Incassobureau Amsterdam

Mens Incasso | Hét incassobureau dat klaar staat voor u en uw debiteur!

N

Eerlijk & Helder

N

Klantbehoud

N

Persoonlijk

Direct Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Incassobureau Mens Incasso

Mens Incasso is de specialist op het gebied van klantbehoud bij incassozaken. Wij benaderen debiteuren op een eerlijke en heldere manier. Mens Incasso hanteert een persoonlijke benadering richting debiteuren waarbij de focus ligt op een oplossing die voor beide partijen geschikt is.

Incassobureau Amsterdam

Heeft u voor een incassobureau Amsterdam helemaal afgezocht? Bent u opzoek naar een incassopartner die meer dan alleen incassobrieven stuurt en debiteurs nabelt? Wilt u iemand die met u meedenkt over het heden maar ook over de toekomst van uw bedrijf? Neem dan contact op met Mens Incasso.

Wij geloven dat hulp bieden aan zowel de crediteur als de debiteur op de lange termijn een beter resultaat geeft dan wanneer er alleen gekeken wordt naar de behoeften van de schuldeiser. Uiteraard zijn er uitzonderingen maar in veruit de meeste gevallen wil een schuldenaar helemaal geen schulden en zijn de oorzaken veelzijdig.

Wij werken om deze reden samen met beide kanten om zo een goed beeld te krijgen van het probleem. Van dit probleem maken we een uitdaging waarbij we budgetcoaches, budgetbeheerders en bewindvoerders inschakelen om uiteindelijk tot een plan te komen.

Een klein deel van de zaken die wij krijgen loopt uiteindelijk op niks uit. Voor deze laatste stap werken wij samen met een gerechtsdeurwaarder en hebben wij goed contact met de instanties die nodig zijn om iemand voor een rechter te krijgen. Dit blijkt gelukkig vrijwel nooit nodig te zijn en komen wij vrijwel altijd tot een regeling waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Wilt u uw klanten niet wegjagen? Heeft u vertrouwen in uw klanten en heeft u liever een langdurige relatie waar beide partijen iets aan hebben? Dan is dreigen nooit een optie. Praten, luisteren en afspraken maken waar iedereen iets aan heeft wel. Wij nemen doen dit graag voor u! Interesse? Neem dan contact met ons op!

Klant aan het woord

Als zelfstandig ondernemer kreeg ik voor het eerst te maken met een debiteur die verzuimde te betalen. De stap naar een incassobureau leek groot, maar door de heldere uitleg, professionele aanpak en korte lijntjes bij Mens Incasso is het factuur uiteindelijk binnen 5 weken naar mij overgemaakt. Zonder extra kosten (en tijd) voor mij als ondernemer en dat is fijn.

E. Buitendijk

Eigenaar, Blogstreet

Incassodiensten van Mens Incasso

De incassodiensten van Mens Incasso zijn in feite gelijk aan die van ieder ander incassobureau. Waar wij in verschillen is onze aanpak en het resultaat. Bij ons krijgen zowel u, als uw debiteur de hulp die nodig is.

Pre-incasso

Pre-incasso is het middel om uw debiteur op een vriendelijke en correcte manier te wijzen op een openstaande factuur. Hierbij geeft u duidelijk aan dat zij nog eenmalig de kans krijgt om zonder tussenkomst van een incassobureau dit op te lossen. Bij pre-incasso stuurt Mens Incasso een laatste herinnering aan de debiteur, maar houdt u verdere communicatie zelf in de hand. Met een pre-incasso brief maakt u gebruik van de uitstraling en autoriteit van Mens Incasso, zonder dat uw debiteur hiervoor kosten in rekening worden gebracht. U bepaalt zelf het termijn waarin de debiteur nog kan reageren, waarbij nadrukkelijk wordt vermeld dat na het verstrijken, de factuur alsnog wordt overgedragen aan Mens Incasso.

Minnelijke incasso

Blijft betaling ook na het versturen van herinneringen en / of een pre-incasso brief uit, dan is het overdragen van de openstaande factuur aan Mens Incasso een volgende stap. Wij starten voor u een minnelijk incassotraject, waarbij wij op professionele wijze uw debiteur aanschrijven. Daarnaast benaderen wij op intensieve wijze uw debiteur telefonisch om tot een oplossing te komen die zowel u, als uw debiteur schikt. Wij werken oplossingsgericht en bieden uw debiteur, waar nodig, hulp aan om financieel een gezonde toekomst tegemoet te gaan. Bij Mens Incasso staat naast het vorderen van uw openstaande factuur, het behouden van uw klantrelatie voorop.

Gerechtelijke incasso

Wanneer een debiteur ook bij een minnelijk incassotraject niet overgaat tot betaling, kan er besloten worden over te gaan tot een gerechtelijke incasso. Hierbij dragen wij het dossier over aan een van onze samenwerkende gerechtsdeurwaarderskantoren. Zij starten door middel van het uitbrengen van een dagvaarding aan het adres van de debiteur een gerechtelijke procedure. Dit uitbrengen van een dagvaarding is vaak al genoeg om een debiteur tot betaling over te laten gaan. Gebeurt dit niet, dan volgt een rechtszitting en wordt na het verkrijgen van een vonnis het te vorderen bedrag alsnog geïncasseerd.