excl. BTW sturen wij eenmaal een brief naar uw klant. Hierin worden uw betaal- en contactgegevens opgenomen, maar krijgt het de look en feel van een incassobrief.
Lees meer…

Minnelijke incasso

Wilt u zelf zich niet meer bezighouden met het innen van een factuur? Dan biedt minnelijke incasso de uitkomst. Zonder tussenkomst van een rechter gaan wij voor u aan het werk. Hierbij staat het incasseren van de openstaande factuur voorop en zullen, waarnodig, uw klant helpen om schuldproblemen in de toekomst te voorkomen.
Bij minnelijke incasso staat klantbehoud, klantvriendelijke benadering en een persoonlijke aanpak met een lange termijn visie voorop.
Lees meer..

Gerechtelijke incasso

Mocht uw klant ook bij minnelijke incasso niet overgaan tot betaling, dan is het starten van een gerechtelijke incasso via Mens Incasso ook mogelijk. Wij werken samen met verschillende gerechtsdeurwaarderskantoren in Nederland. Bij gerechtelijke incasso zal er door tussenkomst van een rechter vordering worden afgedwongen.
Voor er wordt overgaan op gerechtelijke incasso bespreken wij altijd de kosten en risico’s uitgebreid met u door.
Lees meer..